Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj zadzwonila nowa pani Freda do mnie, że ma dzieci chore i Freda mamy zabrać, pwoiedziałam ,że nie mam gdzie go zabrać i prosilam o troche czasu........sama nie wiem co o tym mysleć.....
Jeszcze jedna osoba jest Fredem zainteresowana z Warszawy , czekam na odpowiedź.......

Posted

Czy potencjalny opiekun wie że Fredzia trzeba nauczyć czysteści?
To jeszcze dzieciak.
Moja Tara (mix ON) mimo że była u mnie od ok. 8 tyg lała w domu do 4 mcy.. ale z czasem nauczyła się.
Fred też sie nauczy

Posted

jak duży jest Fred (jak rozumiem to ten mix yorka i sznaucera)?
może miałabym chętnego ale nie mam czasu czytać całego wątku - przepraszam :oops:
Czy psiak jest zdrowy ?

Dziękuję z góry za info !

Posted

Ja nic z tego nie rozumiem.

Lekarze powiedzieli Anecie, że ma usunąć psa z mieszkania i szorować dywan. Badają dzieci pod kątem chorób odzwierzęcych. Zaczęło się wymiotami i dzieci teraz są pod kroplówką wciąż badane. Są na oddziale pedriatrycznym, tylko nie pamiętam ulicy, na której jest szpital.

Posted

Fred ma książeczke zdrowia założona przez weta u którego pomieszkiwal gdy ten go znalazł.W tej książeczce jest czarno na białym, że był szczepiony i odrobaczony i odpchlony.Nie mial pcheł go bo oglądałam.
Wydaje mi sie ,że kilkanaście godzin z psem nie pwoduje choroby odzwierzęcej , może to alergia???
pani miala jamnika , pytałam to nie pierwszy piesek.
No nic wyszlo jak wyszlo , szukamy pilnie dobrego domku!!!!

Posted

myszon napisał(a):
jak duży jest Fred (jak rozumiem to ten mix yorka i sznaucera)?
może miałabym chętnego ale nie mam czasu czytać całego wątku - przepraszam :oops:
Czy psiak jest zdrowy ?

Dziękuję z góry za info !

Myszon, Fred jest zupełnie zdrowy, ma aktualną książeczke zdrowia, szaleje jak to szczeniak, trzeba go przyuczyć czystości.
To jest mix yorka i sznaucerka o budowie jamnika.
Kochany wesoły psiak , nawet nie macie pojecia co on wyprawial gdy zabrałam go ze schroniska! dziki taniec radości! super jezdzi samochodem żadnej wpadki nie bylo.Umie szaleć z piłeczką , byl u mnie w domu ok. godziny i nie załatwił sie nigdzie.Lubi kotki.;),

Posted

wydaje mi się że żadna z tych chorób nie daje objawów w ciągu niespełna doby. oczywiście nie mówię tu o jakis skrajnie niebespiecznych chorobach jak np gorączka krwotoczna Ebola,rozmawiamy tu o chorobach występujących w naszym klimacie

Posted

Sznurówa to jest olbrzymi zarloczek.Ryzyk pochłania az miska fruwa oraz dopomina sie szczeknieciem:cool3: .Dzisiaj dorwała ze stołu pojemnik po duzym serku Danio i dokładnie wyczysciła ,mozna by w nim parzyc herbatke :lol:

Posted

enia napisał(a):
Myszon, Fred jest zupełnie zdrowy, ma aktualną książeczke zdrowia, szaleje jak to szczeniak, trzeba go przyuczyć czystości.
To jest mix yorka i sznaucerka o budowie jamnika.
Kochany wesoły psiak , nawet nie macie pojecia co on wyprawial gdy zabrałam go ze schroniska! dziki taniec radości! super jezdzi samochodem żadnej wpadki nie bylo.Umie szaleć z piłeczką , byl u mnie w domu ok. godziny i nie załatwił sie nigdzie.Lubi kotki.;),

Co prawda domek chciał sunię, ale spróbuję Fredka pokazać - czy macie może jakieś inne zdjecia Fredka niż to z pierwszego postu ?