Salo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Kolejna tura rzeczy, które chcę oddać na bazarek: Tygrysy: Władcy Mokradeł (Książeczka wraz z DVD): Cena Wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł Film na DVD "Siedem" : Cena Wywoławcza: 1 zł, Cena Kup Teraz: 5 zł Różowa prostownica firmy Botti wraz z oryginalnym pudełkiem (działająca!): Cena wywoławcza: 25 zł, Cena Kup Teraz: 40 zł Trzy łyżeczki do lodów i/lub do koktajlów, soczków (zakupione w Niemczech): Cena Wywoławcza: 1 zł, Cena Kup Teraz: 5 zł Queen - A Kind Of Magic (Z Gazety Wyborczej). Książeczka wraz z płytą. Stan - bardzo dobry: Cena wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł Komplecik - piżamka z Kłapołuchym. Kolor: błękitny. Rozmiar: 38/40 Cena wywoławcza: 10 zł, Cena Kup Teraz: 15 zł Skarpetki z palcami nr 1: Cena wywoławcza: 1 zł, Cena Kup Teraz: 5 zł Skarpetki z palcami nr 2: Cena wywoławcza: 1 zł, Cena Kup Teraz: 5 zł Torebka: Cena wywoławcza: 10 zł, Cena Kup Teraz: 20 zł Buty zimowe FILA, Nr 39: Cena wywoławcza: 25 zł, Cena Kup Teraz: 30 zł Quote
ata Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Przekazałam pracownikowi, że niewiasty wyjadą w sobotę lub niedzielę. Trzeba go tylko uprzedzić o której godzinie. Dowiedziałam się, że koło naszej dzieciny już się kręcą OBCY:diabloti: Jak będziecie dodawały rzeczy na bazarek, to koniecznie w miarę dokładnie je opiszcie, co do ciuszków, to minn czy nowe? czy używane? Quote
Salo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ata napisał(a):Jak będziecie dodawały rzeczy na bazarek, to koniecznie w miarę dokładnie je opiszcie, co do ciuszków, to minn czy nowe? czy używane? Tak, używane. Mój rozmiar do S/M . 38/42. A numer buta: 39.:lol: Quote
sunshine Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 ale tyś"wymiarowa":D tu się bazar płodzi roboty od cholerki z tym:P http://www.dogomania.pl/threads/204260-Urodzi%C5%82a-na-s%C5%82omie-ma-Dt-nie-ma-pieni%C4%99dzy-na-leczenie-RATUJEMY-SWEETY!?p=16510524#post16510524 Quote
Salo Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mam kolejne rzeczy na oddanie na bazarek. Trzy porcelanowe Motylki (dekoracje-zawieszki) Cena wywoławcza: 3zł Tomek wśród łowców głów. Stan: bdb (stron: 221) Cena wywoławcza: 10 zł Kot, który czytał wspak. Stan: bdb (Stron: 174) Cena wywoławcza: 10zł Od pierwszych dam do dody elektrody. Stan: bdb (Stron: 219) Cena wywoławcza: 10 zł Z życia drobnych zwierząt. Stan: bdb (Stron: 45) Cena wywoławcza: 10 zł Religia starożytnych Egipcjan. Stan: dobry+ (Stron: 150) Cena wywoławcza: 5zł Rękawiczka kuchenna. Nowa/nie używana. Cena wywoławcza: 5zł Niemen (26 utworów). Stan:4+ tj. troszkę pęknięte pudełeczko z przodu. Drobne ryski, ale płyta działa bez zarzutu: Cena wywoławcza: 5 zł Simon & Garfunkel (22 utwory). Stan: 4+ tj. pudełko z tyłu jest nieco poprzecierane. Płyta odtwarza się bez zarzutu: Cena wywoławcza: 5 zł Quote
ata Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 W razie czego ja reflektuje na ta płytę, będę się o nią biła:diabloti: Simon & Garfunkel (22 utwory). Stan: 4+ tj. pudełko z tyłu jest nieco poprzecierane. Płyta odtwarza się bez zarzutu: Cena wywoławcza: 5 zł Quote
sunshine Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 hehehe tam nam na bazarku tez juz sie bili:D oj bedzie sie działo:) cieżko jest powstrzymac ale musze juz wystawiac bo bym nie ogarnęła na raz, juz nad tym pół nocy siedzxiałam a porzadnie trzeba zrobic;p Quote
wegee Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Dodaje fanty, tylko prosiłabym o pomoc z ustaleniem ceny :P Pluszowy dinozaur, firmy NICI Stan: bdb Pluszowy piesek, breloczek Stan: bdb Figurka konia - ok.34 cm Stan: bdb Książka dla dzieci "ABC przyrody " Stan: bdb Rysunek konia, format A3, wykonany ołówkiem Rysunek konia, format A3, wykonany ołówkiem Książka "Opowieści z Narnii. Lew, czarownica i stara szafa" ze zdjęciami z filmu Stan: bdb Misiek z opakowaniem, nie używany Stan: bdb Breloczek firmy NICI Stan: dobry (metka jest trochę poszarpana) Dwie małe figurki koni Stan: dobry (brązowy konik nie ma jednego ucha) Szkatułka na drobiazgi Stan: bdb Quote
