Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zefirku coś mało czasu mam, ale allegro od kilku dni odświeżone. Zrobiłam jeszcze kilka ogłoszeń chyba na zwierzakia4z, cafeanimal , petsy i jeszcze dwa nie pamiętam gdzie. Widziałam, że się ogłoszenia Dejzi dublują. Nie wiem czy Ty ją też ogłaszasz, czy ciotki od mikrusków tak działają. Na allegro ma 1 obserwatora, co niby nic nie znaczy, ale inne pieski jakie ogłaszałam nie miały żadnych, także dziewczynka się podoba. Napisz co tam u Was słychać.:lol:

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Otitko! Dzięki za ogłoszenia . U nas super wieści dziś zadzwoniła Pani i chce adoptować Dejzi:multi:. Pani mieszka w Sosnowcu paradoksalnie bo sunia właśnie ze schronu w Sosnowcu przyjechała. Omówiłyśmy szczegóły, dziewczyny z Sosnowca też ją "sprawdzały" i domek okazuje się super. Wszystko dogadane czekamy tylko na jakiś transport a to będzie wiadomo za dwa, trzy dni. Cieszę się ,że będzie miała domek ale jakoś tak mi w głębi serca smutno :-(:-(. Przyzwyczaiłam się do niej z wzajemnością zresztą i ciężko będzie ( już mi łzy napływają ) ale cóż ..... taka kolej rzeczy. Chciałabym z nią pojechać i osobiście ją oddać ale chyba nie będę miała takiej okazji:shake:

Posted

Jedziemy z nią w sobotę do Sosnowca, zobaczymy jak będzie mam nadzieję,że ok chociaż napewno będzie za nami rozpaczać:-( mi też jej bardzo szkoda zżyliśmy się bardzo. :placz::placz::placz:

Posted

Zefirku chciałabym Cię zaprosić na wątek Kaji z mojej sygnatury: http://www.dogomania.pl/threads/198742-Poka%C5%BC-Kaji-%C5%BCe-wraz-ze-starym-rokiem-odejdzie-w-zapomnienie-stare-%C5%BCycie... Już długo szukamy jej domu, ale to duża, mało charakterystyczna sunia. Będziemy wdzięczne za deklaracje opłaty hoteliku lub jednorazowe wpłaty lub podnoszenie wątku i podnoszenie na duchu. Pozdrawiam i czekam na wieści co z Dejzulkiem!:bye:

Posted

Witaj Otitko. Dejzi już w nowym domku, jutro będę dzwonić jak przebiega adaptacja. W sobotę było kiepsko jak dzwoniłam w tle słyszałam jej rozpaczliwy skowyt i ujadanie. Rzucała się na drzwi tak bardzo chciała nas gonić, po wyjściu na spacer pędziła na parking gdzie widziała nas po raz ostatni. Serce rozpadło mi się na tysiąc kawałków , przepłakałam praktycznie cała drogę powrotną , nasz psiak też siedział smutny ze zwieszoną głową i nawet teraz cały czas jej szuka . Makabra dosłownie :(

Posted

No to współczuję, chyba wyszła najgorsza wersja rozstania. Miejmy nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej. W końcu Dejzi ma nowy domek i należy się cieszyć :p W razie czego (tfu, tfu), ją zabierzesz z powrotem! Pozdrawiam!:hand:

Posted

:sweetCyb::sweetCyb:U Dejzi super wieści :multi:sunia już zaklimatyzowana, wielką miłością pokochała nową panią z wzajemnością zresztą. Jest już spuszczana ze smyczy w parku szaleje w domu też ,ładnie je, śpi z panią w łóżeczku . Domek jest super :loveu::loveu: cały czas ze mną w kontakcie. Pani dziś dzwoniła opowiadała mi o niej,jej zachowaniu, wizycie u weta , witaminkach, planowanej podróży w weekend do córki do Niemiec itd. Dziękowała bardzo za Dejzi powiedziała ,że jest cudowna i bardzo się cieszy że ją ma. Otitko mogłabyś dać znać na wątku mikrusów ,że sunia ma już domek :) Dzięki za pomoc bez Ciebie krucho by z nami było :happy1:. Możesz mi podać numer konta dla tego piesa którego link do wątku mi przesłałaś. Stałej deklaracji w obecnej chwili nie mogę zrobić ( mam już kilka ) ale coś prześlę chociaż jednorazowo.

Posted

Bardzo się cieszę! Naprawdę! I Tobie, widzę też ulżyło! Jak tylko będę znała konto Kaji to prześlę Ci na PW. Wygląda na to, że mimo braku kompletu stałych deklaracji dziewczyny zdecydowały się ją wyciągnąć, więc każda wpłata na wagę złota. :lol:
Napisałam na mikropieskach, że Mała ma domek! Odzywaj się Zefirku! :hand:

• 4 weeks later...
Posted

Mam do wszystkich mających konto na facebooku prośbę o kliknięcie na stronie: http://zwierzaki.a4z.pl, "lubię to". Chciałabym ją bardziej rozreklamować i rozwijać, a do tego potrzeba więcej "lubiących". Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, co by się jeszcze przydało na takiej stronie, to proszę o propozycje. :bye: