bebcik Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 dopiero teraz znalazłam ten wątek... i znowu kolejna bieda :( Quote
chita Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 zapraszam na bazarek z ktorego część zostanie przekazana na Turbo;) http://www.dogomania.pl/threads/204018-Diesel-MissSixty-i-inne!XS-S-buty-36-37-do-25.03-godz20.00 Quote
randall Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Zaagituje na wpłaty dla Turbo, jak da radę( zbieram na Beno) to wpłacę na bidulka swoja cegiełkę" i podniosę watek na różnych portalach. Na pewno o jakiś "karkodresiarzopaker" o mózgownicy zrytej przez sterydy i dragi trzymał go Turbo w takich warunkach-:angryy::angryy::2gunfire: moze miał być killerem-postrachem dzielnicy.... wyrósł taki niepozorny jak na pita Czy Fundacja Braci Mniejszych będzie dla Turbo robiła aukcje cegiełkową? Quote
Ewa Gałązka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Witaj pieseczku śliczny- co tam powiedział okulista? Quote
lamia2 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Lekarz stwierdził, że leki zadziałały .... ciśnienie gałki ocznej spadło do 30 (norma to do 20). Dostał nowy zestaw leków i maść na nogę bo okazało się, że to wrzód który teraz pękł. Diagnoza to jaskra, raczej nieoperacyjna, wywołana wylewem prawdopodobnie wskutek silnego uderzenia w głowę :( Dostał też skierowanie na badanie krwi pod kątem cukrzycy i próbę wątrobową. Quote
bebcik Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dobre i zarazem złe wieści. Dobre bo wiadomo co z nim jest a złe ze jaskra nieoperacyjna :( Czy leki pomogą? Quote
lamia2 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='bebcik']Dobre i zarazem złe wieści. Dobre bo wiadomo co z nim jest a złe ze jaskra nieoperacyjna :( Czy leki pomogą?[/QUOTE] Jeszcze nie wiadomo, trzeba poczekać na reakcję na leki. Quote
Lolalola Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ciesze sie ze leki pomagaja i juz tak nie cierpi strasznie przez oczka,ale info,ze od "SILNEGO UDERZENIA W GLOWE".............................sprawilo,ze zaraz chyba wyjde z domu i kogos walne w morde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lulka Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 no niestety moze to byc po urazie:( Pani doktor powiedziała, ze miał wylew. Cukier ma w normie, wiec to nie cukrzyca. Mogl miec wypadek samochodowy albo.... ktoś mu w głowę przyłożył:( Bardzo dzielny jest podczas zakrapiania oczek! A teraz ma 3 flaszki kropel i 3 razy dziennie każdą trzeba dać! Turbo poznaje nas już, od razu stoi przy wejsciu i czeka na głaski:) Jest taki boski i kochany! baaa nawet jest zabawowy jak się go zachęci:) Cegiełki zrobię jutro, bo troszku poszalałam i 3 całe dni u psów siedziałam:) Quote
Lulka Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 zapraszam po cegiełki! http://allegro.pl/show_item.php?item=1508288993 Quote
Lolalola Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 to prosze przy wizycie cmoknoc Go mocno w pyszczek i pomiziac za uszkiem od cioci loli:) Quote
ajlii Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 [quote name='Lulka']no niestety moze to byc po urazie:( Pani doktor powiedziała, ze miał wylew. Cukier ma w normie, wiec to nie cukrzyca. Mogl miec wypadek samochodowy albo.... ktoś mu w głowę przyłożył:( [/QUOTE] Cukier zbadajcie mu jeszcze ze 2 razy - jeden wynik może być prawidłowy mimo nawet zaawansowanej cukrzycy. Mam paski do glukometru Accu-chek active, dla zwierząt nie są refundowane wiec dość drogie. Jeśli taki dostęp do tego typy glukometru, to mogę Wam przesłać opakowanie pasków. Quote
Ewa Gałązka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Zapisuje i rozsyłam akcje cegiełkową jak zwykle. Jak każdego - poruszyła mnie wiadomość że to od uderzenia w główkę- BIEDACTWO. Ten pieseczek jest naprawdę piękny i nareszcie jest BEZPIECZNY. Teraz jest wśród dobrych opiekunek ! Quote
jaanka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Cudną ma twarz , sprawia wraźenie że umie mówić . Mam nadzieję że jednak wzrok mu się poprawi . Quote
bebcik Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 mam nadzieje ze leki działaja i ulge biedakowi przynoszą.. Quote
baster i lusi Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Cioteczki nie za dużo ale przelałam grosik : FUNDACJA PRZYJACIELE BRACI MNIEJSZYCH Tytuł: PITT-BULL Z JASKRĄ BASTER I LUSI -20,00 PLN Quote
Ewa Gałązka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [FONT=Arial]ZAPRASZAM po cegiełki na leczenie jaskry u skrzywdzonego pieska. Jedna cegiełka tylko 5 zł. [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]http://allegro.pl/show_item.php?item=1508288993[/FONT] Quote
randall Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Agitujemy, rozsyłamy, ogłaszamy wątek Turbo i oczywiści wpłacamy cegiełki i zapraszamy na bazarek jego kolegi BENO w zeszła sobotę wyciągniętego ze ze schronu http://www.dogomania.pl/threads/2040...9#post16481669 Quote
Ajula Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 biedny biedny pies :( postaram się chociaż grosik przesłać Quote
Ewa Gałązka Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [FONT=Arial]ZAPRASZAM po cegiełki na leczenie jaskry u skrzywdzonego pieska. Jedna cegiełka tylko 5 zł. [/FONT] [FONT=Arial]http://allegro.pl/show_item.php?item=1508288993[/FONT] Quote
lamia2 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 baster i lusi napisał(a):Cioteczki nie za dużo ale przelałam grosik : FUNDACJA PRZYJACIELE BRACI MNIEJSZYCH Tytuł: PITT-BULL Z JASKRĄ BASTER I LUSI -20,00 PLN Ajula napisał(a):biedny biedny pies :( postaram się chociaż grosik przesłać Bardzo dziękujemy za wsparcie :) Quote
Lolalola Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 witaj Slonko!!!!!!ciocia juz na bazarku sie obkupuje;) mam nadzieje,ze miewasz sie lepiej biedaku...............cioteczki na pewno wspaniale dbaja!!!grosik niebawem tez przeleje! Quote
Recommended Posts