Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A pisałam dzisiaj o Rudym;)
Nie ma to jak kobitki;) Czynią cuda;) Rano był jeszcze bułkę przez bibułkę:), wieczorem chciał juz czegoś więcej;))))

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek pewnie zaraz tu zajrzy ale pozwole sobie ja wyprzedzic :) niestety nie udalo sie go zlapac... co gorsza sa dwie kolejne bidy... stary onkowaty i czekoladowa sunia z powyciaganymi cycami a co za tym idzie gdzies w poblizu szczeniaki... masakra jakas... koosiek ma zdjecia psiakow...

Posted

Info o Smoku na jego wątku.

Rudy żyje i ma się jak ten młody bóg :) Nie widać po nim, przez co przeszedł. I myślę, że koniecznie czeka go jajocięcie - on nie tylko z suczkami kręci, na Cosmo też wskakiwał...

BTW - zapraszam do Cosmo, kolegi Rudego z kojca, który jest 470 zł na minusie... Zaraz wstawię tam fotki z hotelu, będzie na nich i Rudy :)
http://www.dogomania.pl/threads/204624

Ludwa, chciałam zrobić Tobie i Idzie suprajsa, ale wyszło jak z Wyłupkiem, czyli doopa- baterie padły i skończyło się na tym:

Ale powiem Ci, że Zocha jest już o wiele bardziej otwarta niż tydzień temu, bez problemu przychodziła na głaski, Cosmo obwarczała :)
Dziewczyny z kojca też fajne, boją się, ale chcą do człowieka.

Posted

Ja już wstawię fotki, właśnie wgrywam;)
O, kawałek Zośki;)
My same słodkości mamy:)))))) Rudzielec pięknie zawalczył z choróbskiem ale ja zawsze tak ostroznie się cieszę, zresztą podobnie jak z domami:)
A ten Twoj mały szczeniorek, to niedużo mniejszy od Rudości a on dopiero zaczyna rosnąć;) To jakaś mieszanka z kaukazem chyba. Fajne będzie bydlątko. Taki olbrzym. Uwielbiam wielgachy, choć respekt mam oczywiście

Miałam nadzieję, że dziewczyny da się rozdzielić ale słyszałam, że są małpy chytruski i chłopaki by nie mieli gdzie spać..Zołzy niedobre, no. Kurcze, jak im znaleźć jeden dom?:(

Fajne kolegi dwa;)

Posted

dziewczyny...mam parę rzeczy na zbiórkę dla Rudego i Smoka i też dla Cosmo o którym przeczytałam (:() ale nie umiem zrobić bazarku:((( mogę jeszcze trochę się pomotać i próbować zadziałać chyba że się albo podłączę do któregoś powstałego albo mi tr9ochę pomożecie?;)

Posted

no jasne!
właśnie dziś zdecydowałam, ze będę robić tylko bazarki.
Żadnych tematów i wpisów merytorycznych.
Jest to wynik ataku na mnie w temacie dt u arktyki, gdzie śmiałam wytknąć bezczynność wetki wiedzącej o problemie z tymże dt.
Straszono mnie nawet pozwem.
Nie będę polemizować. Chromolę. Co miałam do powiedzenia powiedziałam, ale zasada kto nie jest z nami, ten jest z arktyką i trzeba go straszyć sądem jest poniżej wszelkiej przyzwoitości. Inni, którzy zgadzają się ze mną nie wpisywali się, bo im chęć odeszła na udzielenie się w tym temacie.
Jest tylu szlachetnie oburzonych, ze nie będę się z nimi szarpała. Jeszcze była wymiana korespondencji z wetką. Przeprosiłam, choc niektórzy uważają nadal, ze mam rację i spadam z dogo merytorycznego.
Już jakiś czas temu miałam ochotę wypisać się z tego interesu, ale szkoda mi było psów, którym można pomóc.
Teraz będę robić bazarki, może jakiś transport, otwieram hotel, a resztę zostawiam innym.

Posted

to się narobiło...nie raz byłam świadkiem na Dogo mocnych starć dlatego zwykle wolę być trochę z boku. Nie przejmuj sie Inga, należy pamiętać po co tu jesteśmy, psiakom kłótnie nie pomagają. Olej, rób swoje:)))) Podaj mi proszę maila d siebie podeślę Ci fotki fantów - niestety wykonane tel. ale dobrze je opiszę myślę że będzie ok:) trzymaj się!ludzie są po prostu beznadziejni i tyle:////

Posted

Wpłynęła wpłata od sambo 30 zł na Rudego:) Dziękuję. Idę zaktualizować wpłaty bazarkowe. I rozliczenia bazarków będą na bazarkach, bo kilka wystawiłam i nie pamiętam, który na Rudego a który na dzieczynki:)

Posted

Nie wiem czy stała, Sambo dopisze
Na razie nie ma wpłat z bazarków na Rudego. Bedą z magnesowego ale tam jest licytacja, więc trzeba poczekać do końca

I wpłata 50 zł od Lu_Gosiak ma opis na Rudego:)