Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apetyt jest .Ryzyk z kurczakiem znika w mig az miska lata po całym pokoju.Rano kupa znosna.
Dzisiaj ponownie do weta.Nie mozna jeszcze zmienic kroplówy dozylnej na antybiotyk w drazetkach.
Niestety tak jak pisała Green vill leczenie jest bardzo kosztowne.:shake: :shake: :shake:
Jednak widac bardzo duza poprawe stanu zdrowia.
Czy podoba Wam sie chusteczka ,która ma na szyjce ?.Napis na niej jest .
SZUKAM DOMU.;) ;) ;) :lol: :lol:

Posted

Ohhh kurcze, widzicie mnie trzeba popędzać, ponaglać i upominać PW bo inaczej to ja straszny leń zapominalski jestem. Czy słodka dziewczynka jest już na allegro, bo jak nie to wstawiam ją w tej właśnie chwili :)

Posted

Wystawiaj szybciutko.
Kontakt koniecznie do mnie.Musi miec super domek:lol: .
Zdjecia bede podsyłała w watku na biezaco ,wiec o ile beda piekniejsze to zmieniaj tez w allegro.
Sunia powinna znaleźc szybciutko domek ,aby nie rozpaczała potem.
A uwierz mi jest przekochana.

Posted

Imanca serdecznie dziekuje za allegro.Zrobiłas super kompozycje zdjeciowa .O ile mozesz dostaw jeszcze zdjecia na łancuchu .Chyba jest na 1 stronie.Ona tak tam łapeczki pieknie złozyła i nie wiem czy jest tekst o przeprowadzeniu sterylki.;)

Posted

Dodałam schroniskowe zdjęcia. Ona jest prześliczna naprawdę. I mimo tego łacucha miała taką kochaną radosną minkę. Dobrze, że chociaż czeka na nowy dom w domku tymczasowym a nie pod tym przygniatającym ją łańcuchem.

Tylko jeszcze co z Fredem?

Posted

Freda dziś wytarmosiłam, trochę się pobawiliśmy, taki dzieciak z niego jeszcze, gryzie za ręce, chodzi jak "konik" z piłką w zębach, pchał się na kolana.. A jak ślicznie przekrzywia główkę w zaciekawieniu :loveu: O tym jak płacze, jak się od niego pójdzie, nie będę pisała :-( Dziś opuścił też magazynek..

A tu Fredzik pożera mi rękę :multi:

Posted

Fredzika odwiedziło 209 osób i obserwuje go 6 osób.
Wilma odwiedzona tylko 122 razy, obserwuje 1 osoba.

Czy ktoś się w ich sprawie kontaktował???? Czy coś dopisać do opisu????

Posted

UWAGA!UWAGA!

Dostałam maila, że na allegro jest następujące ogłoszenie:
http://www.allegro.pl/item128733185_przygarne_malego_pieska.html

Pani, która napisała i przekazała mi ten link ma nadzieję, że uda się zainteresować naszym Fredzikiem tę osobę i że Fredzik będzie miał kochający dom!! Napewno trzeba spróbować. Ja mam się tym zająć, czy ktoś z Was? Proszę o szybką odpowiedź, bo tu trzeba działać :)