Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaagituje na wpłaty dla Turbo, jak da radę( zbieram na Beno) to wpłacę na bidulka swoja cegiełkę" i podniosę watek na różnych portalach.
Na pewno o jakiś "karkodresiarzopaker" o mózgownicy zrytej przez sterydy i dragi trzymał go Turbo w takich warunkach-:angryy::angryy::2gunfire: moze miał być killerem-postrachem dzielnicy.... wyrósł taki niepozorny jak na pita

Czy Fundacja Braci Mniejszych będzie dla Turbo robiła aukcje cegiełkową?

Posted

Lekarz stwierdził, że leki zadziałały .... ciśnienie gałki ocznej spadło do 30 (norma to do 20). Dostał nowy zestaw leków i maść na nogę bo okazało się, że to wrzód który teraz pękł. Diagnoza to jaskra, raczej nieoperacyjna, wywołana wylewem prawdopodobnie wskutek silnego uderzenia w głowę :(
Dostał też skierowanie na badanie krwi pod kątem cukrzycy i próbę wątrobową.

Posted

[quote name='bebcik']Dobre i zarazem złe wieści. Dobre bo wiadomo co z nim jest a złe ze jaskra nieoperacyjna :( Czy leki pomogą?[/QUOTE]

Jeszcze nie wiadomo, trzeba poczekać na reakcję na leki.

Posted

ciesze sie ze leki pomagaja i juz tak nie cierpi strasznie przez oczka,ale info,ze od "SILNEGO UDERZENIA W GLOWE".............................sprawilo,ze zaraz chyba wyjde z domu i kogos walne w morde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

no niestety moze to byc po urazie:( Pani doktor powiedziała, ze miał wylew. Cukier ma w normie, wiec to nie cukrzyca. Mogl miec wypadek samochodowy albo.... ktoś mu w głowę przyłożył:(

Bardzo dzielny jest podczas zakrapiania oczek! A teraz ma 3 flaszki kropel i 3 razy dziennie każdą trzeba dać!
Turbo poznaje nas już, od razu stoi przy wejsciu i czeka na głaski:) Jest taki boski i kochany! baaa nawet jest zabawowy jak się go zachęci:)

Cegiełki zrobię jutro, bo troszku poszalałam i 3 całe dni u psów siedziałam:)

Posted

[quote name='Lulka']no niestety moze to byc po urazie:( Pani doktor powiedziała, ze miał wylew. Cukier ma w normie, wiec to nie cukrzyca. Mogl miec wypadek samochodowy albo.... ktoś mu w głowę przyłożył:(
[/QUOTE]

Cukier zbadajcie mu jeszcze ze 2 razy - jeden wynik może być prawidłowy mimo nawet zaawansowanej cukrzycy.
Mam paski do glukometru Accu-chek active, dla zwierząt nie są refundowane wiec dość drogie. Jeśli taki dostęp do tego typy glukometru, to mogę Wam przesłać opakowanie pasków.

Posted

Zapisuje i rozsyłam akcje cegiełkową jak zwykle. Jak każdego - poruszyła mnie wiadomość że to od uderzenia w główkę- BIEDACTWO. Ten pieseczek jest naprawdę piękny i nareszcie jest BEZPIECZNY. Teraz jest wśród dobrych opiekunek !

Posted

baster i lusi napisał(a):
Cioteczki nie za dużo ale przelałam grosik
:
FUNDACJA PRZYJACIELE BRACI
MNIEJSZYCH
Tytuł: PITT-BULL Z JASKRĄ
BASTER I LUSI
-20,00 PLN

Ajula napisał(a):
biedny biedny pies :(
postaram się chociaż grosik przesłać

Bardzo dziękujemy za wsparcie :)

Posted

witaj Slonko!!!!!!ciocia juz na bazarku sie obkupuje;)
mam nadzieje,ze miewasz sie lepiej biedaku...............cioteczki na pewno wspaniale dbaja!!!grosik niebawem tez przeleje!