Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lolalola']a jak sie czuje psiak w ogole??jak oczka??[/QUOTE]

Na razie o.k., ciśnienie w normie, oczka nie bolą, główka też nie, humorek i apetyt dopisują :)

Posted

Czy macie gotowy tekst dla Dieselka i Turbusia do umieszczenia na plakaciku, chcę zamówic taki plakacik dla chłopaków u Obraczus87(zrobiła mi juz swietne plakaciki dla Beno pogryzionego astka i Bursztynka mixa ttb i rhodesiana). Plakaciki rozkładam u siebie w Kołobrzegu i okolicach

Posted

Turbo jest u mnie na tymczasie, świetnie dogadał się z moimi samcami i sukami :)

[FONT=Arial Narrow][/FONT]

[FONT=Arial Narrow][FONT=Arial Narrow][/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='tanitka']Aniołeczki:diabloti::diabloti:

Oczywiście, że aniołeczki z charakterkiem .... ale i tak są grzeczniejsze niż te Twoje leśne psy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Uran (to ten pręgowany) jest bardzo opiekuńczy w stosunku do Turbinki, co chwila podchodzi i liże go po oczach jakby myślał, że od tego wróci Turbusiowi wzrok.

Pozostałe moje psy (łącznie mam 3 samce i 2 suki) też go traktują trochę jak inwalidę.

Posted

Lamia ile tu psiej szczęśliwości na Twoich zdjęciach . Serce pękało od tej smutnej twarzy Turbo a teraz cudo :) Czy istnieje szansa że się w nim zakochasz na stałe ?

Posted

ooooooo jejejeeeeeeee ale cudo:):)tego sie nie spodziewalam,ale wspaniala ekipa!!!!!!!!!!!!!!!!jakie zwierzaczki sa madre i kochane,tak sie opiekuja Turbuniem:)strasznie sie ciesze,ze piesio jest u Ciebie na tymczasie,w nastepnym tygodniu bede w pl i posle dla Dieselka i Turbunia znow troszke grosika:)

• 2 weeks later...