lamia2 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 jaanka napisał(a):Co słychać u Turbo , jak on się czuje ? Nadal szuka domu czy już znalazł ? Turbo niestety nadal szuka domu :( jest bardzo grzeczny i pocieszny tylko nie bardzo lubi zostawać sam w domu ;) Quote
lamia2 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Myślę, że już nic nie powinno się zmienić ;) ..... przepraszam, że nie powiedziałam wcześniej ale w przypadku Turbo trochę się bałam cieszyć :) :) :) Od 04 lipca Turbo ma dom :) :) :) To fragment dzisiejszego maila od Pani Ewy: ".... co do Turbiny bardzo bym chciała żeby był szczęśliwy i jeśli o mnie chodzi staram się ze wszystkich sił żeby miał spokojne życie. myślę ze to taki czas kiedy tylko dobre chwile powinien mieć przed sobą :) nie mogę narzekać to mądry i bardzo kochany pies, kiedy prowadzę z nim monolog wieczorami - jesteśmy tylko we dwójkę więc to jest pora po ciężkim dniu na refleksje - mam wrażenie jakby on rozumiał wszystkie moje słowa, patrzy na mnie ślepiami i nadstawia uszy, wrażenie jest niesamowite, to jedna z moich najlepszych decyzji [FONT=Wingdings]:)"[/FONT] Zdjęcia z komórki więc jakość słaba ale Turbinkę i tak widać :) Quote
baster i lusi Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 powodzenia maleńki:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Lolalola Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a ja wiedzialam:):))strasznie sie ciesze:):)trzymam kciuki za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!teraz pora na Dieselka:) Quote
randall Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 SUUUPER! Powodzenia Turbusiu na nowej drodze życia i z kochającym człowiekiem u boku! Quote
Lulka Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 zapraszamy do zakupu naszego kalendarza:) http://allegro.pl/kalendarz-2012-z-bezdomnymi-psiakami-pomoz-im-i2010278960.html Quote
Recommended Posts