evita. Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Witamy panią Fredzia (Frodo) na dogomanii :multi: :multi: :multi: . Frodo i jego psia koleżanka to chyba musi być mieszanka wybuchowa. Dwa rozrabiaki :lol: W sprawie fotek służę pomocą. Mój mail ina11@gazeta.pl Quote
Olga132 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 malaiza przeslij zdjęcia mailem do evity. ona wstawi. ja juz się nie mogę doczekać słodkiej mordeczki fredzia!!! Quote
beka Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Przepraszam że tak długo ale juz wstawiam Niunia Zołzunia-koleżanka Frodo Dostojny Kawalar na wydaniu ( jeszcze mążczyzna ale już niedługo) Pani Izo widze że się udalo zalogować:) To świetnie to teraz bedziemy mieć informacje o Frodo i jegi rodzince na bieżąco. Pani Izo pytałm kiedys weta i niestety kocia karma nie nadaje się dla psów. Dl dobra Frodu musizacząć jest karme dla psów. Quote
malaiza Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wiem o tej kociej karmie z frodem jest mniejszy problem niż z Zołzą bo on oprócz psiej karmy lubi wszystko (aha oprócz parówkowej-nie wiem dlaczego)a Zołza jest wybredna i nawet suchego kociego nie lubi już próbowałam dawać jej chociaż jedzenie z "wyższej półki"ale ona uznaje tylko kitikat a jak sie Zołza podoba????:roll: Quote
enia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ta sunia jest bombowa!!!!!! pieknotka prawdziwa......Fredzio to ma szczęście faktycznie...:loveu: co do kociej karmy to powiem tak, moja sznaucerka bardzo lubi i chętnie zjada kocie suche, kot chętnie zjada psu suche, weterynarz powiedzial,że suka od czasu do czasu jak zje kocie to nic jej nie będzie, oby nie bylo główne i jedyne pożywienie......bo ona tez niejadek okropny....... Quote
evita. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jeszcze kilka fotek Fredzia i jego koleżanki ;) : Quote
malaiza Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam chciałam sie dowiedzieć coś więcej na temat Żanetki jest śliczna:loveu: czy jest już adoptowana?? Quote
Olga132 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='malaiza']Witam chciałam sie dowiedzieć coś więcej na temat Żanetki jest śliczna:loveu: czy jest już adoptowana?? niestety nie:shake: cały czas szukamy dla niej kochajacego opiekuna tu jest jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22390 p.s. jesli Fredzio nie chce jeść suchej karmy dla psów to może po prostu mu gotuj ryż z miesem i warzywami albo mieszaj psie puszki z ryżem lub makaronem. Quote
beka Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Czy Fredzio przezwycięzył niechęc do suchej karmy ? Quote
malaiza Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 beka napisał(a):Czy Fredzio przezwycięzył niechęc do suchej karmy ? Witam z tą karmą to średnio mu to idzie ale lepsze to niż ta kocia karma Zołza jest po sterylizacji i juz też je psie a nie kocie. Cały czas po głowie chodzi mi ta Żanetka.A tak wogóle to może wybrałaby się Pani do nas odwiedzić Frodka i jego koleżankę Quote
Olga132 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Żanetka została przed świetami adoptowana....trzymamy kciuki aby to była udana adopcja adopcja Quote
Folen Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Dziś spotkałam sunie identyczną jak Wilma, odrazu mi się przypomniała ta mordka.. Czy ktoś wie, jak ona się miewa? Quote
enia Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Folen'] Dziś spotkałam sunie identyczną jak Wilma, odrazu mi się przypomniała ta mordka.. Czy ktoś wie, jak ona się miewa? Gamonie mają kontakt z domkiem Wilmusi zdaje sie. Quote
gamoń Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 O Wilme możecie byc spokojne .Lepiej nie mogła trafic. Quote
Folen Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A jak się miewa Fredzio? Skoro o Wilmę możemy być spokojne :p Quote
malaiza Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Witam Beka czy możesz sie do mnie odezwać na gg?? mój nr 9832771 z góry dziękuje i czekam :oops: Quote
beka Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Nie mogę, nie mam gg.... Twój nr telefonu jaki mam chyba juz nie działa...... Quote
malaiza Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 wolałabym nie podawac swojego telefonu na forum ale jeśli możesz napisz mi swój na moja pocztę albo poprostu napisz to zadzwonie albo odpisze na poczte ;) Quote
malaiza Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 W takim razie napisze o Frodku na dogo bo wiem że dzwoniłas ale z prywatnego nr i nie mogłam oddzwonic bo nie mam Twojego nr.Frodek jest panem w swoim domku panoszy sie strasznie zaczyna bronic swojego teryorium nie podoba mu sie jak coś jest nie po jego myśli np chce spac na łóżku w danej chwili a ktos chce je pościeliś to wtedy ostentacyjnie sie obraża niektórzy ludzie na ulicy mu sie nie podobaja i potrafi na nich nawarczeć ale ogólnie cieszy sie bardzo jak Zołza do niego przyjeżdza ( bo ja z mężem i dziećmi mieszkamy gdzie indziej a on nie chciał byc w nowy mieszkanku i został z rodzicami moimi :placz:) .Ale ogólnie jest suuuuuuuuuuuper psiakiem mądry wesoły do granic i nie przypomina juz dawnego Fredzia teraz to taki dostojny pan ze swoimi upodobaniami Quote
hop! Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Myślę, że warto sprawdzić co się dzieje z Frodo... Quote
beka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Wczoraj rozmawiałam z Izą. U Froda wszystko dobrze. Mieszka z rodzicami Izy. Po raz kolejny dostałam zaproszenie by go odwiedzić. Wkrótce sie wybiore i porobie wiecej zdjeć. Quote
beka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dostałam pare fotek Z kolezanka Zolzą Quote
Folen Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Frodzio tak wyrósł czy koleżanka taka okruszynkowata? Dzięki za foty Beka :loveu: Quote
Recommended Posts