Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby Kajtuś znalazł inny domek niż u Państwa z Warszawy (z pięcioma psinkami), to ja bym miała już 2 bidy w poczekalni...

Rawen (jest akurat blisko Warszawy - koło Sochaczewa) i Misiu bez oczka, który jest w DT w Warszawie.

Posted

Nie nie... Było tak: szukałyśmy DT dla Lisia. Zgłosili się m.in. Państwo z Warszawy. Lisio pojechał jednak w podkarpackie do Argat i tam już mu dobrze.
Rawen to suczka z innego wątku, dla której też szukany jest DT, bardzo pilnie, bo może stać się coś złego (obecni "opiekunowie" chcą się jej pozbyć). Gdyby były dwa domki, to byłoby idealnie - udałoby się ulokować i Kajtusia, i Rawen.

Posted

Asior napisał(a):
jak lepsze warunki to nie zastanawiaj sie nawet ;)

Wydaje mi się Asiu, ze podobne tylko też te koty. Nie wiem jak go sprawdzić. W schronisku jest jeden stały. Spróbuje coś wymyślec. Ci państwo po prostu mieli wziąć Lisia, ale pojechał blizej. Teraz napisali o Kajtusiu. Ludzie sprawdzemnie o wielkim sercu dla czworonogów. Tylko też w domu są inne psy i koty. Muszę to jakoś poskładać. Zobaczymy! Bardzo Ci w każdym razie dziękuję za pomoc. Bardzo

Posted

paulinken napisał(a):
Zofija, a co to za domek? Może by nas urządzał?

tylko tak- potrzebne składki. i dwa, czy uda sie sprawdzic, czy zgadza sie z kotami