Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i nasza sunia zaczyna juz troche brykac:cool3: .
Rana jak szykowalam sniadanko dla calej piątki Sznurówka szczekała na mnie abym nie guzdrała sie z ta micha.:evil_lol:
Potem ja i Aga wyszłysmy do pracy.
Aga wróciła za 2 godziny a w miedzy czasie Sznurówa pochłoneła leki na alergie.:mad: :mad: Dzwoniłysmy do weta kazał obserwowac.
Druga sprawa ,która mnie martwi:shake: :shake: :shake:
Niestety nikt nie pisał ani na e-maila ani nie dzwonił ani nie wysłał zadnego s-msa:shake: :shake:
Zainteresowanie zerowe.:-( :-(
Sunia nie moze u mnie długo zostac dla jej dobra .Nie moge jej zostawic mimo ,ze bardzo ja kocham .
Zrobie plakacik i za pól godziny prosze chetnych w pobraniu go i rozklejaniu ogłoszeń .-po lecznicach ,moze w szkole ,sama nie wiem jak ja rozleklamowac.:shake:

Posted

A co to się dzieje?
Nikt sie nie interesuje "naszymi" psami?

Uprzejmie donoszę że mam obecnie na stanie dwa psiaki - Bursztyna i Fredzia.
Niestety Fredzio musi być w kojcu bo działka jest ogrodzona prętami i miałyśmy z Olgą obawyczy mały wiercipięta nie przejdzie między nimi.
Dzisiejszą noc spędził z Bursztynem (który nie był zadowolony z powodu przymusowego zamknięcia) ale jak Bursztyna rano wypuściłam z kojca Fredzio biedulek piszczał.
Słuchajcie on jest strasznie słodki. Jest żywy jak iskierka, pięknie się bawi ze wszytkimi psami. Olga dała mi jego książeczkę zdrowia. Była również u weterynarza. Pies jest zdrowy (ma odrobine łupieżu ale wystarczy kilka kąpieli w leczniczym szmponie i wszstko wróci do normy. Moja sunia też czasami tak ma). Pojadę po pracy wypuszcze na trochę z kojca ale muszę go tam zamknąć żeby nie uciekł.
Kojec to nie jest miejsce dla takiego małego pieska. Proszę ogłaszajcie Fredzia gdzie się da . On musi znaleźć domek i to taki kochający.
Fredzio wymaga szkolenia odnośnie czystości (w kojcu się nie nauczy ) ale to bardzo sprytny piesio i napewno szybko się nauczy.

Posted

Ogłoszenia o Fredzie i Wilmie- Sznurówce ukażą się w piątkowej Wyborczej i Ofercie. Mam nadzieję, że psiaki znajdą cudowne wymarzone domki. Należą im się. :lol:
Gamoń i Beka- dzięki za opiekę nad tymi słodkimi łobuzami :loveu:

Posted

,Kurczę zdjęć jest kilka bo nawet uwiązany Fredzio porusza się z przędkościa światła. Kto szybko wklei zdjęcia?
Komu wysłać?
Olga jesteś dostępna wysyłam Ci zdjecia .
Później jak synek pójdzie spąć to opiszę moje spostrzeżenia co do Fredzia.

Posted

Evitko -plakacik mam na pulpicie w pracy .Jutro Ci przesle.:lol:
Teraz zdjecia Sznurówki ze spaceru wprawdzie kiepskie bo cały czas łaziła
URL=http://img171.imageshack.us/my.php?image=dscn1122gk8.jpg]

Posted

Wysłałm jeszcze raz.
Teraz pare słów o Fredku.
Wydaje mi się że on jest mixem jamnika i sznaucera (ma takie krótkie łapki). Jest bardzo energiczny i wymaga uwagi. Jeśli jej nie dostaje skacze na człowieka. Wyszłam za ogrodzenie a Fredzio usiłował przecisnąć się przez ogrodzenie byle być bliżej człowieka.
Z psami bawi się ładnie ( podgryza wszystkie psy po kolei).
Jest naprawde super psiakiem. Qupa juz lepsza i o dziwo 3 szt. w kojcu ale w jednym miejscu.
Bardzo płakał jak go zamknęłam . Nawet zabawką nie chciał sie bawic.
On cierpi. Powiniem grzać dupeczke w jakims łóżeczku, pod kołderką a nie siedzieć w budzie