Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I znowu lipa :(
Znowu tylko Agata i ja :(:(:(
Z jednej strony cieszę się, że mamy osoby, które działają nie rejestrując się na forum, a z drugiej strony sporo osób odebrało plakaty i ulotki i teraz cisza jest :(:(:(

Posted

kacha_wawa napisał(a):
I znowu lipa :(
Znowu tylko Agata i ja :(:(:(

Nam też się troszkę udało, choć nie udało mi się Was spotkać ale 37 podpisów mam.

Posted

W ten weekend jest ostatnia okazja do zbierania podpisów...
Warszawo co proponujesz???? ;)
W sobotę niestety pracuję, w niedzielę imieniny Taty,ale na kilka godzin w niedzielę mogę się wyrwać ;)
A może ktoś z własną inicjatywą wyskoczy??
Warszawiacy, działajmy...

• 3 weeks later...
Posted

Jestem wk...:angryy:
Czy może się tutaj odezwać osoba, która odebrała listy z podpisami z lecznicy na Hawajskiej??????
Nikogo do tego nie upoważnialiśmy, Boksiedwa była dzisiaj po listy i dowiedziała się, że jakiś czas temu ktoś już je odebrał :angryy: :angryy: :angryy:
Mam nadzieję, że ta osoba przynajmniej je wyśle do Emir...

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Jestem wk...:angryy:
Czy może się tutaj odezwać osoba, która odebrała listy z podpisami z lecznicy na Hawajskiej??????
Nikogo do tego nie upoważnialiśmy, Boksiedwa była dzisiaj po listy i dowiedziała się, że jakiś czas temu ktoś już je odebrał :angryy: :angryy: :angryy:
Mam nadzieję, że ta osoba przynajmniej je wyśle do Emir...

Hatoś nieźle sobie wymyślił, że zbierze śmietankę z cudzej roboty :angryy:
Pan doktor mówił,że dokładnie nie pamięta ile było podpisów, ale kilka list napewno :angryy:
Także ogromna prośba do Emir o pamięć o klinice na Hawajskiej

Posted

boziu,,, przepraszam że ja dopiero dzisiaj tu trafiłam.. :shake: znaczy już nie zbieramy podpisów bo za późno ? Cholera - ja kilkanaście też bym uzbierała.... :p

Posted

Aggie napisał(a):
boziu,,, przepraszam że ja dopiero dzisiaj tu trafiłam.. :shake: znaczy już nie zbieramy podpisów bo za późno ? Cholera - ja kilkanaście też bym uzbierała.... :p

Ale jeszcze będzie zbieranie podpisów pod inicjatywą obywatelską ;)
Tam będzie potrzebne 100 tys. podpisów, więc Twoje podpisy bardzo nam się wtedy przydadzą i Twoja pomoc :)

• 8 months later...
Posted

ja tez bardzo chętnie pomoge w zbieraniu tych podpisów tylko nie wiem dokładnie kiedy i czy mam chodzic po ulicy i zbierac po znajomych?
i mam kazdej osobie opowiadac historie ozzy'ego czy poprostu na kartce spisywac imiona i nazwiska?
nie bardzo wiem jak to robic:(