Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z DT Ciasteczka kochanego:)
No i kochany jest bez dwóch zdań:)
Śpi w pokoju córki, najczęściej pod łóżkiem. Wczoraj bawili się z Oliwką ciągajac kołdrę:)
Dzisiaj Ciastek został w domu na dłuzej i niec nie nabroił. Coraz mniej ciągnie na spacerach:)
Nie umie się bawic piłeczką ale wszyscy pracują nad tym drobnym niedociągnięciem;)
Tylko brać i kochać:)
A może by mu nadać w końcu jakieś imię. Choć nie jest to łatwe;)
Myślałam, żeby go nazwać Cedro:) Mieliśmy kiedyś takiego psa:) Owczarkowaty był co prawda, do tego włóczykij i trochę zabijaka (kiedyś wrócił bez ucha...) ale był super łagodny dla pewnej małej dziewczynki, która niezwykle łatwo zakochiwała się w zwierzakach i za nic nie dawało się jej wytłumaczyć, że nie można kochać zbyt namolnie;)

Posted

To będzie chyba tylko pro forma, on już utkwił wszystkim jako Rudy ;) Ale nie mój pies, nie ja decyduję.

A mogłabym nowy tekst do ogłoszeń, z tym, co o nim wiadomo odnośnie mieszkania w domu? Odświeżę mu ogłoszenia.

Posted

[quote name='maczekxp']nie zmieniajmy mu tutaj imienia, niech jest Rudy, a w nowym domku i tak pewnie dostanie już swoje własne- 'domowe":)
Ja tez bym pozostała przyRudym:)

Pzdr.

Posted

Cioteczki, szykujemy się do kastracji chłopaka. Dzisiaj miał być odrobaczony, potem w końcu szczepienie no i odjajczenie;)
Czy mogłybyście wspomóc chociaż bazarkiem? Nasza Hanka i Tośka nas trochę kosztuja;) Bo podwójne są dziewczyny, więc hotel i karma razy dwa;)
Staramy się bazarkami nadgonić ale jesteśmy w na minusie....

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mam kilka rzeczy na bazarek, to może wyslę tez?
Czy wysyłać rzeczy czy zdjęcia + opisy? Jak wolicie?

Pzdr.

Jeśli jest możliwość, to wolałabym opisy plus zdjęcia....Bo mam mieszkanie zawalone ciuchami, które tkwią i nie zeszły na bazarkach...;)

Posted

ludwa napisał(a):
Jeśli jest możliwość, to wolałabym opisy plus zdjęcia....Bo mam mieszkanie zawalone ciuchami, które tkwią i nie zeszły na bazarkach...;)

OK, to tak zrobię.
Podasz maila czy na PW?

Pzdr.