monikab Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 przepraszam za nieobecnosć,szczerze to nie wiem jak jest sytuacja psa,czy pani chce go oddac czy nie.Wydaje mi się ze nawet gdyby znalazł się najcudowniejszy dom na swiecie,gdzie Maks miałby jak w raju, Pani wymyślałaby sto tysięcy powodó zeby go nie oddac.Ja na chwile obecną nie mam z panią kontaktu-drobne nieporozumienia,dlatego uważam szukanie domu za bezsensowne.Miałam 2 lub 3 telefony w sprawie psa jakiś czas temu,ludzie sprawiali dobre wrażenie,dom z ogrodem,pies spałby w domu,ludzie mieli juz zwierzęta,ale Pani wymyslala sto powodów przeciw. Quote
feliksik Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 no ale chyba musielibyśmy to ustalić, czy zostaje tam na stałe, bo wtedy odpada szukanie mu domku Quote
beta ata Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Właśnie, niech pani sie zdeklaruje. Jeśli kocha pieska i nie chce sie z nim rozstać, to świetnie, tylko niech to po prostu powie. :-) Tylko rozumiem, że masz, monikab , trudnośc w porozumieniu sie z pania, tak? Najwyżej wykonaj tylko jeden telefon i zakończ sprawę, jeśli sie da, oczywiście. Quote
monikab Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 tak jak wspomniałam wczesniej,Pani nie przyjmie ode mnie zadnej pomocy w szukaniu domu dla Maxa dlatego uwazam sprawę za zamkniętą.jesli bedzie chciała go wydac sama znajdzie mu dom.Dziękuję wszystkim za zainteresowanie wątkiem i pomoc w ogłaszaniu psiaka. Quote
Monday Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 hm...może i dobrze się stało psiak przyzwyczaił się...niech mu się tam wiedzie Quote
Monday Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 widziałam chyba Maxia z panią - na smyczy szedł, bardzo podobny Nie miałam czasu zaczepić pani i spytać czy to ten pies. Ale było to na żeromskiego, na przeciwko stokrotki, więc te rejony. Tak czy tak, psiak, którego widziałam miał się bardzo dobrze. Quote
monikab Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 napewno to Max,poniewaz mieszka w poblizu,ma się bardzo dobrze Quote
Recommended Posts