Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani
Gamoń zabrała sunię do domu. Niestety okazał się że malutka ma parvowirozę. Leczenie jest kosztowne. Prosimy pomóżcie.
Sunia dostała szansę (bez pomocy Gamoń słodka jamnisia już by nie żyła) ale musimy wspomóc domek tymczasowy.
Prosimy o wpłaty na AFN z dopiskiem Jamnisia z Węgrowa.

W schronisku w Węgrowie pojawiły się nowe szczeniorki . Troszkę już starsze, ale to jeszcze psie dzieci. Ponieważ w schronisku bieda aż piszczy, nie ma tam kojców ani wybiegów. Pieski mimo że otoczone opieką ludzi którzy je kochają warunki mają naprawdę bardzo trudne.
Dla ich bezpieczeństwa muszą być uwiązane. Więc te biedaki przebywają na łańcuchach.
Kochani może ktoś umieści te cudne stworzonka na alegro. Może tam ktoś je wypatrzy?

Dziś dowiedziałm sie że w schronisku brakuje karmy. Pieski niedługo będą miały puste brzuszki. Bardzo prosimy o pomoc. Suche, mokre, jakiekolwiek. Makaron, ryż, kasza ..

A teraz zdjęcia
Nowa jamnikowata suczka, jeszcze dzieciak, szaleje i bardzo domaga się głasków..

Nowy szorstkowłosy awanturnik z magazynku..

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beka']W schronisku w Węgrowie pojawiły się nowe szczeniorki . Troszkę już starsze, ale to jeszcze psie dzieci. Ponieważ w schronisku bieda aż piszczy, nie ma tam kojców ani wybiegów. Pieski mimo że otoczone opieką ludzi którzy je kochają warunki mają naprawdę bardzo trudne.
Dla ich bezpieczeństwa muszą być uwiązane. Więc te biedaki przebywają na łańcuchach.
Kochani może ktoś umieści te cudne stworzonka na alegro. Może tam ktoś je wypatrzy?

Dziś dowiedziałm sie że w schronisku brakuje karmy. Pieski niedługo będą miały puste brzuszki. Bardzo prosimy o pomoc. Suche, mokre, jakiekolwiek. Makaron, ryż, kasza ..

A teraz zdjęcia
Nowa jamnikowata suczka, jeszcze dzieciak, szaleje i bardzo domaga się głasków..

Nowy szorstkowłosy awanturnik z magazynku..

jamnisia jest cudna:loveu:już wysłałam maila zainteresowanej.. ?pokazałam Pani jamnisia z Ostrowi ale poprosila o jeszcze inne mordeczki..może los tak chciał?;)

Posted

Ona jest cudna:loveu::loveu::loveu:prosze powiedz mi czy to na zdjeciach tak wygląda czy Ona jest dużą dziewczynką? łapcie takie grube;)jeżeli ta rodzina nie zdecyduje się... dam malutką do Gazety Wyborczej..teń łancuch rozrywa mi serce:(