Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam że tak długo ale juz wstawiam

Niunia Zołzunia-koleżanka Frodo

Dostojny Kawalar na wydaniu ( jeszcze mążczyzna ale już niedługo)

Pani Izo widze że się udalo zalogować:)
To świetnie to teraz bedziemy mieć informacje o Frodo i jegi rodzince na bieżąco.
Pani Izo pytałm kiedys weta i niestety kocia karma nie nadaje się dla psów.
Dl dobra Frodu musizacząć jest karme dla psów.

Posted

Wiem o tej kociej karmie z frodem jest mniejszy problem niż z Zołzą bo on oprócz psiej karmy lubi wszystko (aha oprócz parówkowej-nie wiem dlaczego)a Zołza jest wybredna i nawet suchego kociego nie lubi już próbowałam dawać jej chociaż jedzenie z "wyższej półki"ale ona uznaje tylko kitikat a jak sie Zołza podoba????:roll:

Posted

Ta sunia jest bombowa!!!!!! pieknotka prawdziwa......Fredzio to ma szczęście faktycznie...:loveu:
co do kociej karmy to powiem tak, moja sznaucerka bardzo lubi i chętnie zjada kocie suche, kot chętnie zjada psu suche, weterynarz powiedzial,że suka od czasu do czasu jak zje kocie to nic jej nie będzie, oby nie bylo główne i jedyne pożywienie......bo ona tez niejadek okropny.......

Posted

[quote name='malaiza']Witam chciałam sie dowiedzieć coś więcej na temat Żanetki jest śliczna:loveu: czy jest już adoptowana??
niestety nie:shake: cały czas szukamy dla niej kochajacego opiekuna
tu jest jej wątek
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22390

p.s. jesli Fredzio nie chce jeść suchej karmy dla psów to może po prostu mu gotuj ryż z miesem i warzywami albo mieszaj psie puszki z ryżem lub makaronem.

• 1 month later...
Posted

beka napisał(a):
Czy Fredzio przezwycięzył niechęc do suchej karmy ?

Witam z tą karmą to średnio mu to idzie ale lepsze to niż ta kocia karma Zołza jest po sterylizacji i juz też je psie a nie kocie. Cały czas po głowie chodzi mi ta Żanetka.A tak wogóle to może wybrałaby się Pani do nas odwiedzić Frodka i jego koleżankę

• 2 months later...
Posted

[quote name='Folen']

Dziś spotkałam sunie identyczną jak Wilma, odrazu mi się przypomniała ta mordka.. Czy ktoś wie, jak ona się miewa?
Gamonie mają kontakt z domkiem Wilmusi zdaje sie.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

W takim razie napisze o Frodku na dogo bo wiem że dzwoniłas ale z prywatnego nr i nie mogłam oddzwonic bo nie mam Twojego nr.Frodek jest panem w swoim domku panoszy sie strasznie zaczyna bronic swojego teryorium nie podoba mu sie jak coś jest nie po jego myśli np chce spac na łóżku w danej chwili a ktos chce je pościeliś to wtedy ostentacyjnie sie obraża niektórzy ludzie na ulicy mu sie nie podobaja i potrafi na nich nawarczeć ale ogólnie cieszy sie bardzo jak Zołza do niego przyjeżdza ( bo ja z mężem i dziećmi mieszkamy gdzie indziej a on nie chciał byc w nowy mieszkanku i został z rodzicami moimi :placz:) .Ale ogólnie jest suuuuuuuuuuuper psiakiem mądry wesoły do granic i nie przypomina juz dawnego Fredzia teraz to taki dostojny pan ze swoimi upodobaniami

• 1 month later...
Posted

Wczoraj rozmawiałam z Izą. U Froda wszystko dobrze.
Mieszka z rodzicami Izy. Po raz kolejny dostałam zaproszenie by go odwiedzić.
Wkrótce sie wybiore i porobie wiecej zdjeć.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...