Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tobi to piękny czarny piesek , niezbyt duży , sięgający poniżej kolan. Taki zwykły, niepozorny, ale mądry i wnikliwy kundelek. Trochę jamnikowaty. Ma ok. 2 lata. Został przywieziony 28.01.2011 r. z Terespola, gdzie włóczył się bez opieki.

Oto nasz bohater:

Pomóżmy razem znaleść jego nowy dom,sierotka bardzo marnieje w schronisku :(

kontakt do kierownika schroniska:504 177 547
Kontakt do mnie:781 501 389 lub mail paja331@wp.pl

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekst i zdjęcia do ogłoszeń:

Wysokość: 45 cm
Kontakt: 781 501 389 lub mail paja331@wp.pl
bialapodlaska.schronisko.net

Tobi trafił do schroniska w lutym tego roku. Został zabrany z ulicy. Nie wiadomo, ile czasu się tułał, ale ludzi wciąż kocha jak wariat i bardzo żywiołowo okazuje to uczucie - skacze, przytula się, chce się bawić. Kiedy Tobi jest z człowiekiem, cały świat przestaje dla niego istnieć. Bardzo cierpi, kiedy musi wrócić do kojca.
Niestety przyszły właściciel będzie musiał odrobinkę popracować nad jego manierami, bo widać wyraźnie, że tego ślicznego, jamnikowatego psiaka nikt wcześniej nie próbował niczego nauczyć. Zachowanie Tobiego wskazuje jednak na to, że szybko nadrobi wszelkie braki - jest inteligentny i chętny do pracy .Jeśli ktoś da mu szansę - w zamian zdobędzie wspaniałego, oddanego towarzysza.
Psiak powinien zamieszkać w domu z ogrodem i mieć tereny do wybiegania się. Z innymi psiakami łatwo się dogaduje, kotów raczej nie lubi.
Tobi jest wykastrowany.

Posted

Witajcie. Odwiedzam Tobisia. Dziękuję za zaproszenie. Dużo na s tutaj, tylko ja np. nie wiem jak mogłabym pomóc?
Będę odwiedzać i kibicowac pieskowi. Moze odezwie sie ktoś, kto pokocha go od pierwszego zobaczenia(zdjecia) tak, że na krzydłach popędzi po pieska. Tego baaaardzo mu zyczę. A dla przykładu podam siebie, że jak zobaczyłam na pewnym watku Tofika niewidomego, to poczułam, że muszę mu pomóc. Na drugi dzień był już u mnie. Czeka teraz na domek stały, ale juz nie siedzi w schronisku. Jest bezpieczny i kocham go. . . bo to "mój" synuś. Powodzenia.

Posted

Witamy następne cioteczki może ktoś z Was chciał by zrobic Tobisiowi ogłoszenia?
Ew.chciał by go wziąć na BDT ja dorzucę karmę dla niego na czas pobytu,puki nie znajdzie domeczku..

Posted

Witam, dziękuje za zaproszenie. Tobi to śliczny psiaczek, myślę, że duża ilość ogłoszeń i znajdzie domek. Ja niestety ogłoszeniowo nie pomogę, za dużo mam "swoich" podopiecznych, ale tak jak i inne cioteczki będę trzymać za psinę kciuki. :)

Posted

Tobisiowi robiłam jakis czas temu ogłoszenia ,ale było zero odzewu.
Wystawiac mozna na kazde województwo,jakoś sobie pózniej poradzimy z transportem.

Posted

[quote name='Paja']Tekst i zdjęcia do ogłoszeń:

Wysokość: 45 cm
Kontakt: 781 501 389 lub mail paja331@wp.pl
bialapodlaska.schronisko.net

Tobi trafił do schroniska w lutym tego roku. Został zabrany z ulicy. Nie wiadomo, ile czasu się tułał, ale ludzi wciąż kocha jak wariat i bardzo żywiołowo okazuje to uczucie - skacze, przytula się, chce się bawić. Kiedy Tobi jest z człowiekiem, cały świat przestaje dla niego istnieć. Bardzo cierpi, kiedy musi wrócić do kojca.
Niestety przyszły właściciel będzie musiał odrobinkę popracować nad jego manierami, bo widać wyraźnie, że tego ślicznego, jamnikowatego psiaka nikt wcześniej nie próbował niczego nauczyć. Zachowanie Tobiego wskazuje jednak na to, że szybko nadrobi wszelkie braki - jest inteligentny i chętny do pracy .Jeśli ktoś da mu szansę - w zamian zdobędzie wspaniałego, oddanego towarzysza.
Psiak powinien zamieszkać w domu z ogrodem i mieć tereny do wybiegania się. Z innymi psiakami łatwo się dogaduje, kotów raczej nie lubi.
Tobi jest wykastrowany.

Dzięki za zaproszenie,taka mila mordka,jest raczej nieduży prawda?Życze mu wspaniałego nowego domu i człowieka.
Pozdrawiam.