zielllona Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Witam Moja 5 miesięczna sunia jest bardzo przyjacielsko nastawiona do innych psów. Ze wszystkimi chciałaby się bawić. Wyjątek stanowią psiaki moich rodziców (west i kundelek). Na nie od razu rzuciła się z zębami (podczas pierwszego kontaktu, na spacerze, czyli neutralnym gruncie). Próbowałam kilka razy ale moja sunia pogryzła je do krwi. Jaka może być tego przyczyna? Dodam, że psiaki rodziców są bardzo tolerancyjne wobec innych psów... Quote
karjo2 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Z tak lakonicznego opisu nie idzie nic wywnioskowac. Jak Ty sie zachowywalas w stosunku do psow rodzicow, to psy, suki? Quote
zielllona Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 To 7 letnie suczki. Nawet do nich nie podchodziłam, starałam sie je ignorować, zeby nie wzbudzać w moim psiaku zazdrości. Nie wiem czemu wybrała akurat te psy... z innymi chętnie się bawi... Quote
aspera Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 może akurat ich nie lubi albo wy zrobiliście coś nie tak Quote
Recommended Posts