Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ludwa']Mogę się dochodem z kolejnego bazarku podzielić ale kwestia domów jest już znacznie trudniejsza niestety
Nie dziel się kasą, bo masz swoich od metra.
Wrócę do wawki i poszukam jakiejś kasy.
Może [FONT=Arial]mini-płytki CD-R 50 MB[/FONT][FONT=Arial] kogoś zainteresują?[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Witam, jestem nowa właścicielką Rudego :). Chcialabym bardzo serdecznie podziekować wszystkim, którzy pomogli mu przetrwać miesiące bez własnego miejsca na ziemi. Znalazł je u nas w domu i wygląda na szczęśliwego psiaka..... My też jesteśmy szczęśliwi, bo właśnie takiego zwierzaka szukałam po odejściu naszego boksera. Charakterem i wielkością jest podobny, a jednocześnie zupełnie inny, więc nie ma smutnych skojarzeń z ciężko chorym pieskiem..... Spróbuje dorzucić tu parę jego aktualnych fotek (jeśli będę potrafiła :)). Raz jeszcze wielkie dzięki i pozdrowienia od Rudego - który leży pod moimi nogami i śpi.

Posted

Serdecznie witamy na wątku kochanej Rudości:)
Zapraszamy do częstych relacji, bo to zawsze nas ogromnie cieszy:)

Żeby tutaj wstawić zdjęcia, terzeba je najpierw wrzucić na jakiś serwer ze zdjęciami. Jeśli będzie jakiś problem, służę pomocą:)

Posted

Nula, miło Cię powitać.
Rudości szczęściarzem jest.
Może wiesz o jakimś wspaniałym domu, który chciałby trochę charakternego, młodego owczarka?
Do ludzi jest super wspaniały. Do innych piesków jest chyba po prostu zazdrosny.

Posted

Wlasnie szukalam opcji "dodaj zdjecia" i nie znalazlam... Pozniej moze bede miala chwile, to sprobuje sciagnac fotki z FB. Nie jestem jakos bardzo "komputerowa", w razie problemow poprosze o posrednictwo :).

Posted

Służę pomocą:) Najlepiej wgrać zdjęcia na Fotosik albo Imageshack i stamtąd wkleić link. Tutaj niestety nie ma możliwości wstawiania bezpośrednio z komputera.

Posted

Już wstawiam:)
Powolutku i wsystko będzie do ogarnięcia:)

Rety, jakie zacięcie:)

Żywot psa uśmiechniętego

Psa należy dopieszczać i zabawiać;)

I prezentacja wydmuszek;)

a ja lecę kolejny bazar robić, bo prawdopodobnie 5 nowych psów przyjedzie....a pieniędze mi w ogródku dalej nie rozsną, chociaż podlewane były intensywnie

Posted

Nula napisał(a):
Witam, jestem nowa właścicielką Rudego :). Chcialabym bardzo serdecznie podziekować wszystkim, którzy pomogli mu przetrwać miesiące bez własnego miejsca na ziemi. Znalazł je u nas w domu i wygląda na szczęśliwego psiaka..... My też jesteśmy szczęśliwi, bo właśnie takiego zwierzaka szukałam po odejściu naszego boksera. Charakterem i wielkością jest podobny, a jednocześnie zupełnie inny, więc nie ma smutnych skojarzeń z ciężko chorym pieskiem..... Spróbuje dorzucić tu parę jego aktualnych fotek (jeśli będę potrafiła :)). Raz jeszcze wielkie dzięki i pozdrowienia od Rudego - który leży pod moimi nogami i śpi.

Witaj!
Super wieści:) Oby więcej takich:)

Pzdr.

Posted

Też jesteem za! Tym bardziej, że wciąż słyszę o wyrzutkach:( No i nam też 5 sztuk nówek-sztuk dzisiaj przyjechało. Takie słodkie śmierdziuszki;)

• 2 weeks later...