ludwa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 W końcu poznałam chłopaka osobiście:) Słodziak jest. Super piew w towarzystwie człowieka. Radosny, fajny:) Niestety w kojcu dalej walczy. Właścicielka twierdzi, ze jest troszkę lepiej, niedużo ale jednak. Z suczką żadną na razie nie będzie połączony, choć próbowałyśmy...Ale niestety, próbował się do panienki dobierać;) a one parę dni po sterylce:) Był żywo zainteresowany ale po wsadzeniu do jednego boksu, Tośka zawinęła całą kołdrę i wygoniła chłopaka ze swojego nowego lokum. Delikatnie acz stanowczo:) Jeśli macie możliwość załatwienia jakiegoś płatnego tymczasu domowego, to byłoby super. Na razie trzeba na niego uzbierać jakiś grosz, bo musimy jakoś opłacić psiaki a niestety ich nam nie ubywa... A czy ktoś rozwiesił może jakieś ogłoszenia albo podpytał kogoś na miejscu o historię Rudego? No i Zbych na żywo rzeczywiście nie pasuje do niego. Macie jakieś propozycje poza Rudym? Pako? Pele? Quote
ludwa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 a tutaj Rudy z wizytą u nowych koleżanek. Wspiera rozpakowywanie manatków:) smakołyki Quote
ludwa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ciaputek:) I czy mogę prosić o duzo, baaardzo dużo ogłoszeń dla psiny? Bo jakoś nikt o zadnego nie dzwoni ostatnio.... Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 słodziak z Niego:):) macie juz jakis tekst do ogloszen?? Quote
ludwa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Dyzio jest mały:) o on jest średniak. Solidnej budowy;) Tekst na szybko Rudy. Przyjazny, młody psiak, sredniej wielkości. Koczował na opustoszałych działkach. Pozostawiony sam sobie, cudem przetrwał zimę. Został zabrany i umieszczony w hoteliku w Warszawie. Bardzo źle znosi zamknięcie w boksie i brak człowieka. Doskonały i pogodny towarzysz z ogromnym sercem, którym pokocha każdego, kto zechce przyjąć jego miłość i oddanie. Pokocha od zaraz i na zawsze. Daj mu tylko kąt i pozwól usiąść przy swym boku. Kontakt Ewka: 501 588 482 i za jakiś czas może być do Idy ale dopiero za jakiś tydzień. Na razie może ktoś inny użyczy na wypadek gdybym nie mogła akurat odebrać? Quote
Lu_Gosiak Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 jeszcze mnieje wiecej wiek by sie przydal..ile On moze miec?? Quote
koosiek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Może warto dorzucić, że lubi inne psy i ładnie chodzi na smyczy? Lu_Gosiak, na moje niefachowe oko on ma mniej niż rok, taki gamoń z za dużymi łapami jeszcze z niego jest :) I ząbki ma ładniutkie. Co do DT, to może tam, gdzie jest Leo z Ostrowi byłoby miejsce? Quote
inga.mm Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 moja propozycja to Ginger. Ogłoszenia (znaleziono...) na Paluch gotowe. Nawet znalazłam rolkę taśmy klejącej Quote
ludwa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Koosiek który Leo z Ostrowi? Dzieki za ogłoszenia:)) Wg. mnie ma ponad rok, jakieś półtora. To już dorsły pies. On ma taką prrzysadzistą budowę i mi się wydaje, że już nie rośnie i taki zostanie. A propozycja imienia jest jeszcze Feel:) Quote
koosiek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Haha, o Gingerze myślałam dla Smoka :) Ale to jakieś takie babskie imię. Tylko proszę, nie Feel! Chcesz, żeby Rudy kojarzył się z kurduplem z bródką, który myśli, ze jest rock star? ;) Pele jest fajne :) Ten bury, kudłaty Leo, któremu zakładałam wątek. Quote
inga.mm Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ginger może być uniwersalne, ale dla Smokusia chyba za delikatne. Do Smokusia pasuje mi Franek. Quote
ludwa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 koosiek napisał(a):Haha, o Gingerze myślałam dla Smoka :) Ale to jakieś takie babskie imię. Tylko proszę, nie Feel! Chcesz, żeby Rudy kojarzył się z kurduplem z bródką, który myśli, ze jest rock star? ;) Pele jest fajne :) Ten bury, kudłaty Leo, któremu zakładałam wątek. wstawisz linka? Ten co ma już dom? On był w hotelu nie na tymczasie Quote
koosiek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Nie, on nie ma domu. Nie ten Wasz :) Ten: http://www.dogomania.pl/threads/198005 Quote
ludwa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 takie info dzisiaj dostałam:) Rudziaszek ciut lepiej. Wprawdzie dalej nie podoba mu się zamknięcie ale już przynajmniej nie próbuje przegryźć krat. Dalej za to kombinuje, którędy by można było przeskoczyć skoro głupie pręty nie dają się przegryźć...ale nie majuż w nim takiej wściekłości. Koncertuje aż miło ale mam wrażenie, że teź już ciut rzadziej. a odnośnie imienia, mam takie info:))) Nie no Ewa, coraz bardziej mi do rudego pasuje Feel. Sama zobacz: "A gdy jest już ciemno" rudy wyjąc śpiewa "Jak Anioła głos" a w między czasie próbując rozparcelować boks nuci sobie pod nosem "Pokaż na co cię stać" a w głowie ma jedno "Mój dom" Quote
inga.mm Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ludwa napisał(a):a odnośnie imienia, mam takie info Nie no Ewa, coraz bardziej mi do rudego pasuje Feel. Sama zobacz: "A gdy jest już ciemno" rudy wyjąc śpiewa "Jak Anioła głos" a w między czasie próbując rozparcelować boks nuci sobie pod nosem "Pokaż na co cię stać" a w głowie ma jedno "Mój dom" rewelacja! A może Kupich? To tak na bazie skojarzeń z Feelem Quote
idusiek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ludwa, zdjecia gingera vel feela są a nasze 2 dziewuszki gdzie? :( Quote
ludwa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 piszesz i masz:) Ciotki, zapraszamy do naszych nowych podopiecznych http://www.dogomania.pl/threads/2046...rosimy-o-pomoc*-* Quote
malvaaa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Rudy ma śliczne koleżanki :) wreszcie na jakim imieniu stanelo, Pele :)? Quote
koosiek Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='ludwa']a odnośnie imienia, mam takie info:))) Nie no Ewa, coraz bardziej mi do rudego pasuje Feel. Sama zobacz: "A gdy jest już ciemno" rudy wyjąc śpiewa "Jak Anioła głos" a w między czasie próbując rozparcelować boks nuci sobie pod nosem "Pokaż na co cię stać" a w głowie ma jedno "Mój dom" Ok, z takimi argumentami dyskutować nie będę :) Quote
azalia Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Rudy ma śliczny pycholek,a co do imienia to Feel może być,te skojarzenia.... Quote
Lida Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ojej, nasz Rudy chory??? Koosiek, pisz proszę szybko skąd te podejrzenie i czy jest już pewne? Quote
Recommended Posts