Folen Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Tak, Wilma w pościelach :loveu: A tu fotka Fredzika, którą wygrzebałam na kompie.. Quote
gamoń Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 No i nasza sunia zaczyna juz troche brykac:cool3: . Rana jak szykowalam sniadanko dla calej piątki Sznurówka szczekała na mnie abym nie guzdrała sie z ta micha.:evil_lol: Potem ja i Aga wyszłysmy do pracy. Aga wróciła za 2 godziny a w miedzy czasie Sznurówa pochłoneła leki na alergie.:mad: :mad: Dzwoniłysmy do weta kazał obserwowac. Druga sprawa ,która mnie martwi:shake: :shake: :shake: Niestety nikt nie pisał ani na e-maila ani nie dzwonił ani nie wysłał zadnego s-msa:shake: :shake: Zainteresowanie zerowe.:-( :-( Sunia nie moze u mnie długo zostac dla jej dobra .Nie moge jej zostawic mimo ,ze bardzo ja kocham . Zrobie plakacik i za pól godziny prosze chetnych w pobraniu go i rozklejaniu ogłoszeń .-po lecznicach ,moze w szkole ,sama nie wiem jak ja rozleklamowac.:shake: Quote
gamoń Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Plakacik gotowy:lol: Komu przesłac na e-maila???????????????????????????? Quote
beka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 A co to się dzieje? Nikt sie nie interesuje "naszymi" psami? Uprzejmie donoszę że mam obecnie na stanie dwa psiaki - Bursztyna i Fredzia. Niestety Fredzio musi być w kojcu bo działka jest ogrodzona prętami i miałyśmy z Olgą obawyczy mały wiercipięta nie przejdzie między nimi. Dzisiejszą noc spędził z Bursztynem (który nie był zadowolony z powodu przymusowego zamknięcia) ale jak Bursztyna rano wypuściłam z kojca Fredzio biedulek piszczał. Słuchajcie on jest strasznie słodki. Jest żywy jak iskierka, pięknie się bawi ze wszytkimi psami. Olga dała mi jego książeczkę zdrowia. Była również u weterynarza. Pies jest zdrowy (ma odrobine łupieżu ale wystarczy kilka kąpieli w leczniczym szmponie i wszstko wróci do normy. Moja sunia też czasami tak ma). Pojadę po pracy wypuszcze na trochę z kojca ale muszę go tam zamknąć żeby nie uciekł. Kojec to nie jest miejsce dla takiego małego pieska. Proszę ogłaszajcie Fredzia gdzie się da . On musi znaleźć domek i to taki kochający. Fredzio wymaga szkolenia odnośnie czystości (w kojcu się nie nauczy ) ale to bardzo sprytny piesio i napewno szybko się nauczy. Quote
evita. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ogłoszenia o Fredzie i Wilmie- Sznurówce ukażą się w piątkowej Wyborczej i Ofercie. Mam nadzieję, że psiaki znajdą cudowne wymarzone domki. Należą im się. :lol: Gamoń i Beka- dzięki za opiekę nad tymi słodkimi łobuzami :loveu: Quote
gamoń Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Komu jeszcze plakacik Wilmy vel Sznurówki.:lol: Dzisiaj zrobie fotki całej mojej zgrai na spacerku .Zobaczycie jak Wilma szaleje.:cool3: Quote
evita. Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='gamoń']Komu jeszcze plakacik Wilmy vel Sznurówki.:lol: Dzisiaj zrobie fotki całej mojej zgrai na spacerku .Zobaczycie jak Wilma szaleje.:cool3: Poproszę plakacik ina11@gazeta.pl Czekamy na fotki :lol: Quote
beka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Jade robić zdjecia a tymczasem hopkajcie na górę maluchy. Quote
Olga132 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Beka - zrób zdjęcia fredzia i przerobimy plakacik Sznurówki na Fredziowy i tez wszedzie porozwieszamy Quote
beka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Mama już pojechala ale moge do niej zadzwonic i powiedziec zeby porobila zdjeci Fredziowi. Patrycja Quote
Korenia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 beka napisał(a):Mama już pojechala ale moge do niej zadzwonic i powiedziec zeby porobila zdjeci Fredziowi. Patrycja Dzwoń, dzwoń ! Quote
beka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 ,Kurczę zdjęć jest kilka bo nawet uwiązany Fredzio porusza się z przędkościa światła. Kto szybko wklei zdjęcia? Komu wysłać? Olga jesteś dostępna wysyłam Ci zdjecia . Później jak synek pójdzie spąć to opiszę moje spostrzeżenia co do Fredzia. Quote
Olga132 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Beka - tylko to zdjecie przyszłonie uszkodzone....moze prześlij mi jeszcze raz Quote
gamoń Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Evitko -plakacik mam na pulpicie w pracy .Jutro Ci przesle.:lol: Teraz zdjecia Sznurówki ze spaceru wprawdzie kiepskie bo cały czas łaziła URL=http://img171.imageshack.us/my.php?image=dscn1122gk8.jpg] Quote
Olga132 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 ale sznuróweczkajest sliczna Kto pokocha taką piękność!!! Quote
beka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Wysłałm jeszcze raz. Teraz pare słów o Fredku. Wydaje mi się że on jest mixem jamnika i sznaucera (ma takie krótkie łapki). Jest bardzo energiczny i wymaga uwagi. Jeśli jej nie dostaje skacze na człowieka. Wyszłam za ogrodzenie a Fredzio usiłował przecisnąć się przez ogrodzenie byle być bliżej człowieka. Z psami bawi się ładnie ( podgryza wszystkie psy po kolei). Jest naprawde super psiakiem. Qupa juz lepsza i o dziwo 3 szt. w kojcu ale w jednym miejscu. Bardzo płakał jak go zamknęłam . Nawet zabawką nie chciał sie bawic. On cierpi. Powiniem grzać dupeczke w jakims łóżeczku, pod kołderką a nie siedzieć w budzie Quote
enia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ludzie dzwońcie po te cudeńka! takie śliczności jak malowane....... gdzie te domki??? Quote
enia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Zdjecia pewnie sa super, ja w pracy oczywiście ich nie widzę, ale znam Freda osobiście wiec wiem co i jak. Gdzie te domki??? Quote
Recommended Posts