Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wigilia- to szczególny dzień.:tree1:
Ten jedyny raz w roku, powinniśmy być dla siebie życzliwi, dobrzy i pogodni.
W ten jedyny taki dzień w roku, powinniśmy pamiętać o braciach mniejszych, o tym, że one też tęsknią i też chcą czuć bliskość kogoś, komu wiernie służą.
Ktoś jednak chyba nie czuł magii tego dnia.:-(
Bo czy porzucając bezbronne stworzenie na mróz, możemy nazywać się życzliwymi?:shake:
Tę kwestię pozostawiamy bez komentarza.
Zziębnięty Wirgiliusz- bo tak go nazwaliśmy, przybiegł do siedziby fundacji, szukając ciepła i schronienia.
Nie zasłużył sobie nawet na to by go odwieźć do schroniska...bo łatwiej było go wyrzucić na pastwę losu...

Wirgiliusz mimo krzywdy jaka go spotkała, okazał się być urokliwym i pełnym energii psem.
Uwielbia ruch i spacerki, z zapałem bawi się gumową piłeczką.
Ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczny i karny.:angel:
Wergiliusz to naprawdę pocieszna istotka, uwielbia pieszczoty, wtula się w człowieka i zastyga.
Jest wesoły i towarzyski, bryka na śniegu jak mały źrebak.
Ktoś kto go adoptuje zyska bezinteresownego przyjaciela o wielkim sercu.
Wirgiliusz ma około 40-45 cm w kłębie, sylwetką przypomina wyrośniętego spaniela, jest młody, ma ok 2 lat.

Czeka, czeka na kogoś kto go już nigdy nie porzuci...

Możliwa pomoc w transporcie psiaka do nowego domu.
Kontakt:
sylwia39@gmail.com
tel. 784 926 138 ( proszę dzwonić po 16)

Posted

Dodaję zaległe zdjęcie Wirgiliusza:

Słodki pycholek:)

Czasem nawet ładnie pozuje, ale ogólnie to boi się aparatu, więc ciężko zrobić mu ładne zdjęcie:(

Jak widać, bardzo lubi bawić się patykiem:)

Posted

banerki..w różnych wariantach kolorystycznych :)

a jak ma być inny...to zrobię inny...najszybciej jak się da...ale czasem szybko nie można :)
podlinkuje je..a jakby znów były kłopoty ze wstawieniem..napisze kod konkretnego

Posted

i po co ten watek? i po co pytanie, czy nikt sie nie zakoffal? oczywiscie, ze ja sie zakoffalam w chlopaku, znowu w nocy nie bede mogla spac, kolejny psiak "w moim typie" ;)
oby szybko do domku przystojniaku

Posted

W przyszłą niedzielę razem z MissJannet go wyczeszemy, ale może najpierw zmęczymy, potem wymiziamy, żeby "fryzurka" się nie zniszczyła, a na koniec zostawimy czesanko. A w końcowym efekcie chłopak będzie cud, miód i orzeszki :D
Zdjęcia też porobimy żeby pokazać wam jak ładnie będzie wyglądał :)

Posted

No ja zawsze miałam do czynienia z agresyenymi rodwailerami więc mam co do nich własną teorię, dlatego uwarzam, że Wirgi to ich całkowite przeciwieństwo:)