gamoń Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 najnowsza seria zdjęciowa :razz: :cool3: i jeszcze i jeszce Quote
Olga132 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 super - suni wróciła chęc do zabawy...czyli zdrowieje jest śliczna Quote
evita. Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Wilma- Sznurówka w necie: Wilma- psy.pl Wilma- 4lapy.pl Wilma- eoferty.com.pl Wilma- kupiepsa.pl Wilma- ale.gratka.pl Wilma- bono-polska.pl cdn. :lol: P.S. Jak dzisiaj zdrowie maleńkiej ? Quote
gamoń Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Apetyt jest .Ryzyk z kurczakiem znika w mig az miska lata po całym pokoju.Rano kupa znosna. Dzisiaj ponownie do weta.Nie mozna jeszcze zmienic kroplówy dozylnej na antybiotyk w drazetkach. Niestety tak jak pisała Green vill leczenie jest bardzo kosztowne.:shake: :shake: :shake: Jednak widac bardzo duza poprawe stanu zdrowia. Czy podoba Wam sie chusteczka ,która ma na szyjce ?.Napis na niej jest . SZUKAM DOMU.;) ;) ;) :lol: :lol: Quote
gamoń Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Sznurówka prosi również o allegro i duzo w nim zdjec. Jestem slodka;) Quote
enia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Kto wystawi Wilme na allegro??? bardzo prosimy........ dzieki Evitka za ogloszenia...... Quote
Kasia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 poproszę o ekstra tekścik i już wystawię :lol: Quote
enia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Fidelku ekstra tekściki są w ogłoszeniach wystawionych przez Evitke post 153. Quote
Imanca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ohhh kurcze, widzicie mnie trzeba popędzać, ponaglać i upominać PW bo inaczej to ja straszny leń zapominalski jestem. Czy słodka dziewczynka jest już na allegro, bo jak nie to wstawiam ją w tej właśnie chwili :) Quote
gamoń Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Wystawiaj szybciutko. Kontakt koniecznie do mnie.Musi miec super domek:lol: . Zdjecia bede podsyłała w watku na biezaco ,wiec o ile beda piekniejsze to zmieniaj tez w allegro. Sunia powinna znaleźc szybciutko domek ,aby nie rozpaczała potem. A uwierz mi jest przekochana. Quote
Kasia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Czyli mam jej nie wystawiać bo Imanca już sie za to zabrała?:roll: Quote
Imanca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Zabrałam się w końcui akcja już leci. http://allegro.pl/item129243991_slodka_przylepka_wilma_mix_jamnika_daj_jej_dom_.html Tylko powiedzcie mi jeszcze co z chłopakiem - jak zdrowy, to wystawiam od razu, żeby potem nie trzeba było znów mnie gonić :) Quote
gamoń Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Imanca serdecznie dziekuje za allegro.Zrobiłas super kompozycje zdjeciowa .O ile mozesz dostaw jeszcze zdjecia na łancuchu .Chyba jest na 1 stronie.Ona tak tam łapeczki pieknie złozyła i nie wiem czy jest tekst o przeprowadzeniu sterylki.;) Quote
gamoń Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Potwierdzam zwrot wydanych do dnia wczorajszego pieniazków na leczenie Sznurówki.-241 zł. Quote
Imanca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dodałam schroniskowe zdjęcia. Ona jest prześliczna naprawdę. I mimo tego łacucha miała taką kochaną radosną minkę. Dobrze, że chociaż czeka na nowy dom w domku tymczasowym a nie pod tym przygniatającym ją łańcuchem. Tylko jeszcze co z Fredem? Quote
enia Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Fred nadal w schronie czeka........na łańcuchu u szyi.......:placz: Quote
Imanca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Że ma bidul łańcuch to wiem, ale chodzi mi o to, czy go parwo nie dorwało. Skoro zdrowy to wstawiam na allegro również jego! Zaraz podam link! Psiak już też na allegro - jego link http://allegro.pl/item129267493_wesoly_fred_mix_sznaucerka_i_yorka_szuka_domu_.html Quote
Folen Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Freda dziś wytarmosiłam, trochę się pobawiliśmy, taki dzieciak z niego jeszcze, gryzie za ręce, chodzi jak "konik" z piłką w zębach, pchał się na kolana.. A jak ślicznie przekrzywia główkę w zaciekawieniu :loveu: O tym jak płacze, jak się od niego pójdzie, nie będę pisała :-( Dziś opuścił też magazynek.. A tu Fredzik pożera mi rękę :multi: Quote
Imanca Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Dodałam nowe zdjęcia Fredzika do aukcji. Wilme obserwuje jedna osoba... czy to ktoś z Was? Quote
evita. Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Jeszcze pare ogłoszeń Wilmy w necie: Wilma- eurocity.pl Wilma- animalia.pl Wilma- forum.gazeta.pl Wilma- kupsprzedaj.pl Wilma- zwierzaki.org Wilma- 24polska.pl Wilma- zwierzeta.low.pl Wilma- hittdog.com.pl Wilma- aport-polska.com Wilma- pajeczyna.pl Wilma- portalwarszawa.pl Wilma- kogielmogiel.pl P.S. Folen- fotki Fredzika są przesłodkie :loveu: . Zaraz powstawiam je do ogłoszeń o nim. Quote
evita. Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 I jeszcze cd. Fredzia w necie: Fredzio- eurocity.pl Fredzio- 24polska.pl Fredzio- zwierzeta.low.pl Fredzio- zwierzaki.org Fredzio- animalia.pl Fredzio- aport-polska.com Fredzio- hittdog.com.pl Fredzio- bono-polska.pl Fredzio- kogielmogiel.pl :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Imanca Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Fredzika odwiedziło 209 osób i obserwuje go 6 osób. Wilma odwiedzona tylko 122 razy, obserwuje 1 osoba. Czy ktoś się w ich sprawie kontaktował???? Czy coś dopisać do opisu???? Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Fredziku i Wilmo, hop na 1!!! :multi: Quote
Imanca Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 UWAGA!UWAGA! Dostałam maila, że na allegro jest następujące ogłoszenie: http://www.allegro.pl/item128733185_przygarne_malego_pieska.html Pani, która napisała i przekazała mi ten link ma nadzieję, że uda się zainteresować naszym Fredzikiem tę osobę i że Fredzik będzie miał kochający dom!! Napewno trzeba spróbować. Ja mam się tym zająć, czy ktoś z Was? Proszę o szybką odpowiedź, bo tu trzeba działać :) Quote
Recommended Posts