*anusia&ajlu* Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 ale sliczna sunia, ale jaka bidna... a maluszek szybko znajdzie domek;) jak bedziecie robic bazarki moge jakies rzeczy poszukac ;) Quote
sunshine Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Oby szybko znalazła...jeśli uda się poszukać DT to na pewno będziemy zbierać na weta itp. Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Nikt się losem małej nie interesuje...ech:( A to taka kochana dziewczynka:( Quote
Salo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ja niestety nie mam warunków odpowiednich by mieć psa. Sama musiałam oddać cztery swoje szczeniaki do hoteliku w Józefowie. A tego szczeniaka chcecie oddać do domu tymczasowego ? Próbowałyście zrobić na Allegro aukcję dla małej? Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 mają aukcje razem:) szukam tymczasu ale na razie bez odzewu:( Czy ktoś by umiał im facebooka zrobić? Quote
Salo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=117664218309218 Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziękuję:* Hop mała szukać domku:) Pojawiły się pierwsze zapytania o nią:) Quote
Salo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Proszę. To fajnie, że ludziska się nią interesują :). Quote
ata Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='sunshine']Dziękuję:* Hop mała szukać domku:) Pojawiły się pierwsze zapytania o nią:)[/QUOTE] Jeżeli mama poszłaby do adopcji (oczywiście wszystko trzeba by dokładnie sprawdzić) to maluszek potrzebowałby domu tymczasowego lub stałego. Chyba, że przyśli opiekunowie mogli by się zająć małą do znalezienia jej domku :) Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Nie chcę zapeszać ale jeśli się powiedzie to będę mieć świetne wieści:D ale na razie ciiii:P Quote
Salo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 A czy ta osoba/osoby dowiedziały się o niej z Facebook'a dzisiaj ? Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 nie mam pojęcia ale jeśli jest dobrze to przyjdzie czas żeby się dowiedzieć:D Poinformuję:) Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Jest jest jest dziewczyny! Sweety i Candy mają ofertę sprawdzonego domu tymczasowego. Wspaniały człowiek również oferuje opiekę weterynaryjną:D Będziemy przewozić psinki no i trzeba zebrać pieniążki na leczenie, weta USG i wszystkie inne!:D ale jestem roztrzęsiona:P Quote
Salo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 A gdzie ten domek tymczasowy? W jakim mieście ? Quote
ata Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Sunshine, napisz proszę dokładniej ... czy to będzie tymczas? Pamiętaj nie wydajemy psów do adopcj bez sterylki i dobrej umowy adopcyjnej ;) Chociaż ona na razie nie może być ciachana bo karmi :roll: A tak w ogóle to prześlij mi proszę na pw wzór Waszej umowy. Quote
sunshine Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Sunia jedzie na tymczas do Warszawy razem z Candy Kamil już wielokrotnie miał zwierzaki na tymczasie z Fundacji Viva i adopcje Malamutów:) Jest pewnikiem:) W Warszawie zostanie zabrana do kliniki gdzie będzie miała zbadany ten brzuszek (może USG od weta zależy) i sprawdzone to coś za uszami. Jeśli jej stan pozwoli będzie sterylizowana tam. :) Quote
ata Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='sunshine']Sunia jedzie na tymczas do Warszawy razem z Candy Kamil już wielokrotnie miał zwierzaki na tymczasie z Fundacji Viva i adopcje Malamutów:) Jest pewnikiem:) W Warszawie zostanie zabrana do kliniki gdzie będzie miała zbadany ten brzuszek (może USG od weta zależy) i sprawdzone to coś za uszami. Jeśli jej stan pozwoli będzie sterylizowana tam. :)[/QUOTE] Brawo, brawo dla pana Kamila :) i nie tylko ;) Sunshine, wyjazd rodzinki to już pewniak ?? Bo jeżeli tak to jutro z samego rana trzeba poinformować pracownika, żeby broń bosze nie wydał psiaków... Quote
sunshine Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Pewnik:D Zadzwonisz?:P Oni jakoś się Ciebie bardziej słuchają...:/ Quote
ata Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='sunshine']Pewnik:D Zadzwonisz?:P Oni jakoś się Ciebie bardziej słuchają...:/ Sunia z maluchem zaklepana. Malutka w zeszłym tygodniu była odrobaczana dzisiaj jedzie na pierwsze szczepienie :) Pan doktor będzie jej robił kuku ;) Na kiedy planowany jest odbiór rodzinki ?? Sunshine, dzięki za umowę :) Quote
ata Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Malutka już zaszczepiona, mamuśka odrobaczona :) Quote
Recommended Posts