ata Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Schronisko Cieszyn Mega Dramat! Szkielet nawet nie ma siły stać na własnych nogach..POMOCY!!!!!!! Quote
ata Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 sunshine napisał(a):hehehe tam nam na bazarku tez juz sie bili:D oj bedzie sie działo:) cieżko jest powstrzymac ale musze juz wystawiac bo bym nie ogarnęła na raz, juz nad tym pół nocy siedzxiałam a porzadnie trzeba zrobic;p Następnym razem lepiej wystawić 2a bazarki i podzielić fanty bardziej tematycznie ;) Quote
sunshine Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 ja wolę wystawić wszystko, a nóż się spodoba to i owo:) A pozostałe rzeczy wystawi się później:) Quote
Salo Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Zamawiam wstępnie tego białego misiaczka w opakowaniu :lol: . Quote
mili_vanilli Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 TRANSPORT: umówiona jestem z Panem ze schroniska na odbiór psiaków przed 10. Sweety jest nie zaszczepiona, bo karmi jeszcze czasami - taką informację uzyskałam. Z Dziewczyną odbierającą psiaki jestem w kontakcie. Quote
ata Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 mili_vanilli napisał(a):TRANSPORT: umówiona jestem z Panem ze schroniska na odbiór psiaków przed 10. Sweety jest nie zaszczepiona, bo karmi jeszcze czasami - taką informację uzyskałam. Z Dziewczyną odbierającą psiaki jestem w kontakcie. Ok, no to fajowo ;) Kolejne sunie uratowane :) Quote
ata Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 salo napisał(a):Do kogo kaskę przesyłać ? Czy chodzi Tobie o bazarek ?? jeżeli tak to on rusza dopiero od poniedziałku, na pewno dowiesz się wszystkiego co i gdzie ;) Quote
Salo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Nie, nie chodzi mi o bazarek. Tak tylko pytam się czy można troszkę grosza przesłać, bo ze składek z "moich" szczeniaków zostało trochę pieniążków, to pomyślałam, że coś tam prześlę. P.S. A co do bazarku - to ja zamawiam tego niebieskiego misiaczka , tego zapakowanego, ładnego :D . Quote
ata Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 salo napisał(a):Nie, nie chodzi mi o bazarek. Tak tylko pytam się czy można troszkę grosza przesłać, bo ze składek z "moich" szczeniaków zostało trochę pieniążków, to pomyślałam, że coś tam prześlę. P.S. A co do bazarku - to ja zamawiam tego niebieskiego misiaczka , tego zapakowanego, ładnego :D . To może jak uda się Tobie kupić tego misiaka, to za jednym zamachem dorzucisz parę groszy i cała kwota będzie na leczenie, szczepienie i sterylkę mamuśki lub niedaj boze na jej maluszka ... ;) Quote
Salo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A Sweety urodziła tylko jednego szczeniaczka ?? Quote
ata Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 salo napisał(a):A Sweety urodziła tylko jednego szczeniaczka ?? Do schroniska zadzwonił jakiś facet i powiadomił pracownika, że u niego na na wsi w stogu siana oszczeniła się suka.... Po przyjezdzie obszukali tren w około i okazało sie, że jest jeden szczeniaczek, może faktycznie był tylko jeden, może urodziło się więcej ale poumierały, może urodziło się więcej i facet je porozdawał, może nie udało się reszty odszukać, może..... Quote
Salo Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 To troszku dziwne, że suczka urodziła tylko JEDNO szczenię ... Quote
wiki4 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Dzięki uprzejmości koleżanki ;) I podlinkowany: Quote
ata Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Wiki4, śliczny dziękujemy :) Przed chwilą "siedziałam" w wannie i przypomniałam sobie, że przecież dziś rano miała wyruszyć w Swoją życiowa podróż mama i jej maleństwo...:oops: Jak tam sunie zniosły podróż? Proszę opowiadajcie ze szczegółami !! Quote
sunshine Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Sunie są w Wawie:) Były małe komplikacje w przekazaniu w Łodzi ale się udało (dziewczyny się odszukać nie mogły:P) Obie mają rozwolnienie... Sweety jest bardzo grzeczna. Lubią dzieci (miały z nimi kontakt) interesowały się szynszylami. Tyle na razie wiem;) Quote
Recommended Posts