Paja Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Tobi to piękny czarny piesek , niezbyt duży , sięgający poniżej kolan. Taki zwykły, niepozorny, ale mądry i wnikliwy kundelek. Trochę jamnikowaty. Ma ok. 2 lata. Został przywieziony 28.01.2011 r. z Terespola, gdzie włóczył się bez opieki. Oto nasz bohater: Pomóżmy razem znaleść jego nowy dom,sierotka bardzo marnieje w schronisku :( kontakt do kierownika schroniska:504 177 547 Kontakt do mnie:781 501 389 lub mail paja331@wp.pl Quote
Paja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tekst i zdjęcia do ogłoszeń: Wiek: ok. 2 lat Wysokość: 45 cm Kontakt: 781 501 389 lub mail paja331@wp.pl bialapodlaska.schronisko.net Tobi trafił do schroniska w lutym tego roku. Został zabrany z ulicy. Nie wiadomo, ile czasu się tułał, ale ludzi wciąż kocha jak wariat i bardzo żywiołowo okazuje to uczucie - skacze, przytula się, chce się bawić. Kiedy Tobi jest z człowiekiem, cały świat przestaje dla niego istnieć. Bardzo cierpi, kiedy musi wrócić do kojca. Niestety przyszły właściciel będzie musiał odrobinkę popracować nad jego manierami, bo widać wyraźnie, że tego ślicznego, jamnikowatego psiaka nikt wcześniej nie próbował niczego nauczyć. Zachowanie Tobiego wskazuje jednak na to, że szybko nadrobi wszelkie braki - jest inteligentny i chętny do pracy .Jeśli ktoś da mu szansę - w zamian zdobędzie wspaniałego, oddanego towarzysza. Psiak powinien zamieszkać w domu z ogrodem i mieć tereny do wybiegania się. Z innymi psiakami łatwo się dogaduje, kotów raczej nie lubi. Tobi jest wykastrowany. Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 fajnie,że założyłaś Tobisiowi wątek! będę zaglądać..:) Quote
Paja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dziękuje za przybycie ;)Tobis już napewno merda ogonkiem,ze cioteczki go odwiedziły :) Quote
wire fox Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Tobi jest śliczny. Quote
Martika&Aischa Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dziękujemy za zaproszenie ...będziemy śledzili wątek Tobisia:) Quote
Pipi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witajcie. Odwiedzam Tobisia. Dziękuję za zaproszenie. Dużo na s tutaj, tylko ja np. nie wiem jak mogłabym pomóc? Będę odwiedzać i kibicowac pieskowi. Moze odezwie sie ktoś, kto pokocha go od pierwszego zobaczenia(zdjecia) tak, że na krzydłach popędzi po pieska. Tego baaaardzo mu zyczę. A dla przykładu podam siebie, że jak zobaczyłam na pewnym watku Tofika niewidomego, to poczułam, że muszę mu pomóc. Na drugi dzień był już u mnie. Czeka teraz na domek stały, ale juz nie siedzi w schronisku. Jest bezpieczny i kocham go. . . bo to "mój" synuś. Powodzenia. Quote
Rosanna Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Ja też jestem. Mam nadzieję, że psisko trafi do kochającego domu. Quote
Paja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Witamy następne cioteczki może ktoś z Was chciał by zrobic Tobisiowi ogłoszenia? Ew.chciał by go wziąć na BDT ja dorzucę karmę dla niego na czas pobytu,puki nie znajdzie domeczku.. Quote
Juldan Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witaj Tobisiu:) Cudny jesteś... Obiecuję nie zostawiać Cie tu samego... Quote
bafisia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Śliczna psina, mam nadzieję ze szybciutko znajdzie domek. Powodzenia :) Quote
OlaLola Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Witam, dziękuje za zaproszenie. Tobi to śliczny psiaczek, myślę, że duża ilość ogłoszeń i znajdzie domek. Ja niestety ogłoszeniowo nie pomogę, za dużo mam "swoich" podopiecznych, ale tak jak i inne cioteczki będę trzymać za psinę kciuki. :) Quote
Paja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Dziękuje,za przybycie następnym cioteczka ;)Razem zawsze damy rade więcej. Quote
Tia Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jestem na zaproszenie, myślę że pomogę w ogłoszeniach... ale niestety nie allegro bo nie potrafię a jemu by się przydało:) Quote
Wala2006 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Dziękuje za zaproszenie psiak jest śliczny :) A psiak ma już jakieś ogłoszenia? Quote
Paja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Tobisiowi robiłam jakis czas temu ogłoszenia ,ale było zero odzewu. Wystawiac mozna na kazde województwo,jakoś sobie pózniej poradzimy z transportem. Quote
Paja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Wala2006']Wystawiłam Tobiego na forum jamnikowatych[/QUOTE] Dziękujemy bardzo Quote
schabowy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Paja']Tekst i zdjęcia do ogłoszeń: Wiek: ok. 2 lat Wysokość: 45 cm Kontakt: 781 501 389 lub mail paja331@wp.pl bialapodlaska.schronisko.net Tobi trafił do schroniska w lutym tego roku. Został zabrany z ulicy. Nie wiadomo, ile czasu się tułał, ale ludzi wciąż kocha jak wariat i bardzo żywiołowo okazuje to uczucie - skacze, przytula się, chce się bawić. Kiedy Tobi jest z człowiekiem, cały świat przestaje dla niego istnieć. Bardzo cierpi, kiedy musi wrócić do kojca. Niestety przyszły właściciel będzie musiał odrobinkę popracować nad jego manierami, bo widać wyraźnie, że tego ślicznego, jamnikowatego psiaka nikt wcześniej nie próbował niczego nauczyć. Zachowanie Tobiego wskazuje jednak na to, że szybko nadrobi wszelkie braki - jest inteligentny i chętny do pracy .Jeśli ktoś da mu szansę - w zamian zdobędzie wspaniałego, oddanego towarzysza. Psiak powinien zamieszkać w domu z ogrodem i mieć tereny do wybiegania się. Z innymi psiakami łatwo się dogaduje, kotów raczej nie lubi. Tobi jest wykastrowany. Dzięki za zaproszenie,taka mila mordka,jest raczej nieduży prawda?Życze mu wspaniałego nowego domu i człowieka. Pozdrawiam. Quote
Paja Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 No raczej jest nie duży taka mieszanka jamnikowata. Quote
Recommended Posts