Salo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Kiedy Sweety z dzieciątkiem jadą do swojego DT ?? Quote
sunshine Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Dziewczyny jadą w sobotę lub niedzielę do warszawy. Mili Vanilli zawiezie dziewczynki do Łodzi:) Tam dojdą do siebie i będą miały nowe domki:D Szukamy transportu z Łodzi do WAWY! Quote
Salo Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Rozumiem, że Sweety jest w schronisku we Wrześni, tak? Quote
sunshine Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Tak zaklepana i zarezerwowana:) Już teraz może być tylko lepiej! :multi: Quote
sunshine Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Mam wspaniałe wieści! Znalazły się dobre dusze, które zabiorą Sweety z Łodzi do Wawy:) Mało tego mamy opcje i na sobotę i na niedziele:D Czas zacząć myśleć teraz o pieniążkach na leczenie i badania... P.S zbieramy fanty na bazar dla Sweety! Quote
faith35 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja jestem na zaproszenie... nie wiem jak pomóc, nie mam czasu na robienie ogłoszeń, finansowo też odpada, ale po 20 porozsyłam wątek do miłośników szpiców ;) Quote
sunshine Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Sweety jedzie dopiero w weekend do dt. A ile kasy tego nie wiemy bo i skąd? Suńka pójdzie z Kamilem do Weta w Warszawie. Tam zostanie zbadana. Ma paskudne coś za uchem. Wygląda jak choroba skórna, czyli trzeba będzie pod mikroskopem sprawdzić co to no i leczyć. Następnie ma dziwny brzuch, może po porodzie, może robale... nie daj Boże martwe szczeniaki... jeśli wet zadecyduje będzie trzeba zrobić USG jeśli coś się dzieje trzeba będzie zrobić zabieg. I do tego dochodzi ewentualna sterylizacja przed adopcją. Ale coś konkretnego będziemy wiedzieć po wizycie u weta. Koszty na pewno będą pytanie tylko jakie... Obawiam się że nie małe. Stąd potrzeba bazarku... BŁAGAM O FANTY! Quote
ewunian Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Pomóżmy Dogomaniaczce Pipi w sondzie KrakVetu. Pipi i jej psiaki potrzebują pomocy. Ona jest sama, sama z własnej kieszeni utrzymuje kilkanaście psów. Karma z KrakVeta bardzo się przyda.... Głosujcie.... pod sondą potwierdźcie głos... Mamy czas do jutra! www.dogomania.pl/threads/2037...9#post16501559 Quote
Salo Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Jakby ktoś mógł do mnie przyjechać autem to mogę parę rzeczy dać na ten bazarek. Mieszkam w Śremie. Woj. Wielkopolskie. Quote
sunshine Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Zrób zdjęcia tych przedmiotów i opisz każdy i wstaw tu lub wyślij mi na meila dizzy8@wp.pl Będziemy mieć kilka ślicznych rysunków maskotki-breloczki firmy NICI nowego zapakowanego misia z kocykiem i portfelik z NICI:) Mam nadzieję że wiele więcej... Quote
Salo Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ok, zrobię jutro, bo mam póki co aparat w telefonie komórkowy, a on, niestety, nie jest najlepszej jakości. Quote
sunshine Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 jasne;) ja tak samo więc też jutro... będziemy zbierać fanty do niedzieli a od poniedziałku postaramy się ruszyć bazar... pomożesz w rozsyłaniu PW o fantach?:) Quote
Salo Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 OK. Tylko muszę mieć konkretny opis, abym mogła od razu kopiować i wklejać w pw i na wątki inne. Quote
*anusia&ajlu* Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Martyna a w jakiej czesci Warszawy beda? a fanty w piatek jakies popatrze bo mam wolne;) Quote
sunshine Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Wrzeciono:) Co do fantów to zbieramy do niedzieli a od poniedziałku jakoś ruszymy z bazarem :) Proszę o wklejanie fantów tutaj (zdjęcia, opis co to do czego itp;) stan i cena wywoławcza) lub na meila dizzy8@wp.pl w poniedziałek to ogarnę i stworzę ładniutki wątek z którym będę prosić o pomoc w ogłaszaniu:) W weekend jestem w szkole (pt so niedz) i prawdopodobnie nie będe mieć dostępu do neta . Więc w razie pilnej sytuacji kontakt 725 271 426 i lepiej dzwonić bo środki na koncie też mi się kończą...żebym na świnie nie wyszła że się nie odzywam:D Dziękuję obecnym za już okazana pomoc :* i bezczelnie proszę żeby nas nie zostawiać:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja w piatek wrzuce prawdopodobnie jakies fanty ;) ale narazie nie obiecuje na 100%:oops: o to blisko mnie Bielany ;) moze jak bedzie potrzeba odwiedze dziewczyny ;) Quote
sunshine Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Z tego co wiem to Kamil będzie miał wesoło bo jakieś teriery ma jeszcze mieć więc może jakieś miłe odwiedziny i mała pomoc mu się przydadzą hehe:D Quote
*anusia&ajlu* Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 a czy wogole Kamil udziela sie na dgm? bo milo bybylo jakby jakies fotki od czasu do czasu zobaczyc;) a pomoc oferuje ale bardzo zadko mam wolne:/ Quote
sunshine Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Ma małe problemy z zarejstrowaniem się na dogo i odpuścił sobie:P Myslę że z tym nie będzie problemu, mamy kontakt meilowy telefoniczny także to nie zginie, przecież Sweety będzie szukać nowego domku a my jej w tym pomożemy!:) Mało tego ja mam nadzieje że jej przyszły domek będzie informował co u niej:) Tak jak nowi właściciele Lenki to robią: http://schronisko-wrzesnia.xaa.pl/emperial/viewtopic.php?t=36 Oby i Sweety się poszczęściło jak Lence bo jest nie mniej cudna:) Quote
Salo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ręczniczek do kąpieli zakupiony w Niemczech: Cena wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz:10zł Rozmówki Niemieckie (mały format, stron 224) Cena wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł Żyrafa Afrykańska (wysokość: 48 cm) Cena wywoławcza: 10 zł, Cena Kup Teraz: 15 zł Dwie książeczki o rasach kotów (dodatek do Gazety Wyborczej): Cena Wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł Humor z zeszytów szkolnych (Stron 330) : Cena wywoławcza: 10 zł, Cena Kup Teraz: 15 zł Termofor-foczka. Zakupiony w Niemczech: Cena wywoławcza: 15 zł, Cena Kup Teraz: 20 zł. Własnoręcznie robiona z drewna i własnoręcznie malowana wisienka-dekoracja: Cena wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł P.S. Na razie takie rzeczy sfotografowałam i dodaję do bazarku :) . Quote
sunshine Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 dzieki:* też zrobiłam foty wstawie później bo na spacer mykam;) Quote
Salo Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Coś tam jeszcze dorzucę potem. Muszę poprzebierać w tych swoich rzeczach, co na oddanie, a co zostaje, bo troszku dużo mam tych pierdółek w mieszkaniu :D . Quote
Recommended Posts