gamoń Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Evitko plakacik wyslałam.Potwierdź czy doszedł. :lol: Quote
enia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ja dostalam plakacik Wilmy od Olgi dziś obkleje swoją wieś.:lol: Quote
beka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Fredzio, Bursztyn i moja Tara maja rozstrój żołądka :( Mam nadzieje że im to szybko minie bo generalnie nie lubie spacerować o 2 nad ranem (Tara ).;) Fredek mnie dziś wymazał, bo wypuściłam go z kojca by sobie rano pobiegał. Skacze na nogi i domaga się uwagi jutro chyba wezmę drugi spodnie na zmianę:eviltong: Moim zdamiem idealna by była rodzina ze starszymi dziećmi (kumple do zabawy). Małe dzieci będą się go bały a i on może maluch przewrócić lub zadrapać. Jeśli by komuś się udało zrobić plakacik Fredka dzisiaj przed 16.30 to poproszę na adres bekka@vp.pl.:lol: Quote
beka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 No co, nikt sie wami nie interesuję? Ponosze. Quote
Folen Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Maluchy, gdzie te domki dla Was :shake: Beka spacery o tej porze są bardzo orzeźwiające :p Quote
beka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Tak to prawda. Ale o 5.30 (tak wychodżę z moimi suczkami) też nie są złe. Szukamy domów - pilne. Quote
gamoń Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 My chcemy do domu na puchowe poduszeczki:evil_lol: Quote
Olga132 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Wilma i Fredzio - prosze w górę !!! Quote
evita. Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 gamoń napisał(a):Evitko plakacik wyslałam.Potwierdź czy doszedł. :lol: Doszedł. Dziękuję :lol: Quote
gamoń Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Evitko mimo wyslania kilku zdjec oraz zaproszenia do przeczytania całej historii Sznurówy i Fredzika Pani sie nie skontaktowała. Dzisiaj Wilma vel Sznurówa szczekała na mnie abym rzucała jej pileczke oraz abym szybciej szykowała sniadanie:cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong: Ma barytonowaty szczek :evil_lol: Quote
gamoń Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 W niedziele zabieram Wilmę do WOTU. Tylko nie za bardzo wiem na która godzine.Moze wiecie?????????????? Quote
beka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 hop, hop czy nikt tu nie zgląda? Quote
gamoń Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 No własnie nikt inny oprócz osób związanych ze schroniskiem w Węgrowie tu nie zagląda:shake: Znowu problem z brzuszkiem Wilmusi :shake: :shake: :shake: .Znowu paskudna kupa ,sluz i rózne odcienie. Mam nadzieje ze ona cos po prostu zjadła na wieczornym spacerku.Wtedy jak ona biega (blisko mnie) niestety mogłam nie zauważyc po ciemku a odkurzacz pochłania wszystko. Ja ja karmie-ryzem z kurczakiem gotowanym i chrupkami Puriny z kurczakiem i jagniecina.Wczoraj kupa była the best a dzisiaj:shake: Quote
gamoń Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A to zdjecie z Gamoniem-powrót z wieczornego spacerku. Quote
enia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jak to, jasne że zagladamy!!! i czytamy na bieżąco.Dzis mialam dwa tel. odnośnie Freda , kierowalam zainteresowanych prosto do Beki. Quote
evita. Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 gamoń napisał(a):Evitko mimo wyslania kilku zdjec oraz zaproszenia do przeczytania całej historii Sznurówy i Fredzika Pani sie nie skontaktowała. Ta pani znalazła ogłoszenie Wilmy w internecie. Rzeczywiście jakaś nieodpowiedzialna jeśli nawet nie odpisała. Może jutro po ogłoszeniach w prasie będzie jakiś odzew. Trzymam kciuki, żeby kłopoty zdrowotne Sznurówki były tylko przejściowe :kciuki: P.S. Zrobiłam Fredziowi plakacik . Komu, komu :cool3: ? Quote
beka Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Dziś miałam jeden telefon w sprawie Fredzia od miłej studentki. Jutro sie umówiłyśmy na oględziny. Kciukasy potrzebne. Quote
Folen Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 No to trzymamy z całych sił, a psiory moje łapy 3mają za Fredzika :kciuki: Quote
Olga132 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Fredziu - oczaruj studentkę tak jak tylko TY to potrafisz. Quote
beka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Witam, Fredzio pozdrawia wyszstkie ciotki klotki. Dziś miałam jeszcze jeden telefon. Pani ma się zastanowić (ale chyba ten problem zachowania czystości trochę zniechęca).. Eniu ta miła studentka to Chyba z Tobą rozmawiała. A teraz z innej beczki. W Bursztynie obudził sie samiec i ostro się zaleca do molej suki. Oj żeby z tego coś nie wyszło... Quote
Recommended Posts