Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja niestety nie mam warunków odpowiednich by mieć psa. Sama musiałam oddać cztery swoje szczeniaki do hoteliku w Józefowie.
A tego szczeniaka chcecie oddać do domu tymczasowego ? Próbowałyście zrobić na Allegro aukcję dla małej?

Posted

[quote name='sunshine']Dziękuję:* Hop mała szukać domku:)

Pojawiły się pierwsze zapytania o nią:)[/QUOTE]

Jeżeli mama poszłaby do adopcji (oczywiście wszystko trzeba by dokładnie sprawdzić) to maluszek potrzebowałby domu tymczasowego lub stałego. Chyba, że przyśli opiekunowie mogli by się zająć małą do znalezienia jej domku :)

Posted

Jest jest jest dziewczyny! Sweety i Candy mają ofertę sprawdzonego domu tymczasowego. Wspaniały człowiek również oferuje opiekę weterynaryjną:D

Będziemy przewozić psinki no i trzeba zebrać pieniążki na leczenie, weta USG i wszystkie inne!:D ale jestem roztrzęsiona:P

Posted

Sunshine, napisz proszę dokładniej ... czy to będzie tymczas? Pamiętaj nie wydajemy psów do adopcj bez sterylki i dobrej umowy adopcyjnej ;)
Chociaż ona na razie nie może być ciachana bo karmi :roll:

A tak w ogóle to prześlij mi proszę na pw wzór Waszej umowy.

Posted

Sunia jedzie na tymczas do Warszawy razem z Candy

Kamil już wielokrotnie miał zwierzaki na tymczasie z Fundacji Viva i adopcje Malamutów:)
Jest pewnikiem:)
W Warszawie zostanie zabrana do kliniki gdzie będzie miała zbadany ten brzuszek (może USG od weta zależy) i sprawdzone to coś za uszami. Jeśli jej stan pozwoli będzie sterylizowana tam. :)

Posted

[quote name='sunshine']Sunia jedzie na tymczas do Warszawy razem z Candy

Kamil już wielokrotnie miał zwierzaki na tymczasie z Fundacji Viva i adopcje Malamutów:)
Jest pewnikiem:)
W Warszawie zostanie zabrana do kliniki gdzie będzie miała zbadany ten brzuszek (może USG od weta zależy) i sprawdzone to coś za uszami. Jeśli jej stan pozwoli będzie sterylizowana tam. :)[/QUOTE]

Brawo, brawo dla pana Kamila :) i nie tylko ;)
Sunshine, wyjazd rodzinki to już pewniak ?? Bo jeżeli tak to jutro z samego rana trzeba poinformować pracownika, żeby broń bosze nie wydał psiaków...

Posted

[quote name='sunshine']Pewnik:D

Zadzwonisz?:P Oni jakoś się Ciebie bardziej słuchają...:/

Sunia z maluchem zaklepana. Malutka w zeszłym tygodniu była odrobaczana dzisiaj jedzie na pierwsze szczepienie :) Pan doktor będzie jej robił kuku ;)

Na kiedy planowany jest odbiór rodzinki ??

Sunshine, dzięki za umowę :)