Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jadą w sobotę lub niedzielę do warszawy.

Mili Vanilli zawiezie dziewczynki do Łodzi:) Tam dojdą do siebie i będą miały nowe domki:D

Szukamy transportu z Łodzi do WAWY!

Posted

Mam wspaniałe wieści!
Znalazły się dobre dusze, które zabiorą Sweety z Łodzi do Wawy:) Mało tego mamy opcje i na sobotę i na niedziele:D

Czas zacząć myśleć teraz o pieniążkach na leczenie i badania...

P.S zbieramy fanty na bazar dla Sweety!

Posted

ja jestem na zaproszenie... nie wiem jak pomóc, nie mam czasu na robienie ogłoszeń, finansowo też odpada, ale po 20 porozsyłam wątek do miłośników szpiców ;)

Posted

Sweety jedzie dopiero w weekend do dt.

A ile kasy tego nie wiemy bo i skąd?
Suńka pójdzie z Kamilem do Weta w Warszawie. Tam zostanie zbadana. Ma paskudne coś za uchem. Wygląda jak choroba skórna, czyli trzeba będzie pod mikroskopem sprawdzić co to no i leczyć.
Następnie ma dziwny brzuch, może po porodzie, może robale... nie daj Boże martwe szczeniaki... jeśli wet zadecyduje będzie trzeba zrobić USG jeśli coś się dzieje trzeba będzie zrobić zabieg.

I do tego dochodzi ewentualna sterylizacja przed adopcją.

Ale coś konkretnego będziemy wiedzieć po wizycie u weta. Koszty na pewno będą pytanie tylko jakie...
Obawiam się że nie małe. Stąd potrzeba bazarku... BŁAGAM O FANTY!

Posted

Zrób zdjęcia tych przedmiotów i opisz każdy i wstaw tu lub wyślij mi na meila dizzy8@wp.pl
Będziemy mieć kilka ślicznych rysunków maskotki-breloczki firmy NICI nowego zapakowanego misia z kocykiem i portfelik z NICI:)

Mam nadzieję że wiele więcej...

Posted

jasne;) ja tak samo więc też jutro...

będziemy zbierać fanty do niedzieli a od poniedziałku postaramy się ruszyć bazar...

pomożesz w rozsyłaniu PW o fantach?:)

Posted

Wrzeciono:)

Co do fantów to zbieramy do niedzieli a od poniedziałku jakoś ruszymy z bazarem :)
Proszę o wklejanie fantów tutaj (zdjęcia, opis co to do czego itp;) stan i cena wywoławcza) lub na meila dizzy8@wp.pl w poniedziałek to ogarnę i stworzę ładniutki wątek z którym będę prosić o pomoc w ogłaszaniu:)

W weekend jestem w szkole (pt so niedz) i prawdopodobnie nie będe mieć dostępu do neta . Więc w razie pilnej sytuacji kontakt 725 271 426 i lepiej dzwonić bo środki na koncie też mi się kończą...żebym na świnie nie wyszła że się nie odzywam:D

Dziękuję obecnym za już okazana pomoc :* i bezczelnie proszę żeby nas nie zostawiać:evil_lol:

Posted

Ma małe problemy z zarejstrowaniem się na dogo i odpuścił sobie:P
Myslę że z tym nie będzie problemu, mamy kontakt meilowy telefoniczny także to nie zginie, przecież Sweety będzie szukać nowego domku a my jej w tym pomożemy!:)

Mało tego ja mam nadzieje że jej przyszły domek będzie informował co u niej:) Tak jak nowi właściciele Lenki to robią:
http://schronisko-wrzesnia.xaa.pl/emperial/viewtopic.php?t=36

Oby i Sweety się poszczęściło jak Lence bo jest nie mniej cudna:)

Posted

Ręczniczek do kąpieli zakupiony w Niemczech:
Cena wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz:10zł

Rozmówki Niemieckie (mały format, stron 224)
Cena wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł

Żyrafa Afrykańska (wysokość: 48 cm)
Cena wywoławcza: 10 zł, Cena Kup Teraz: 15 zł

Dwie książeczki o rasach kotów (dodatek do Gazety Wyborczej):
Cena Wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł

Humor z zeszytów szkolnych (Stron 330) :
Cena wywoławcza: 10 zł, Cena Kup Teraz: 15 zł

Termofor-foczka. Zakupiony w Niemczech:
Cena wywoławcza: 15 zł, Cena Kup Teraz: 20 zł.

Własnoręcznie robiona z drewna i własnoręcznie malowana wisienka-dekoracja:
Cena wywoławcza: 5 zł, Cena Kup Teraz: 10 zł

P.S. Na razie takie rzeczy sfotografowałam i dodaję do bazarku :) .

Posted

Coś tam jeszcze dorzucę potem. Muszę poprzebierać w tych swoich rzeczach, co na oddanie, a co zostaje, bo troszku dużo mam tych pierdółek w mieszkaniu :D .