Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moze trzeba Lu_Gosiak na pm dopytać?

Tymczasem wstawiam wiadomości z hotelu:)

Rudzielec to najukochańsze zwierze pod słońcem. On cały, calusieńki jest dla ludzia. Nadal twierdzę, że jest to psina absolutnie nie nadająca się do kojca ale ja bardzo, bardzo wierzę w to, że długo w nim nie będzie. On jest poprostu skazany na cudowny dom :).
Mój przytulak dużo lepiej czuje się z Cosmo przy boku. Do tego stopnia, że wyjęłam ściankę rozdzielającą budę na dwie bo okazało się, że ancymony mościły kuperki w jednej połówce. Żałuj, że tego nie widziałaś. Połówka ma wymiary 50cmX80cm i dwa całkiem nie małe psy siedzące na baczność ze ściśniętymi doopkami. Do tego Rudziak jest świetnym nauczycielem a Cosmo niezwykle pojętnym uczniem. Zajęło im chwilę, jak Rudy nauczył Cosmo opier...ania kantówek w kojcu. Teraz pracują oba. Tłumaczyłam, że jak zeżrą kojec to im budę wyniosę pod chmurkę....ale ja siedzę, gadam, robie z siebie kretynkę a te dwa siedzą, przekrzywiają łby i ...no właśnie, i pewnie się zastanawiają po co się tak produkuję.

Posted

sambo_os1 napisał(a):
to nie jest wpłata stała,dodatkowa z powodu choroby Rudego,
stała to 2 dyszki ale po pierwszym :-) będzie będzie ;-)

Czy mam zapisac te 30 zetów pod Rudym?
Na razie wrzuciłam do ogólnych wpłat

Posted

chyba kazdy kto pozna Rudego osobiscie ma takie zdanie, jego nie da sie nie lubic :) dobrze ze ma kompana w boksie, chociaz we dwoje latwiej rozpracowac boks :) ale bedzie dobrze.

Posted

inga.mm napisał(a):
Lu deklarowała jednorazówkę, jesli dobrze pamietam.
Lu odezwij się, jesli gdzies tam jesteś.

tak, jednorazowo póki co na Rudzielca kochanego::)
Rudy ma jakies inne ogloszenia oprocz allegro?

Posted

Dzięki:) CHyba na razie nie ma, iusiek ledwo żyje ale niedługo mam nadzieję, stanie na nogach;) W każdym razie będę wdzięczna za ogłoszenia:) Może koosiek jakieś robiła? Zresztą, ogłoszeń nigdy dość:)

Posted

Niech się chłopak uczy życia;) Chcesz, żeby był pierdołą? A zresztą, sama go telepatycznie namawiałam;), żeby poczucie winy za zeżarty kojec na dwie osoby podzielić:))))) (żartuję oczywiście;), bo Rudy mojej telepatii raczej nie odbierze;))

Posted

Koosiek ma transport, wiec aktualizuję.

Sambo, 30 zetów przerzuciłam w jednorazowe na Rudego
czekam na potwierdzenie ludwy co do wpłaty Twojej kuzynki.
Rozumiem, że kuzynka wpłaca jednorazowo na Rudego?

Posted

[quote name='inga.mm']Czy mam zapisac te 30 zetów pod Rudym?
Na razie wrzuciłam do ogólnych wpłat

tak pod Rudym,z powodu nieplanowanych wydatków na leki,moja kuzynka przelała też dziś pewną kwotę. :-) dla Rudzielca.
no a z tym kojcem....ojej,łobuzy no i dobry tekst Pani z hoteliku ;-)
ogłaszam Rudego jeszcze na gumtree.

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Rudy-to-kochany-wesoly-psiak-do-adopcji-W0QQAdIdZ270205608

Posted

inga.mm napisał(a):
nie wiem czy kuzynka sambo to właśnie ten Białystok.
Czy wpłata jest na Rudego, czy na obu chłopców?

tak zgadza się,Małgorzata T z Białegostoku-wpłata na dobre żarcie dla Rudego ;-)
co do ogłoszenia dodałam nr tel,jest też email,czyj mam nr jeszcze podać? Myślę ze Ludwy ale czekam na potwierdzenie.