perdusia1 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Za co kochanie mi dziękujesz? Jestem szczęśliwa, że uchroniłam Luisa przed kratami schroniska, on sam dziękuje mi za to. <EWA> Quote
edzia.71 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 On chyba nie bardzo chce byc gdzie indziej. Arisa nawe mu swoje posłanie oddała ?.Nie wiem czy ona pozwoli mu na zabawe dzisiaj z Soplem:evil_lol: Quote
perdusia1 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Dziś na spacerze nie było Arisy więc mały bawił się do woli, gonił nawet szaraka, puścił się w pogoń jako pierwszy. A Kaja robiła zdjęcia. Quote
Romka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A ja dopiero teraz zajrzałam do Luisa,cudny jest...Ewa dziękuję,że się nim zaopiekowałaś... Quote
kajkoowa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Jestem, Luis bez problemu wraca na zawołanie, no i musi być bardzo młodziutki, bo Sopel nie chciał go zeżreć ;) Quote
mamanabank Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 A na jaki wiek został oceniony w lecznicy? Jeśli nie pytałyście, to zapytajcie, bo to bardzo ciekawe, na zdjęciach wygląda na średniaka, a może on faktycznie jeszcze rośnie? Już czekam na zdjęcia :-) Quote
kajkoowa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Zdjęcia będą nieprędko, ale na pocieszenie wrzucam spacerowego Rufusa na jego wątek ;) Dla niewtajemniczonych KLIK :cool3: Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kaja10014 napisał(a):Jestem, Luis bez problemu wraca na zawołanie, no i musi być bardzo młodziutki, bo Sopel nie chciał go zeżreć ;) Gdyby nie smycz to byłby wstyd. Słuchał się lepiej niż Nica. Moja księżniczka na tym szczerym polu olała by mnie totalnie.... Quote
kajkoowa Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Gdyby nie smycz to byłby wstyd. Słuchał się lepiej niż Nica. Moja księżniczka na tym szczerym polu olała by mnie totalnie.... Tak jak Sopel, ale Luis jak widać woli towarzystwo ludzi niż psów. Nawet z pogoni za zającem dął się ładnie odwołać, super pies! Quote
CZARODZIEJ:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kaja10014 napisał(a):Tak jak Sopel, ale Luis jak widać woli towarzystwo ludzi niż psów. Nawet z pogoni za zającem dął się ładnie odwołać, super pies! Nica wróciła ostatnia:-( Quote
perdusia1 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dobrze, że Luna była na lince, bo już w ogóle by nie wróciła. Pani Kasia powiedziała, że Luis ma około roku. Quote
Romka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Widziałam wczoraj Luisa,jest cudownym łagodnym psiakiem a sierść ma wyjatkowo miękką,byłam zdziwiona,ze az tak miękką... Quote
Romka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Jerzy Kora']Poszukamy mu DS-u. Ja bym raczej stawiał na delikatą domieszkę tollera. :) Ale jest super. Proszę o kontakt osobę, która wie najwięcej o tym psie, na adres agnieszka@wartagoldena.org.pl . Ja wyślę Agnieszce adres tego wątku :). Jerzy,wyślę Ci na Pw nr telefonu osoby u ,której przebywa Luis,ona powie Ci o nim coś więcej... Quote
kajkoowa Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 A ja zaraz zrobię Luiskowi pierwsze 20 ogłoszeń. Quote
mamanabank Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Miałam już dwa pytania o Luisa. Pierwsze odpada, bo Pan nie zgodził się wizytę - "pies to jednak nie człowiek" - powiedział, drugie mailowe, już odpowiedziałam. Quote
kajkoowa Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 mamanabank napisał(a):Miałam już dwa pytania o Luisa. Pierwsze odpada, bo Pan nie zgodził się wizytę - "pies to jednak nie człowiek" - powiedział, drugie mailowe, już odpowiedziałam. Super, ja dostałam 15 minut po zakończeniu ogłaszania maila, gdzie warto Luiska wrzucić i wrzuciłam ;) Quote
perdusia1 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='mamanabank']Miałam już dwa pytania o Luisa. Pierwsze odpada, bo Pan nie zgodził się wizytę - "pies to jednak nie człowiek" - powiedział, drugie mailowe, już odpowiedziałam. Luis zasługuje wyłącznie na mądrego opiekuna, ponieważ jest ułożonym i oddanym psem. Nie sprawia problemów, a moja 7-letnia seterka może uczyć się od niego dobrych manier. <EWA> Quote
Marycha35 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ale piękna przyjaźń rudo-ruda na zdjęciach;) Quote
kajkoowa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Początek Luiska z naszego spaceru. Inne ( np. Nica) na moim wątku Quote
Recommended Posts