beka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Kochani Gamoń zabrała sunię do domu. Niestety okazał się że malutka ma parvowirozę. Leczenie jest kosztowne. Prosimy pomóżcie. Sunia dostała szansę (bez pomocy Gamoń słodka jamnisia już by nie żyła) ale musimy wspomóc domek tymczasowy. Prosimy o wpłaty na AFN z dopiskiem Jamnisia z Węgrowa. W schronisku w Węgrowie pojawiły się nowe szczeniorki . Troszkę już starsze, ale to jeszcze psie dzieci. Ponieważ w schronisku bieda aż piszczy, nie ma tam kojców ani wybiegów. Pieski mimo że otoczone opieką ludzi którzy je kochają warunki mają naprawdę bardzo trudne. Dla ich bezpieczeństwa muszą być uwiązane. Więc te biedaki przebywają na łańcuchach. Kochani może ktoś umieści te cudne stworzonka na alegro. Może tam ktoś je wypatrzy? Dziś dowiedziałm sie że w schronisku brakuje karmy. Pieski niedługo będą miały puste brzuszki. Bardzo prosimy o pomoc. Suche, mokre, jakiekolwiek. Makaron, ryż, kasza .. A teraz zdjęcia Nowa jamnikowata suczka, jeszcze dzieciak, szaleje i bardzo domaga się głasków.. Nowy szorstkowłosy awanturnik z magazynku.. Quote
BasiaD Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Do góry maluszki, pomoc pilnie potrzebna! Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Poproscie Bea1 aby znalazla domek dla jamnisi.Zdjecie kiepskawe a widac jakie to słodkie cudo.Napiszcie priva do Beaty.;) Quote
Olga132 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 a ten mały z magazynku to ma wzrok urwisa, chyba ziółko z niego Quote
Bea1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='beka']W schronisku w Węgrowie pojawiły się nowe szczeniorki . Troszkę już starsze, ale to jeszcze psie dzieci. Ponieważ w schronisku bieda aż piszczy, nie ma tam kojców ani wybiegów. Pieski mimo że otoczone opieką ludzi którzy je kochają warunki mają naprawdę bardzo trudne. Dla ich bezpieczeństwa muszą być uwiązane. Więc te biedaki przebywają na łańcuchach. Kochani może ktoś umieści te cudne stworzonka na alegro. Może tam ktoś je wypatrzy? Dziś dowiedziałm sie że w schronisku brakuje karmy. Pieski niedługo będą miały puste brzuszki. Bardzo prosimy o pomoc. Suche, mokre, jakiekolwiek. Makaron, ryż, kasza .. A teraz zdjęcia Nowa jamnikowata suczka, jeszcze dzieciak, szaleje i bardzo domaga się głasków.. Nowy szorstkowłosy awanturnik z magazynku.. jamnisia jest cudna:loveu:już wysłałam maila zainteresowanej.. ?pokazałam Pani jamnisia z Ostrowi ale poprosila o jeszcze inne mordeczki..może los tak chciał?;) Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Nie powinno byc problemu z adopcja to Wegrów a nie Paluch. Bea1 licze na Ciebie.Ona jest b.podobna do mojej Kamy Quote
enia Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Prawie sznaucerek i prawie jamnisia szukają super domków! jejciu te łancuchy........:placz: Quote
Folen Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Mogę jeszcze fotek dodać, bo mam, ale dopiero wieczorem.. Jamnikopodobna sunia naprawdę jest przecudowna :loveu: Quote
Imanca Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dajcie wszystko co o nich macie, wystawię na allegro!! Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jamnisia nie chce byc na łańcuchu:shake: :shake: :shake: Quote
Bea1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 nie będzie:loveu:prosze o więcej zdjęć suni na maila betam3@gazeta.pl Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Bea a gdzie domek? Powiedz cioci Beacie na ucho,:razz: Quote
Bea1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wrocław..ale ciiii... to jeszcze nic pewnego Quote
iwonamaj Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Jamnisiom to dobrze, mają kochaną cioteczkę Bea1... A chłopak??? Quote
Bea1 Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Ona jest cudna:loveu::loveu::loveu:prosze powiedz mi czy to na zdjeciach tak wygląda czy Ona jest dużą dziewczynką? łapcie takie grube;)jeżeli ta rodzina nie zdecyduje się... dam malutką do Gazety Wyborczej..teń łancuch rozrywa mi serce:( Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wstawcie sunie na dogo tez chce na nia popatrzec.;) Quote
Recommended Posts