Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ten ktoś raczej sie rozmyślił bo musiał za długo czekac na wizyte :( ale nic nie szkodzi moze i nawet lepiej ,ze tam nie poszedł bedziemy szukac dalej.

Posted

Kochane ciotki zaopiekujcie sie przez jakiś czas wątkiem Tobisia ,jak ktoś może niech zrobi mu ogłoszenia kontakt do mnie w podpisie. Moje zdrowie poszło sobie do lasu i musze sie podkurowac co znaczy ,ze na dogo bede zadziej.

Posted

Przyszłam do Tobisia i bardzo mi wstyd , że dopiero teraz:oops: Paja już dawno mnie zapraszała:roll:

Porobię mu trochę ogłoszeń ;)

A z "Mojego Psa" był jakiś odzew ?

Posted

Polek napisał(a):
wielbłąd ....
sorry Livka, tak jakoś machinalnie

he, he wracaj tam gdzie się bawimy :eviltong:
Tobisiowi zrób parę ogłoszeń :diabloti:

Posted

Nie wiem,o czym gadacie,dlatego nie będę komentować...;) Ale dobrze,że gadacie u Tobisia!:)

Tobi smutny,a z "Twojego psa" (ogłoszeń)-zero odzewu! Ani pół telefonu o żadnego psiaka! Dramat jakiś po prostu!

Posted

Przepraszam Tobisia za zaśmiecanie wątku ;), ale Polek ma chyba doła - nie możemy go tak zostawić :)

Cudowna gazeta zawiodła - kurcze nie po raz pierwszy ...

Posted

Może się jeszcze ktoś odezwie...W końcu dwa psiaki -spośród tych,które w "Moim psie" zagwiazdorzyły ;)- mają już domy,coś też kroi się trzeciemu...

Polek,uszy do góry! Będzie dobrze! A może taki smutasek jak Tobi byłby dla Ciebie parą.....?;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Może się jeszcze ktoś odezwie...W końcu dwa psiaki -spośród tych,które w "Moim psie" zagwiazdorzyły ;)- mają już domy,coś też kroi się trzeciemu...

Polek,uszy do góry! Będzie dobrze! A może taki smutasek jak Tobi byłby dla Ciebie parą.....?;)

mam już dwa, chociaż nie smutasy, ale wyjątkowe wesoluchy