Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczorajsza wizyta odbyła się w miłym klimacie. Luis był dziś na szczepieniu i czuje się bardzo dobrze. Przed szczepieniem odwiedził mamusięnabank i obsiusiał Jej stół, ale zostało mu to wybaczone, pewnie dlatego że jest przemiły. <Ewa>

Posted

perdusia1 napisał(a):
Wczorajsza wizyta odbyła się w miłym klimacie. Luis był dziś na szczepieniu i czuje się bardzo dobrze. Przed szczepieniem odwiedził mamusięnabank i obsiusiał Jej stół, ale zostało mu to wybaczone, pewnie dlatego że jest przemiły. <Ewa>

No,proszę...obsiusiał stół,pewnie jak zobaczył Hyzka i Mopika to tak postanowił...:evil_lol:

Posted

Nie wydaje Ci się :-) Wizyta była i wszystko jest pięknie :-) Rita60 jest nieoceniona, to była już chyba setna wizyta dla nas :-) Rita, DZIĘKUJEMY!
Próbuję się dodzwonić do Ewy ale mi się nie udaje, a gdzieś zgubiłam drugi numer, jak zwykle.
Tak w ogóle miałam kilka telefonów w sprawie Luisa i wszyscy chcieli tylko jego.

Posted

rita60 napisał(a):
Bez przesady...nie setna,jakos tak 99:razz::evil_lol:
powodzenia sliczny Luisku:multi:

Rita,dziękujemy bardzo...tak jesteś nieoceniona...:lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Nie wydaje Ci się :-) Wizyta była i wszystko jest pięknie :-) Rita60 jest nieoceniona, to była już chyba setna wizyta dla nas :-) Rita, DZIĘKUJEMY!
Próbuję się dodzwonić do Ewy ale mi się nie udaje, a gdzieś zgubiłam drugi numer, jak zwykle.
Tak w ogóle miałam kilka telefonów w sprawie Luisa i wszyscy chcieli tylko jego.

Kastracja,jeśli dobrze pamiętam w poniedziałek chyba?A potem oczywiście do domu jedzie nasz Luis...super!:multi:

Posted

Romka napisał(a):
Kastracja,jeśli dobrze pamiętam w poniedziałek chyba?A potem oczywiście do domu jedzie nasz Luis...super!:multi:
Jak dla kogo ? Ewcię będzie troszkę bolało na początku. Trzeba będzie ją pocieszać.:glaszcze:

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Gratulacje dziewczyny :). Szczęścia Luisku :)

My też się cieszymy Goldenku...Luis miał dużo szczęścia w swoim nieszczęściu...najpierw trafił na Sylwiaso,która nie pozwoliła mu błąkać się po wsi,potem trafił do Ewy,zamiast do schroniska a teraz bardzo szybko znalazł dom...

Posted

[quote name='edzia.71']Co u naszego szczęściarza Luisa ?
Luisek jest po kastracji, wrócił senny i bardzo głodny- rzucił się na jedzenie jak nigdy :) noc niespokojna, popiskiwał i nie chciał być "lampką", ale nie ma zmiłuj :(
Jutro idzie na zastrzyk i ogląd szwów, a w czwartek... Mili Państwo, Luis pojedzie do swoich nowych opiekunów i nowego domku :) A ja zostanę :( z Arisą i cudownymi wspomnieniami, bo Luis jest mądrusi i cudowny :) <EWA>