Romka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Cudny!Ciekawe jak wypadła wizyta zainteresowanego domku?Jutro Luis będzie miał szczepienia...a potem umawiamy go na kastrację... Quote
perdusia1 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wczorajsza wizyta odbyła się w miłym klimacie. Luis był dziś na szczepieniu i czuje się bardzo dobrze. Przed szczepieniem odwiedził mamusięnabank i obsiusiał Jej stół, ale zostało mu to wybaczone, pewnie dlatego że jest przemiły. <Ewa> Quote
Romka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 perdusia1 napisał(a):Wczorajsza wizyta odbyła się w miłym klimacie. Luis był dziś na szczepieniu i czuje się bardzo dobrze. Przed szczepieniem odwiedził mamusięnabank i obsiusiał Jej stół, ale zostało mu to wybaczone, pewnie dlatego że jest przemiły. <Ewa> No,proszę...obsiusiał stół,pewnie jak zobaczył Hyzka i Mopika to tak postanowił...:evil_lol: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Widzę że Luisa gdzieś wcieło, co to się ma znaczyć???taki słodziak i na 2str. Nie ładnie Quote
_Goldenek2 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/2045...0#post16550090 Zajrzyjcie proszę. Ten psiak potrzebuje pomocy. Quote
kajkoowa Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dostałam zapytanie o Luiska, Pani chciała więcej informacji oraz pytała, czy może mieszkać w bloku. Odpisałam. Quote
Romka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Czy mi się wydaje ale dziś miała być chyba jakaś wizyta przedadopcyjna w Łodzi?Albo coś mi się pomyliło... Quote
mamanabank Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Nie wydaje Ci się :-) Wizyta była i wszystko jest pięknie :-) Rita60 jest nieoceniona, to była już chyba setna wizyta dla nas :-) Rita, DZIĘKUJEMY! Próbuję się dodzwonić do Ewy ale mi się nie udaje, a gdzieś zgubiłam drugi numer, jak zwykle. Tak w ogóle miałam kilka telefonów w sprawie Luisa i wszyscy chcieli tylko jego. Quote
rita60 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bez przesady...nie setna,jakos tak 99:razz::evil_lol: powodzenia sliczny Luisku:multi: Quote
Romka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 rita60 napisał(a):Bez przesady...nie setna,jakos tak 99:razz::evil_lol: powodzenia sliczny Luisku:multi: Rita,dziękujemy bardzo...tak jesteś nieoceniona...:lol: Quote
Romka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Kaja,Mamanabank polecajcie Rudzika i Słodzika(tak,tak!)...może znajdą dom... Quote
Romka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 mamanabank napisał(a):Nie wydaje Ci się :-) Wizyta była i wszystko jest pięknie :-) Rita60 jest nieoceniona, to była już chyba setna wizyta dla nas :-) Rita, DZIĘKUJEMY! Próbuję się dodzwonić do Ewy ale mi się nie udaje, a gdzieś zgubiłam drugi numer, jak zwykle. Tak w ogóle miałam kilka telefonów w sprawie Luisa i wszyscy chcieli tylko jego. Kastracja,jeśli dobrze pamiętam w poniedziałek chyba?A potem oczywiście do domu jedzie nasz Luis...super!:multi: Quote
Romka Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ewa,przypomnij mi o umowach adopcyjnych ,są u mnie... Quote
kajkoowa Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Okay, to ja mojej pani podrzucam Rudzika. Quote
perdusia1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Romka napisał(a):Kastracja,jeśli dobrze pamiętam w poniedziałek chyba?A potem oczywiście do domu jedzie nasz Luis...super!:multi:Jak dla kogo ? Ewcię będzie troszkę bolało na początku. Trzeba będzie ją pocieszać.:glaszcze: Quote
Romka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Będzie dobrze...najważniejsze,ze Luis ma super domek... Quote
_Goldenek2 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Gratulacje dziewczyny :). Szczęścia Luisku :) Quote
Romka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 _Goldenek2 napisał(a):Gratulacje dziewczyny :). Szczęścia Luisku :) My też się cieszymy Goldenku...Luis miał dużo szczęścia w swoim nieszczęściu...najpierw trafił na Sylwiaso,która nie pozwoliła mu błąkać się po wsi,potem trafił do Ewy,zamiast do schroniska a teraz bardzo szybko znalazł dom... Quote
_Goldenek2 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 :laola:Trafił na wspaniałe dziewczyny.... to musiał mieć szczęście:loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 edzia.71 napisał(a):Co u naszego szczęściarza Luisa ? Teraz to juz pewnie po zabiegu kastracji... Quote
perdusia1 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='edzia.71']Co u naszego szczęściarza Luisa ? Luisek jest po kastracji, wrócił senny i bardzo głodny- rzucił się na jedzenie jak nigdy :) noc niespokojna, popiskiwał i nie chciał być "lampką", ale nie ma zmiłuj :( Jutro idzie na zastrzyk i ogląd szwów, a w czwartek... Mili Państwo, Luis pojedzie do swoich nowych opiekunów i nowego domku :) A ja zostanę :( z Arisą i cudownymi wspomnieniami, bo Luis jest mądrusi i cudowny :) <EWA> Quote
Recommended Posts