Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek']dzięki wielkie,
dzisiaj moze już nie dam rady, bo obskakuję fejsa i dogo, ale jutro porobię więcej ogłoszen.

Ogłaszałam go tydzień temu, rozwinęłam trochę tekst z allegro:

[FONT=Palatino Linotype][FONT=Verdana]Cześć, jestem Rudy.
Kiedyś miałem domek... Był mój Pan i moja Pani, których bardzo, bardzo kochałem i z którymi chciałem spędzić każdą chwilę. Miałem też własne posłanko, miseczki i zabawki. Myślałem, że życie jest piękne...
Nie pamiętam dnia, w którym to wszystko się skończyło. Kiedy Pan i Pani zniknęli, kiedy znalazłem się daleko od domu. Zgubiłem się? Chyba tak, przecież to niemożliwe, żeby Pan i Pani mnie wyrzucili! Przecież tak bardzo się starałem, byłem grzeczny i kochałem ich całym moim serduszkiem... A teraz zostałem sam. Sam na zimnych, pustych działkach pokrytych śniegiem...

Rudy koczował na działkach przez kilka miesięcy. Aż pewnego dnia uśmiechnęło się do niego szczęście - ktoś usłyszał jego wołanie wśród głosów setek bezdomnych psów proszących o pomoc. Rudy trafił do psiego hotelu. [/FONT]
[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]
[FONT=Verdana]Rudzielec jest młodziutki, ma ok. roku. Jest niesamowicie przyjaznym i spragnionym kontaktu z ludźmi psem. Dla niego najważniejsze na świecie jest być przy człowieku, wtulać się w niego i patrzeć w oczy z uwielbieniem. Nic więcej mu do szczęścia nie potrzeba! Uwielbia także inne psy, a psy lubią jego. Nie ma w nim cienia agresji. Jest zawsze wesoły, uśmiechnięty, pełen energii. Na pewno kiedyś miał dom - jest grzeczny, posłuszny, ładnie chodzi na smyczy, przybiega na zawołanie. Jest zdrowy, został zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT]

[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=2][FONT=Verdana]Rudy to wspaniały pies, który zasługuje na równie wspaniały dom - i właścicieli, którzy już nigdy go nie porzucą![/FONT][/FONT]

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=2]

[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Verdana]tel.: 501 588 482 (Ewa)[/FONT]
[/FONT]