Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękność!!! I jaki podobny do mojego rudzielca z awataru (niestety od czterech miesięcy za TM)! Różnią się właściwie tylko kolorem, może mój był odrobinę większy. Luis jest naprawdę rudy, a mój był kasztanowy. Gdybym tylko mogła natychmiast bym go adoptowała. Skąd on się wziął, ktoś wyrzucił takiego pięknego psa? Wiadomo coś o jego przeszłości?

Posted

Przybłąkał się do hoteliku u Sylwii, niestety ze względu na brak miejsc nie mógł tam zostać, przenocował i wczoraj trafił do lecznicy, w schronisku też brak miejsc, więc Ewa wzięła go do siebie. Zostanie odrobaczony, zaszczepiony, wykastrowany i... do domu :-)
Jest piękny, jakby mieszanka goldena z seterem.

Posted

No właśnie, z seterem. Mój psiak był seterem irlandzkim i widzę ile Luis ma z setera. Piękny jest. Nie wygląda na zaniedbanego, może komuś nawiał, może ktoś go szuka? Może warto by było jakieś ogłoszenia wywiesić?

Posted

Reklamujemy pięknisia! Rozmawiałam dzisiaj z Ewą, planuje wizytę u weterynarza. Trzeba się chłopakiem zająć kompleksowo.

A czy mógłby ktoś pomóc w ogłoszeniu Luisa, przynajmniej na wątku goldenowatych, jeśli taki istnieje?

a ja wysyłam trochę PW, mam nadzieję, że ktoś zajrzy :-)

Posted

[quote name='Jolusia']No właśnie, z seterem. Mój psiak był seterem irlandzkim i widzę ile Luis ma z setera. Piękny jest. Nie wygląda na zaniedbanego, może komuś nawiał, może ktoś go szuka? Może warto by było jakieś ogłoszenia wywiesić?[/QUOTE]

Przydałby się mini plakacik, chociaż kilka sztuk, żeby powiesić w okolicy, zostawić w lecznicy na Górkach.

Posted

Anitko, jest książeczka i odrobaczenie. Pani Kasia umówiła nas za tydzień na szczepienie, za następny tydz. na kolejne robaki i za następny tydz. na jajeczka. W tej właśnie kolejności, dlatego jeśli wolisz inną opcję to trzeba będzie porozmawiać z Panią doktorową pieskową. Luis jest fantastycznym psiakiem, ma świetny kontakt z innymi psami, jest posłuszny, Maciuś słusznie zauważył, że Arisa chroni go jak swoje dziecko < EWA >