Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na razie nie wiem, dopiero w niedzielę się zobaczymy:)
Niestety w ostatnią się nie zobaczyliśmy, bo rodzinka zaprotestowała, że chociaż jeden weekend mogę być w domu:D

Posted

kimiji napisał(a):
Na razie nie wiem, dopiero w niedzielę się zobaczymy:)
Niestety w ostatnią się nie zobaczyliśmy, bo rodzinka zaprotestowała, że chociaż jeden weekend mogę być w domu:D

on jest na maciejach?

Posted

wiemy jak on reaguje na male acz dominujace psy? nawiazalam kontakt z panstwem, ktorzy maja mala sunie, bodajze pekinczyka i chca wiekszego samca, mieli dobermana i rottweilera kiedys, wiec tak pomyslalam o nim ;)

Posted

Trudno stwierdzić jaki jest da suni, ale z Bratkiem (1,5 roku) na przykład ciągle się chce bawić To jest taki radosny psiak, który wiecznie chce się bawić :)

Posted

Jest jedna amstafka Malina jest wielkości pekińczyka, takiego trochę wyrośniętego, ale zobaczymy jak reaguje, tylko gorzej będzie z Maliną, bo z tego co pamiętam to chyba za psiakami nie przepada.
Najlepiej spytać Sylwii ona zna lepiej Wirgiego i może więcej o nim powiedzieć:)

Posted

Malina jest o wiele wieksza, od psiaka, ktorego maja panstwo ;) widzialam ja :)
ale.... bardzo im sie spodobal, szczegolnie jego "szczere spojrzenie" nie chcieli nawet zdjec innych psiakow :)
podalam nr do Sylwii, jesli tylko dobrze sie dogadaja z Doris, to Wirgi pojedzie do domku

Posted

Byłam dzisiaj na maciejach u mojego kochanego Wirgiego:D

Został wykąpany i wyczesany i jest jedna mała przestroga, bardzo nie lubi czesania łap, chce wtedy gryźć, więc lepiej podczas czesania założyć mu jakiś kaganiec...

Niestety zdjęć nie mam, skleroza nie pozwoliła mi na zabranie aparatu:angryy:

Posted

Kama83 napisał(a):
noo, tego zaden prawie pies nie lubi; ale teraz po kapieli, to sie musi pieknie prezentowac :)

Tak wyczesałyśmy prawie 2 reklamówki xD

Po tym czesaniu zrobił się aż chudszy:D

Posted

to ja juz wiem... Pan rozmawial z Sylwia z poniedzialek, teraz jest na Slowacji (pracuje jako kierowca) i jak tylko wroci, moze jutro, zadzwoni znowu i sie umowia, w razie czego, byl tez jeden inny telefon, ale poczekajmy ;)

• 2 months later...
Posted

Zła wiadomość, niestety państwo zrezygnowali i Wirgi dalej siedzi na Maciejach :( Szkoda, a miało być tak fajnie ehh

Będę się musiała wziąć za ogłoszenia...

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Wilek nadal bez domu.
Ne ciągnie już na smyczy, biega praktycznie cały dzień z innymi psami na wybiegu, przeciaga się z nimi badylami i jest ok.
Może mieszkać w domu z ogrodem, bardzo dobrze czuje się na zewnątrz.
Mile widziane wsparcie na karmę bo Wiluś powinien dostawać karmę specjalistyczną, a póki co dostaje zwykłą karmę...
Szukamy wirtualnego opiekuna!

• 2 weeks later...
Posted

Mam świetną wiadomość, otóż.....Wirgiliusz znalazł dom:multi::multi::multi:

Rodzinka super, wizyta już była, nie pamiętam przez kogo robiona, ale wiem na 100%, że Wirgi ma super wymarzony domek :)