Sylwia i Roxi Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Zaczęłam się ostatnio interesowac OH i zaczęlo mnie intrygowac jakie są podobieństwa i różnice między tymi rasami głównie jak w temacie: charakter i chęci do pracy, ale również pobudliwośc i odwaga ;) Quote
Itske Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 O Kochana, to dłuuuga rozmowa wyślij mi na priv jakiś adres e-maila, tu nie umiem dołączać załączników wejdź też na forum belgowe, www.belgi.pl ) w maliniakach jest wątek hienki, Eri (pzrepraszam, jesli piszę to co już wiesz, ale ja nie wiem, co Ty wiesz:lol: Mieszkasz niedaleko W-wa? W tej chwili jest tam moja suka ( Itske, obedience, talent do agility i pasienie:lol:), Eri z Wrocławia startuje z dużymi sukcesami w agility, Ola prowadzi też bloga o niej i pyrkach Quote
Sylwia i Roxi Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Itske']O Kochana, to dłuuuga rozmowa wyślij mi na priv jakiś adres e-maila, tu nie umiem dołączać załączników wejdź też na forum belgowe, www.belgi.pl ) w maliniakach jest wątek hienki, Eri (pzrepraszam, jesli piszę to co już wiesz, ale ja nie wiem, co Ty wiesz:lol: Mieszkasz niedaleko W-wa? W tej chwili jest tam moja suka ( Itske, obedience, talent do agility i pasienie:lol:), Eri z Wrocławia startuje z dużymi sukcesami w agility, Ola prowadzi też bloga o niej i pyrkach Zaraz wysyłam. Dzięki za informacje ( nic nie wiedziałam) wejdę poczytam oczywiście. Pewnie wnioski też mi się nasuną same, ale była bym też ciekawa wypowiedzi ludzi mających już belgi i holendry jakie są różnice w pracy z nimi :lol: Tak mieszkam pod W-wą, chętnie zobaczyła bym Twoją suczkę :) Quote
Recommended Posts