Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

majowa napisał(a):
Co tam słychac u suni?
Jakieś widoki na nowy domek?

trzymajcie kciuki, jest potencjalny domek w Bielsku, za tydzien zawozimy. Pani jest lekarzem i ma juz swoich 5 psow, z czego 2 staruszki

Posted

niestety mam zle wiesci, wypisuje sie z adopcji suni. wlascicielka przytuliska nie zgodzila sie jej oddac. zaluje ze tracilam czas na szukanie domu dla psa

Posted

To przykre. Czasem lepiej postawić sprawę jasno niż marnować czyjś czas i energie
Myśmy się z mężem zastanawiali. Co prawda mamy maleńkie mieszkanko, ale czasu sporo i chęci.

Tym bardziej smutno to czytać

Posted

Czyli wątek do zamknięcia...A mnie się marzył dla suni domek z ogrodem,żeby nie musiała chodzić po schodach na 3łapkach i liczyłam,że wkrótce go znajdziemy.Plus jest taki,że sunia ma DS i jest kochana.Ale decyzję można było faktycznie podjąć wcześniej.

Posted

sunia mieszkalaby u pani lekarz w bielsku, mialaby swoj domek, ale dance sie marzyl domek dla suni gdzie bedzia sama a nie z 5 psami,wiec teraz zostala z 3 kotami i kilkoma psami. nie ma to jak milosc do zwierzat,eh ,brak mi slow

Posted

tak czy owak chamskie to bylo i juz. ja nie mam sily juz wydawac tych psow, dosc ze adopcje ida do dupy to jescze klodami rzucaja pod nogi eh brak slow

• 2 weeks later...
Posted

vega17,jak robimy:zamykamy wątek,uznając,że Koniczynka zostaje na DT na zawsze,czy zmieniamy ogłoszenia,podając nr do p.Danki,która szuka TYLKO I WYŁĄCZNIE domu bez więcej niż 1psa,najlepiej bez dzieci-domu troskliwego i bardzo spokojnego?