Ośka_14 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Kurcze....ja bym bardzo chciała pojachać ale zdaczka chora jestem!!!:placz: Ale zobacze co da sie zrobić:cool3: Quote
ciemny Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kacha_wawa napisał(a):Kto z Wawy pojawi się w niedzielę na Polach???? My, tylko się nie śmiać z szelek mojego synka :) Quote
shirrrapeira Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 A jakie ma szelki, ze mamy sie smiac i jaka to rasa?? Quote
kacha_wawa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 I znowu lipa :( Znowu tylko Agata i ja :(:(:( Z jednej strony cieszę się, że mamy osoby, które działają nie rejestrując się na forum, a z drugiej strony sporo osób odebrało plakaty i ulotki i teraz cisza jest :(:(:( Quote
ciemny Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 kacha_wawa napisał(a):I znowu lipa :( Znowu tylko Agata i ja :(:(:( Nam też się troszkę udało, choć nie udało mi się Was spotkać ale 37 podpisów mam. Quote
kacha_wawa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 W ten weekend jest ostatnia okazja do zbierania podpisów... Warszawo co proponujesz???? ;) W sobotę niestety pracuję, w niedzielę imieniny Taty,ale na kilka godzin w niedzielę mogę się wyrwać ;) A może ktoś z własną inicjatywą wyskoczy?? Warszawiacy, działajmy... Quote
kacha_wawa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jestem wk...:angryy: Czy może się tutaj odezwać osoba, która odebrała listy z podpisami z lecznicy na Hawajskiej?????? Nikogo do tego nie upoważnialiśmy, Boksiedwa była dzisiaj po listy i dowiedziała się, że jakiś czas temu ktoś już je odebrał :angryy: :angryy: :angryy: Mam nadzieję, że ta osoba przynajmniej je wyśle do Emir... Quote
boksiedwa Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 kacha_wawa napisał(a):Jestem wk...:angryy: Czy może się tutaj odezwać osoba, która odebrała listy z podpisami z lecznicy na Hawajskiej?????? Nikogo do tego nie upoważnialiśmy, Boksiedwa była dzisiaj po listy i dowiedziała się, że jakiś czas temu ktoś już je odebrał :angryy: :angryy: :angryy: Mam nadzieję, że ta osoba przynajmniej je wyśle do Emir... Hatoś nieźle sobie wymyślił, że zbierze śmietankę z cudzej roboty :angryy: Pan doktor mówił,że dokładnie nie pamięta ile było podpisów, ale kilka list napewno :angryy: Także ogromna prośba do Emir o pamięć o klinice na Hawajskiej Quote
Aggie Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 boziu,,, przepraszam że ja dopiero dzisiaj tu trafiłam.. :shake: znaczy już nie zbieramy podpisów bo za późno ? Cholera - ja kilkanaście też bym uzbierała.... :p Quote
kacha_wawa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Aggie napisał(a):boziu,,, przepraszam że ja dopiero dzisiaj tu trafiłam.. :shake: znaczy już nie zbieramy podpisów bo za późno ? Cholera - ja kilkanaście też bym uzbierała.... :p Ale jeszcze będzie zbieranie podpisów pod inicjatywą obywatelską ;) Tam będzie potrzebne 100 tys. podpisów, więc Twoje podpisy bardzo nam się wtedy przydadzą i Twoja pomoc :) Quote
aga1616 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ja tez bardzo chętnie pomoge w zbieraniu tych podpisów tylko nie wiem dokładnie kiedy i czy mam chodzic po ulicy i zbierac po znajomych? i mam kazdej osobie opowiadac historie ozzy'ego czy poprostu na kartce spisywac imiona i nazwiska? nie bardzo wiem jak to robic:( Quote
medar Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='aga1616']ja tez bardzo chętnie pomoge w zbieraniu tych podpisów tylko nie wiem dokładnie kiedy i czy mam chodzic po ulicy i zbierac po znajomych? i mam kazdej osobie opowiadac historie ozzy'ego czy poprostu na kartce spisywac imiona i nazwiska? nie bardzo wiem jak to robic:( Przykro mi, ta akcja jest już dawno zakończona. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34160 Quote
Recommended Posts