Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fredzio, Bursztyn i moja Tara maja rozstrój żołądka :(
Mam nadzieje że im to szybko minie bo generalnie nie lubie spacerować o 2 nad ranem (Tara ).;)
Fredek mnie dziś wymazał, bo wypuściłam go z kojca by sobie rano pobiegał. Skacze na nogi i domaga się uwagi jutro chyba wezmę drugi spodnie na zmianę:eviltong: Moim zdamiem idealna by była rodzina ze starszymi dziećmi (kumple do zabawy). Małe dzieci będą się go bały a i on może maluch przewrócić lub zadrapać.
Jeśli by komuś się udało zrobić plakacik Fredka dzisiaj przed 16.30 to poproszę na adres bekka@vp.pl.:lol:

Posted

Evitko mimo wyslania kilku zdjec oraz zaproszenia do przeczytania całej historii Sznurówy i Fredzika Pani sie nie skontaktowała.
Dzisiaj Wilma vel Sznurówa szczekała na mnie abym rzucała jej pileczke oraz abym szybciej szykowała sniadanie:cool3: :cool3: :eviltong: :eviltong:
Ma barytonowaty szczek :evil_lol:

Posted

No własnie nikt inny oprócz osób związanych ze schroniskiem w Węgrowie tu nie zagląda:shake:
Znowu problem z brzuszkiem Wilmusi :shake: :shake: :shake: .Znowu paskudna kupa ,sluz i rózne odcienie.
Mam nadzieje ze ona cos po prostu zjadła na wieczornym spacerku.Wtedy jak ona biega (blisko mnie) niestety mogłam nie zauważyc po ciemku a odkurzacz pochłania wszystko.
Ja ja karmie-ryzem z kurczakiem gotowanym i chrupkami Puriny z kurczakiem i jagniecina.Wczoraj kupa była the best a dzisiaj:shake:

Posted

gamoń napisał(a):
Evitko mimo wyslania kilku zdjec oraz zaproszenia do przeczytania całej historii Sznurówy i Fredzika Pani sie nie skontaktowała.

Ta pani znalazła ogłoszenie Wilmy w internecie. Rzeczywiście jakaś nieodpowiedzialna jeśli nawet nie odpisała. Może jutro po ogłoszeniach w prasie będzie jakiś odzew. Trzymam kciuki, żeby kłopoty zdrowotne Sznurówki były tylko przejściowe :kciuki:
P.S. Zrobiłam Fredziowi plakacik . Komu, komu :cool3: ?

Posted

Witam,
Fredzio pozdrawia wyszstkie ciotki klotki.
Dziś miałam jeszcze jeden telefon. Pani ma się zastanowić (ale chyba ten problem zachowania czystości trochę zniechęca)..
Eniu ta miła studentka to Chyba z Tobą rozmawiała.
A teraz z innej beczki. W Bursztynie obudził sie samiec i ostro się zaleca do molej suki. Oj żeby z tego coś nie wyszło...