Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A na jaki wiek został oceniony w lecznicy? Jeśli nie pytałyście, to zapytajcie, bo to bardzo ciekawe, na zdjęciach wygląda na średniaka, a może on faktycznie jeszcze rośnie?

Już czekam na zdjęcia :-)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Jestem, Luis bez problemu wraca na zawołanie, no i musi być bardzo młodziutki, bo Sopel nie chciał go zeżreć ;)

Gdyby nie smycz to byłby wstyd. Słuchał się lepiej niż Nica. Moja księżniczka na tym szczerym polu olała by mnie totalnie....

Posted

CZARODZIEJ:) napisał(a):
Gdyby nie smycz to byłby wstyd. Słuchał się lepiej niż Nica. Moja księżniczka na tym szczerym polu olała by mnie totalnie....

Tak jak Sopel, ale Luis jak widać woli towarzystwo ludzi niż psów. Nawet z pogoni za zającem dął się ładnie odwołać, super pies!

Posted

[quote name='Jerzy Kora']Poszukamy mu DS-u.

Ja bym raczej stawiał na delikatą domieszkę tollera. :) Ale jest super.
Proszę o kontakt osobę, która wie najwięcej o tym psie, na adres agnieszka@wartagoldena.org.pl . Ja wyślę Agnieszce adres tego wątku :).
Jerzy,wyślę Ci na Pw nr telefonu osoby u ,której przebywa Luis,ona powie Ci o nim coś więcej...

Posted

mamanabank napisał(a):
Miałam już dwa pytania o Luisa. Pierwsze odpada, bo Pan nie zgodził się wizytę - "pies to jednak nie człowiek" - powiedział, drugie mailowe, już odpowiedziałam.

Super, ja dostałam 15 minut po zakończeniu ogłaszania maila, gdzie warto Luiska wrzucić i wrzuciłam ;)

Posted

[quote name='mamanabank']Miałam już dwa pytania o Luisa. Pierwsze odpada, bo Pan nie zgodził się wizytę - "pies to jednak nie człowiek" - powiedział, drugie mailowe, już odpowiedziałam.
Luis zasługuje wyłącznie na mądrego opiekuna, ponieważ jest ułożonym i oddanym psem. Nie sprawia problemów, a moja 7-letnia seterka może uczyć się od niego dobrych manier. <EWA>