matiz91 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Witam Moja suczka ma 19 miesięcy, przy drugiej cieczce została pokryta. Odbyły się dwa udane krycia - w 10 dniu i w 12 dniu. ( dokładnie to 25 i 27 lutego ) Suczka zachowuje się normalnie, je, pije, załatwia się, rozrabia tak jak zawsze. Dziś na porannym spacerze zauważyłem taką jakby flegmę po oddaniu moczu.. Taki " długi smark " który szybko usunąłem, kolor taki jasny hmm.. jakby biało żółtawo zielonkawy.. Po powrocie umyłem ją, wytarłem papierem i teraz nie leci. To był pierwszy raz taki.. I moje pytanie.. Czy suczka się jakoś "oczyszcza" po cieczce ? Czy to może poronienie ? Boje się, żeby to nie było ropomacicze.. Bardzo kocham Tosię i chcę zacząć szybko działać w razie czego. PROSZĘ o pomoc.. Czy mam powody do niepokoju ???? :placz: Quote
matiz91 Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dzwoniłem do Weta - macica się oczyszcza. ;) Quote
Recommended Posts