Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Inga, popraw proszę rozliczenie, bo potwierdzonych jest 365 zł.

Malvaaa, może umówmy się tak, że ja dojadę na Okęcie i tam się gdzieś spotkamy. Bo mieszkam w centrum, kawał drogi musiałabyś zrobić żeby po mnie przyjechać.
Co do godziny, to ustalmy powiedzmy zbiórkę na działkach na 14, a ja dojadę jak będę mogła - bo muszę jeszcze pojechać do Otwocka i niestety nie wiem, o której to będzie.

Kto jeszcze może pomóc jutro przy łapaniu?

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
Inga.mm, zapisz moze, że wpłat dokonanych jest 345 zł (z pierwszej strony)+20 dzisiejsza wpłata, czyli 365, bo wpłaty od sambo na naszym koncie nie ma

Ciotki, ja zaczynam się martwić wielkością kudłatego..., bo tam są małe kojce i buda dla dużego psa z możliwością przedzielenia na dwa mniejsze...

A co będzie w przypadku, gdy się okaże, że Kudłacz musi jechać do Tłuszcza? Znajdzie się transport? Bo w pon., wtorek przyjeżdżają dwie nasze suczki i muszą sie gdzieś zmieścić...

Zrobiłam przelew w środę wieczorem na 5 dyszek,jest też stała deklaracja od KateKermit na 20 zł co miesiąc od kwietnia.

Posted

proponuję jednak spotkanie na pętli Paluch czyli dwa przystanki za schroniskiem,w sobotę jest w schronisku dużo wolontariuszy,gości,ogólnie i możemy się nie rozpoznać.

Posted

[quote name='megi_winters']ludwa!!!!!!!!! to mnie to w ogóle ominęło...dzięki za link, promuję zatem!:)

Promuj, promuj CIotka:)

Cioteczki czy znacie jakiś hotelik w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego lub koło Warszawy dla tego Dużego Ciapka ????????

Niestety nie

Posted

Przepraszam za pomyłkę. Wpłata 50 zł 17.03 należy do Anna M. Ty...z Raszyna. Wpisałam tylko M, pewnie od drugirgo imienia zamiast pierwszą literę nazwiska.

Posted

Ja bym się jednak skłaniała za Paluchem, to charakterystyczne miejsce. W razie czego się zdzwonimy. Na wszelki wypadek mój nr: 660 116 551

Mogę pojechać do Falenicy rano, więc spokojnie będę na 14.

Posted

malvaaa napisał(a):
czyli gdzie? pod paluchem czy za paluchem dwa przystanki? o 14?
A jak to jest w koncu z tym hotelikiem dla tego staruszka? zmiesci sie czy nie w tym samym boksie?

To się okaze na miejscu. Włascicielka to oceni, dziewczyny zobaczą budy. Nie wiemy jakiej on jest wielkości. Mi się wydaje duży, wiec obawiam się,że trzeba go będzie przewieźć do tłuszcza, jeśli okaże się mniejszy niz mi się zdaje, to jakoś to będzie. Zobaczymy. Nie ma jak teraz tego ocenic

Posted

Do Tłuszcza będę mogla bardzo późno wieczorem. Nie wiem dokladnie o ktorej. Koosiek ma mój telefon, więc w razie potrzeby prosze o smsa. Oddzwonie w przerwie zajęć

Posted

az się zaczynam stresować...czy psy dadzą się złapać i czy potem się pomieszczą...
Myślę, że jeśli możesz jechać od razu wieczorem, to nie ma co, tylko lepiej od razu go przewieźć jeśli okaże się za duży, bo w tyg.będzie trudniej pewnie. Zobaczycie jutro na miejscu. Wszystko się okaże. Jeśli wyjdzie na to, że musi jechać do tłuszcza to ja tam puszczę kaskę przelewm, tak zeby była od razu w poniedziałek i tyle;)

Posted

ja mieszkam od tluszcza jakies 20 km wiec jakby cos to go tam podwioze, bo i tak jade w tamte strony :) ja tez bylabym za tym paluchem. koosiek mam twoj nr wiec bede dzwonic :) ubierzmy sie jakos charakterystycznie, na zolto albo cos :P

Posted

malvaaa napisał(a):
ja mieszkam od tluszcza jakies 20 km wiec jakby cos to go tam podwioze, bo i tak jade w tamte strony :) ja tez bylabym za tym paluchem. koosiek mam twoj nr wiec bede dzwonic :) ubierzmy sie jakos charakterystycznie, na zolto albo cos :P

znaczy, że nie będę musiała jeździć po ciemaku?
Byłoby o tyle super, że pracuję od 9 rano do 20, organizując dokształty dla złaknionych wiedzy.
Wieczorem będę wracała na czworakach podpierając powieki zapałkami i rzężąc okrutnie niczym Himmilsbach.

Posted

Chyba zdecydowanie lepiej jest się spotkać na pętli 124 (tak jak pisała Sambo). Tam są pisaki, a od schroniska na Paluchu to jeszcze kawałek. Te psy są na działkach przy samej pętli. Nie dam rady podjechać o 14.00, ale jeśli się coś zmieni zadzwonię do Sambo albo Koosiek

Posted

Nikt tu się nie dopytuje, nikt nie chce wiedzieć, co z psiakami?

To ja tylko napiszę, że Rudy w hotelu, Kudłaty zwiał.

O pióropuszu nie wiedziałam, ale jakoś udało nam się odnaleźć :)

Jej, Malvaaa, Wy aż z okolic Tłuszcza jechaliście? Bardzo, bardzo Wam dziekuję, że znaleźliście czas dla tych psiaków :modla: