Isadora7 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Magda dzięki za przypomnienie, mam ostatnio sklerozę. Czy jest szansa na zdjęcia Nobilesa najchętniej oryginalne nie cięte i nie zmniejszane? Quote
magda222 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Isadora7 napisał(a):Magda dzięki za przypomnienie, mam ostatnio sklerozę. Czy jest szansa na zdjęcia Nobilesa najchętniej oryginalne nie cięte i nie zmniejszane? Przypominamy się, bo nie wiem czy Isadora dostała te fotki... Dziś zamieszczę rozliczenie allegro cegiełkowego. Wszyscy już wpłacili :) Jak się miewa Nobilesik? Quote
magda222 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ROZLICZENIE ALLEGRO: Tomasz L. Warszawa 30 zł Monika Ł. Będzin 25 zł Małgorzata P. Warszawa 25 zł Irena B. Ostróda 10 zł Michał W. Łódź 25 zł Barbara A. Oświęcim-Zaborze 10 zł Elżbieta Ł. Kraków 7 zł Sławomir K. Wrocław 25 zł Małgorzata L. Łódź 20 zł Renata K. Warszawa 12 zł Michał P. Mysłowice 25 zł Paweł W. Kraków 5 zł Dorota P. Wrocław 10 zł Dagmara B. Zgorzelec 25 zł Marcin R. Poznań 10 zł Kamila A. Kraków 12 zł Dawid N. Poznań 10 zł Maria K. Racibórz 27 zł Artur B. Kraków 15 zł Magda S. Warszawa 5 zł Elżbieta Ś. Warszawa 20 zł Oliwia C. Serock 25 zł Ewa K.N. Złotniki Kujawskie 10 zł Michał G. Gliwice 7 zł Dawid W. Dąbrowa Górnicza 7 zł Wiesława Sz. Kozienice 5 zł Katarzyna Z. Piekary Śl. 5 zł Iwona B. Lublin 7 zł Kinga K. Dąbrowa Górnicza 12 zł Paulina H. Poznań 7 zł Renata G. Lourdes 50 zł Danuta K. Skoki 7 zł Hanna B. Chorzów 10 zł Łukasz M. Trzebieszowice 5 zł Barbara Dz. Puck 202 zł Iwona G.-R. Kalisz Pomorski 5 zł Paulina S. Starogard Gdański 5 zł * "płacę z allegro" czyli już na koncie Biafry Wpłaty z allegro na moje konto: 128 zł Izabella K. 8 zł Nanhoo i jej mama: 140 zł 276 zł - 49,95 zł (koszty allegro) = 226,05 zł Przelewam 226,05 zł na konto fundacji. Quote
Anna_33 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Z tego co wiem, to Iza miala problemy z pradem i ogolnie z mediami. Poza tym sama tez jakos poteznie chora byla. Ale podobno juz lepiej i na pewno szybko sie odezwie. Quote
Biafra Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Isadora7 napisał(a):Nie mam nadal fotek :(:(:( Wklejam linki do tego co mam. Te same tylko przed zmniejszeniem. Chwilowo nic nie zrobie bo leje i tak ma być podobno do piątku. Nobiles Nobiles1 Nobiles2 Nobiles bez zmian. Tyle, że chwilowo się nie ma gdzie wygrzewać więc przesypia cały dzień w swoim domku Quote
Isadora7 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Miniaturka dyplomu. Oryginał w pdfie wysłałam na maila Magdy Quote
azalia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Pomimo swoich lat,Nobiles jest i tak pięknym psem.Przepraszam,że zapytam,czy on coś dostaje na ten wyciek z oczek? Quote
Biafra Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 azalia napisał(a):Pomimo swoich lat,Nobiles jest i tak pięknym psem.Przepraszam,że zapytam,czy on coś dostaje na ten wyciek z oczek? Dostaje krople do oczu i uszu suplementy na stawy i wapń żeby miał z czego regenerować połamaną nogę witaminy dla seniora karmę wątrobową weterynaryjną mleko i chudego indyka - mini dodatek do suchej karmy, zeby przybierał na wadze i cielęcinę z chrząstkami j/w na połamane kości wszystko według zaleceń lekarza. Niestety na cud to raczej nie ma co liczyć :shake: Piękniejszy to już raczej nie bedzie ;) Jak się uda to trochę przytyje. I tyle. Quote
ihabe Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Biafra napisał(a): Piękniejszy to już raczej nie bedzie ;) Jak się uda to trochę przytyje. I tyle. Nobiles jest tak pieknym psem, ze piekniejszy byc nie musi:-) Dziadziu, trzymaj się kochaniutki:-) Quote
kaja555 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 weimy Biafra że cudów nie będzie, zdajemy sobie z tego sprawę dostaje wszystko co może dostać, więc więcej się nie zrobi dla staruszka Quote
magda222 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Isadora7 napisał(a):Miniaturka dyplomu. Oryginał w pdfie wysłałam na maila Magdy Dziękuję :loveu: Piękne :loveu: Postaram się dziś zakończyć rozliczenie i porozsyłać cegiełkę :) Biafra napisał(a):Dostaje krople do oczu i uszu suplementy na stawy i wapń żeby miał z czego regenerować połamaną nogę witaminy dla seniora karmę wątrobową weterynaryjną mleko i chudego indyka - mini dodatek do suchej karmy, zeby przybierał na wadze i cielęcinę z chrząstkami j/w na połamane kości wszystko według zaleceń lekarza. Dziękujemy za super opiekę nad staruszkiem :calus: Quote
magda222 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zrobiłam szczegółowe rozliczenie w poście 128. Quote
azalia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nobiles ma wielkie szczęście,że trafił do Biafry z wielkim sercem i ma taką wspaniałą opiekę. Quote
nombre Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 tez o nim mysle i zastanawiam sie co u kochanego misia Quote
3 x Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 rozmawialam dzisiaj chwilę z Izą i ustaliłam następujące fakty: 1. Nobiles ma się lepiej 2. nauczył się "wskakiwać" i "wyskakiwać" z budy (nie mam pojęcia jak to wygląda ale Iza dosłownie tak to określiła) 3. ma apetyt 4. troszkę przytył 5. wydaje mu się że Iza wychodzi z domu tylko po to żeby dać mu jeść więc za każdym razem jak ona wychodzi on ją "woła" ;) 6. Iza podejrzewa że jest mocno głuchy przy okazji zapraszam na bazarek chałwowo czekoladowy: Słodkości-czekolady-tzn-krwawica-Gremilna-i-chałwy-ze-wschodu- klik oraz na allegro Artela - tutaj przy okazji bardzo proszę o reklamę allegro Artel - allegro Quote
azalia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 to bardzo dobre wieści,tak trzymaj Nobilesku kochany. Quote
magda222 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Utrzymanie Nobilesa napewno sporo kosztuje. Może zrobimy jakąś zbiórkę kasy albo bazarek? Może ktoś ma jakieś pomysły? Quote
kaja555 Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 też o tym myślałam, ale na razie nie mam "zapasowej" kasy na koncie, cały czas ledwo wyrabiam z moim "schroniskiem" w pracy może znowu to allegro cegiełkowe? Quote
3 x Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 znacie kogoś kto może pomóc nieodpłatnie w transporcie karmy z Katowic do Krakowa ? Nadzieja Dobermana chce wesprzeć fundacyjnego dobka Dolara karmą, zostaje tylko kwestia transportu swoją drogą Dolar zbiera kasę na wycięcie jajek i remont zębów także zapraszam na jego wątek Dolar - klik:) Quote
Biafra Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Widzę, że wątek umarł :shake: Nobiles jeszcze żyje, chociaż nie wiem jak długo jeszcze da radę. Zaczęły go prześladować niebieskie muchy - plujki które lęgną się na padlinie :-( Nobiles jest codziennie kąpany, żeby zmywać ewentualne jajka much . Zakladam mu wilgotne prześcieradło, żeby go chroniło prze muchami, ale on jest wiercipięta straszna i nie wyrabia za długo przykryty ... Poza tym chyba bez zmian. Większość dnia przesypia. Teraz jest gorąco to juz mu się zupełnie nic nie chce. Quote
Recommended Posts