kimiji Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Na razie nie wiem, dopiero w niedzielę się zobaczymy:) Niestety w ostatnią się nie zobaczyliśmy, bo rodzinka zaprotestowała, że chociaż jeden weekend mogę być w domu:D Quote
Kama83 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kimiji napisał(a):Na razie nie wiem, dopiero w niedzielę się zobaczymy:) Niestety w ostatnią się nie zobaczyliśmy, bo rodzinka zaprotestowała, że chociaż jeden weekend mogę być w domu:D on jest na maciejach? Quote
kimiji Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Kama83 napisał(a):on jest na maciejach? Tak jest na maciejach :) Quote
Kama83 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 wiemy jak on reaguje na male acz dominujace psy? nawiazalam kontakt z panstwem, ktorzy maja mala sunie, bodajze pekinczyka i chca wiekszego samca, mieli dobermana i rottweilera kiedys, wiec tak pomyslalam o nim ;) Quote
kimiji Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Trudno stwierdzić jaki jest da suni, ale z Bratkiem (1,5 roku) na przykład ciągle się chce bawić To jest taki radosny psiak, który wiecznie chce się bawić :) Quote
Kama83 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 moze jest szansa sprawdzenia go na maciejach? sa jakies male suki? Quote
kimiji Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Jest jedna amstafka Malina jest wielkości pekińczyka, takiego trochę wyrośniętego, ale zobaczymy jak reaguje, tylko gorzej będzie z Maliną, bo z tego co pamiętam to chyba za psiakami nie przepada. Najlepiej spytać Sylwii ona zna lepiej Wirgiego i może więcej o nim powiedzieć:) Quote
Kama83 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Malina jest o wiele wieksza, od psiaka, ktorego maja panstwo ;) widzialam ja :) ale.... bardzo im sie spodobal, szczegolnie jego "szczere spojrzenie" nie chcieli nawet zdjec innych psiakow :) podalam nr do Sylwii, jesli tylko dobrze sie dogadaja z Doris, to Wirgi pojedzie do domku Quote
kimiji Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 oooo to super, może mu się uda :):):) I może tym razem na Wigilię nie zostanie wyrzucony:( OBY SIĘ DOGADAŁ Z SUNIĄ TRZYMAM KCIUKI!!:) Quote
kimiji Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Byłam dzisiaj na maciejach u mojego kochanego Wirgiego:D Został wykąpany i wyczesany i jest jedna mała przestroga, bardzo nie lubi czesania łap, chce wtedy gryźć, więc lepiej podczas czesania założyć mu jakiś kaganiec... Niestety zdjęć nie mam, skleroza nie pozwoliła mi na zabranie aparatu:angryy: Quote
Kama83 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 noo, tego zaden prawie pies nie lubi; ale teraz po kapieli, to sie musi pieknie prezentowac :) Quote
kimiji Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Kama83 napisał(a):noo, tego zaden prawie pies nie lubi; ale teraz po kapieli, to sie musi pieknie prezentowac :) Tak wyczesałyśmy prawie 2 reklamówki xD Po tym czesaniu zrobił się aż chudszy:D Quote
Kama83 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 wiesz cos? pisalam esa do Sylwii, jak tam, czy spotkanie juz umowione, czy nie, ale nie odpisala Quote
kimiji Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Niestety nic nie wiem:(, ale nie wiem czemu poprostu mam przeczucie, że się udało:) Quote
Kama83 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 to ja juz wiem... Pan rozmawial z Sylwia z poniedzialek, teraz jest na Slowacji (pracuje jako kierowca) i jak tylko wroci, moze jutro, zadzwoni znowu i sie umowia, w razie czego, byl tez jeden inny telefon, ale poczekajmy ;) Quote
kimiji Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Zła wiadomość, niestety państwo zrezygnowali i Wirgi dalej siedzi na Maciejach :( Szkoda, a miało być tak fajnie ehh Będę się musiała wziąć za ogłoszenia... Quote
sosiczka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Wilek nadal bez domu. Ne ciągnie już na smyczy, biega praktycznie cały dzień z innymi psami na wybiegu, przeciaga się z nimi badylami i jest ok. Może mieszkać w domu z ogrodem, bardzo dobrze czuje się na zewnątrz. Mile widziane wsparcie na karmę bo Wiluś powinien dostawać karmę specjalistyczną, a póki co dostaje zwykłą karmę... Szukamy wirtualnego opiekuna! Quote
kimiji Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Mam świetną wiadomość, otóż.....Wirgiliusz znalazł dom:multi::multi::multi: Rodzinka super, wizyta już była, nie pamiętam przez kogo robiona, ale wiem na 100%, że Wirgi ma super wymarzony domek :) Quote
jotka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja byłam na wizycie, Wirgiliusz mieszka po drugiej stronie mojego osiedla. Rodzina jest ok. Quote
fernari Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Cuuudoooowniieee !!! :D :D :D :D Oby to był ten domek, domek "na zawsze" :) Powodzenia mały Quote
Recommended Posts