Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jak nie dam? to mnie oskalpujesz:placz:Ona jest cudna i mam jednak nadzieję..a może Pani Elżbieta się odezwie?chciałabym bardzo obiecać.. ale boje się ryzykować...lubię swój skalp:eviltong:

Posted

Zabieram sunie nie moge tego łańcucha i przebywania w kiepskiej budzie zniesc.:-(
Prosze Cie Beatko szukaj dla niej domku.Wiesz ze 5 psa nie moge miec.
Błagam pomózcie dziewczyny z Wegrowa w ogłoszeniach.
Ona bedzie juz jutro na podusi:lol:

Posted

Jejciu jaki to cukierek ta sunieczka, dziś ją widzialam i sie bawilyśmy, grzeczna mila i kochana suczynka.Posturka jaminika tylko ryjek ciut krotszy.....
Poproszę ciocie Evitke o ogloszenie malutkiej w necie.......
jak to dobrze, że jutro lańcuch zdejmiemy......

Posted

Tak ten siorściak to mlody piesio chyba roku nawet nie ma, mix jorka i sznaucerka istne cudo! temperament sznauciowy........malutki śliczny prosto na kanapę, a nie na lańcuch......bardzo zabawowy ......

Posted

gamoń napisał(a):
Zabieram sunie nie moge tego łańcucha i przebywania w kiepskiej budzie zniesc.:-(
Prosze Cie Beatko szukaj dla niej domku.Wiesz ze 5 psa nie moge miec.
Błagam pomózcie dziewczyny z Wegrowa w ogłoszeniach.
Ona bedzie juz jutro na podusi:lol:

szukam i znajdę...tylko nie poganiaj Beatko;)

Posted

enia napisał(a):
Tak ten siorściak to mlody piesio chyba roku nawet nie ma, mix jorka i sznaucerka istne cudo! temperament sznauciowy........malutki śliczny prosto na kanapę, a nie na lańcuch......bardzo zabawowy ......

Szkoda, że nie urodził się suczką :(.. wtedy może postarałabym się namówić mamę na tyczas...Daj więcej zdjęć, opisz go w kilku słowach wyślę go do GW i wstawie na różne portale..

Posted

[quote name='gamoń']Cioteczka ale ja szalona jestem .Zabierac.Dasz rade w tydzień znaleźc dom:lol:

Jesteś, jestes, "panna z mokrą głową"!!
Ale to jest w Tobie cudne i nie próbuj się zmieniać!

Posted

No i jestem u Gamonia .Jestem kochana i bardzo łagodna i grzeczna.Wprawdzie mam maleński katarek i 1 oczko zaropiałe ale ciocia Gamoń wpuści mi krople.
A tak sie prezentuje

Posted

Jak mozesz wystaw na allegro tez suniaczka:lol:
Tylko musisz super tekscik stworzyc.Ja dzis nie moge musze na bank zrobic CIT do US.
Kontakt do mnie 505078763 Beata
lub 508089603 Agnieszka

Posted

To wystawiam oba psiaki na allegro dziś. Chyba moja wcześniejsza propozycja nie została zauważona, bo od razu się z tym oferowałam, ale odzewu nie było.

Jest tylko ten problem, że za bardzo nie mam czasu tworzyć opisu, bo tworzę pracę mgr... Jeśli ktoś coś wymyśli, może wspólnymi siłami udoskonalimy i wrzucę na allegro :)

Posted

Imanca-warto dodac że sunia jest nadzwyczaj łagodna do każdego człowieka,Jak sie przestraszy to czołga sie ,pełznie do nogi z przeprosinami jak waz.Ona jest slodka rozkłada sie na plecki ,rozdaje jezorkiem lizaki,Ma mięciutkie futerko super focze łapki ,któte rozklada szeroko.Była uwiazana na łancuchu .Ja nie mogłam na to patzrec i zabrałam ja ze schronu.Jednak mam 4 psy i kota i nie moge słodyczy zostawic na stałe.
O ile mozesz wklei na allegro te zdjecia co ja zrobiłam,Kontakt do mnie a nie do schroniska.
Mój e-mail.
beata.pladzyk@wsei.pl
Urocza sunia prosi o domek:lol:

Posted

Folen , Fredek chciał głasków i dlatego szczekał i szalał, ja juz go rozgryzłam.....to wielki pieszczoch.....a z kim teraz bawi się Kędziorek jak nie ma Wilmy?