Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja ,litości! jak ja mam takie menu jej zapewnić ,mając u siebie tyle psiaków i dojeżdżając do Sabiny 15 km w jedną stronę ,nawet mój syn jada przeważnie pizze:oops:
miałam na myśli jakąś gotową karme;)

P.S.
piłka jest z materiału,mięciutka i Sabinka ją uwielbia :)

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrs.ka napisał(a):
Alicja ,litości! jak ja mam takie menu jej zapewnić ,mając u siebie tyle psiaków i dojeżdżając do Sabiny 15 km w jedną stronę ,nawet mój syn jada przeważnie pizze:oops:
miałam na myśli jakąś gotową karme;)

P.S.

wiem wiem ;) ... popatrzę czy jakaś karma mi się w oczy nie rzuci ;)

Posted

mrs.ka napisał(a):
Alicja P.S.

Mrs.ka w sprawie dziwnych piłek zapraszam na szperanie u mnie w firmie na podwórku ;) , co trochę znajdujemy takie pod płotem w rozmiarach S - L . Jak przerzucaliśmy piłki za płot, to nie minęło 2 - 3 godziny w nocy! a pilki wracały. Dawno więc doszłam do wniosku, że lepiej się nie zastanawiać nad poczynaniami mieszkańców pobliskich bloków, lecz te piłki po prostu dać zwierzakom. "Firmowe" koty wolnożyjące (z odzysku zresztą) piłek nie uznają, ostatnio jedynym zainteresowanym był Kenzo, więc piłki są do wzięcia, bo Kenzo zmienił lokum i tam ma zabawek kilka.

Posted

Jesli Sabinka jest w dobrej kondycji, to nie ma co jej na silę poprawiać wagi. Przy schorzeniu płuc wieksza waga, to większy wysiłek, zwiekszony pobór tlenu, żeby krew dotarła do każdego zakamarka organizmu ... itd...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Klementynkaa']sprawdziłam po naszej rozmowie i niestety nie przyszła ani jedna wpłata na SABINKĘ :( może warto jakos zmienic tytuł wątku?
aaa i czekam na obiecanego linka do FB ;)

no cóż , ja faktycznie nigdy nie miałam pojęcia jak zbierać pieniądze i nie za bardzo mi to wychodzi . Cała kwota kosztów weterynaryjnych to 185zł (zaraz umieszczę roaliczenie w poście #1)to może nie dużo ale dla mnie prywatnie to jest problem ,już o tym pisałam ile psów mam bezpośrednio u siebie w domu.

linki do FB:

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.198356563530726.53252.100000691524799&l=9d05d570db

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.198356563530726.53252.100000691524799#!/profile.php?id=100000691524799

Posted

[quote name='Ciencienia']mrs.ka czy te 185 zł można wpłacić na konto Nadzieja Dobermana i dziewczyny Ci przekażą? Czy raczej na Twoje konto? Pozdrawiam

jakiekolwiek pieniążki proszę wpłacić na konto odostępnione dla Sabinki:

[FONT=Arial Black]Fundacja S.O.S. dla Zwierząt Chorzów[/FONT]
[FONT=Arial Black]Maciejkowice,[/FONT]
[FONT=Arial Black]ul. Antoniów 1 41-503[/FONT]

[FONT=Arial Black]NIP: 629-237-46-72[/FONT]

[FONT=Arial Black]Numer konta:[/FONT]
[FONT=Arial Black]39 1560 0013 2367 0569 2079 0003[/FONT]
[FONT=Arial Black]Getinbank[/FONT]

[FONT=Arial Black]z dopiskiem: SABINKA[/FONT]

ja przesłałm już tam f-ry za wszystkie zabiegi weterynaryjne (w pierwszym poście rozliczyłam szczegółowo) , ale ponieważ narazie nie było żadnych pieniążków więc są jeszcze nie rozliczone.
Bardzo dziękuję za każdą wpłatę:loveu:

Posted

Jaaga napisał(a):
Dobrze, że się Sabinka nieźle trzyma. Dominika ma z dietami taki sam problem, jak ja ;). Najgorzej, jak nie ma się czasu na gotowanie.

byłam dzisiaj u SABINKI ,prezentuje się naprawdę bardzo dobrze (zaraz Majaa wstawi fotki:) ,a co do gotowania to może dałabym z tym radę bo całą zimę gotuję dla wszystkich psiaków ale tutaj chodzi o to ,że nie jestem w Starachowicach codziennie i problem jest w odległości ,to jednak 40 km w dwie strony

Posted

[quote name='Klementynkaa']SABINKA dostała pierwszą wpłatę!!! dziękujemy :)[/QUOTE]

to świetnie ,dziekujemy bardzo :)

w jakiej kwocie i od kogo (bo muszę w pierwszym poście wpisać)

Posted

[quote name='Klementynkaa']10 złotych chyba P. Artur ... sprawdzę jeszcze w mailach starych[/QUOTE]

Sabinko szukaj dobrych ludziów Wsparcie i Tobie i Twojemu opiekunowi jest potrzebne!

Posted

myslę ,że czuje sie tez nieźle , chyba bede mogła ja zaszczepić wreszcie bo wczesniej sie bałam.
Bardzo dziekujemy z Sabinką Ciencienia za deklaracje spłaty zadłużenia :loveu::loveu::loveu:,pieniazki zostaną wpłacone na konto fundacji

• 3 weeks later...