inga.mm Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 zakładam bazarek romansowy. Prawdopodobnie będzie dziś gotowy. Wasze zadanie rozsyłać info, moje zadanie księgować i rozsyłać. http://www.dogomania.pl/threads/204303-ROMANSE-zbieramy-na-hotelik-dla-Rudego-i-Kud%C5%82atka-%C5%9Bpi%C4%85cych-w-b%C5%82ocie-do-31.03-do-21.00 Quote
malvaaa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 kurcze ja na tych bazarkach kompletnie sie nie znam :( ale moge dac jakies ksiazki, cos sie znajdzie, o koniach, psach, jakis leksykon zwierzat itd. nada sie? ale na razie bedzie w tych drozszym hoteliku i ewentualnie pozniej w tym od koosiek, tak? mam nadzieje ze da sie zlapac ten nasz staruszek. a i trzeba pomyslec nad imionami, czy zostają Kudlaty i Rudy :)? Quote
koosiek Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kudłaty ma już imię :p Ale póki nie złapany, to roboczo jest Kudłatym. Quote
inga.mm Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/204303-ROMANSE-zbieramy-na-hotelik-dla-Rudego-i-Kud%C5%82atka-%C5%9Bpi%C4%85cych-w-b%C5%82ocie-do-31.03-do-21.00 i proszę o ogłaszanie, linkowanie, podnoszenie Quote
koosiek Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Inga, ale oba psiaki jadą do hotelu :) Chyba, że ja o czymś nie wiem? Quote
inga.mm Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 aaa, cosik źle zrozumiałam albo juz mi sie kręci. Zaraz poprawię. Juz poprawilam - sprawdź Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ciotki, ja jeszcze proszę, żebyście pamiętały o fakturkach na pokrycie tych pieniążków, które muszę wypłacić z konta:) Quote
malvaaa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 koosiek o ktorej sie jutro umawiamy? i jakich okolicach mieszkasz? zebym wiedziala gdzie podjechac bo w warszawie sie gubie :) Quote
megi_winters Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Inga, wczoraj dostałam 2 śliczne torebki na bazarek dla Rudego i Kudłatego:) Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Anna O z Pajęczna wpłaciła 20 zł na Kudłaczka Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Inga.mm, zapisz moze, że wpłat dokonanych jest 345 zł (z pierwszej strony)+20 dzisiejsza wpłata, czyli 365, bo wpłaty od sambo na naszym koncie nie ma Ciotki, ja zaczynam się martwić wielkością kudłatego..., bo tam są małe kojce i buda dla dużego psa z możliwością przedzielenia na dwa mniejsze... A co będzie w przypadku, gdy się okaże, że Kudłacz musi jechać do Tłuszcza? Znajdzie się transport? Bo w pon., wtorek przyjeżdżają dwie nasze suczki i muszą sie gdzieś zmieścić... Quote
inga.mm Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 megi_winters napisał(a):Inga, wczoraj dostałam 2 śliczne torebki na bazarek dla Rudego i Kudłatego:) następny bazarek będzie ciuchowy. A może sama spróbujesz zrobić bazarek? okazuje się, że to nie takie trudne, tylko pierońsko czasochłonne, więc można na cztery ręce, a może jeszcze więcej, bo Pliszka oferowała pomoc bazarkową, tylko nie wiem w jakim zakresie. Quote
inga.mm Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 wg mnie jest 415 zł na bieżąco i 225 deklaracji stałych. Ponieważ, jak już pisałam, u mnie jest bryndza finansowa, zamiast deklaracji dorzucam ewentualny transport bezzwrotnie, byle nie jutro i nie w niedzielę do ok. 11-tej, bo pracuję. Quote
koosiek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ludwa napisał(a):Ciotki, ja jeszcze proszę, żebyście pamiętały o fakturkach na pokrycie tych pieniążków, które muszę wypłacić z konta:) Ludwa, a jak to ma być z tymi fakturami, bo ja się na księgowości nie znam :roll: Zbieramy faktury na przelew za psie rzeczy i razem ma być 350 zł, tak? I wystarczy, że te faktury są, przelać możesz na konto hotelu czy wypłacić, a nie przelewać na konto firmy z faktury? I biorąc taką fakturę mogę normalnie zapłacić gotówką? Pytam, bo dzisiaj lecę z psem do weta, mogę zapytać o taką fakturę, tylko chciałabym wiedzieć, z czym to się je ;) Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 faktury muszą być wzięte na Vivę i opłacone gotówką. W sumie na 350 plus ew.karma jeśli ma być hotelowa. inga.mm, Ty piszesz o deklaracjach a ja piszę o rzeczywistych wpłatach, które są na koncie fundacyjnym i którymi rzeczywiśce dysponujemy. Mamy tych wpłat tyle, ile tutaj potwierdziałam, ta dzisiejsza na 20 zł jest z facebooka. I teraz, w związku z tym, rozumiem, ze skoro te pieniadze wpłynęły na konto fundacyjne, to ja mam pieniądze za hotelowanie (350) przekazać hotelowi? Jeśli tak, to pozbierajcie fakturki, bo muszę też na inne psy wyplacić z konta fundacyjnego;). Nie muszą być na już w pełnej kwocie ale są potrzebne Quote
koosiek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 To znaczy (bo ja jestem ciemna i muszę mieć to dokładnie rozpisane :roll:) mówię, że chciałabym fakturę na przelew, biorę tą fakturę na Vivę i od razu płacę gotówką, tak? Czy to może być zwykła faktura? Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Zwykła faktura na Vivę, płatna od razu, gotówką. Wychodzisz, płacisz i prosisz o fakturę za usługę. Żadna przelewowa;) Quote
koosiek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A, ok. No to postaram się wziąć. W przyszłym tygodniu będzie miał jeszcze badania krwi, prawdopodobnie kastrację i czeka nas zakup karmy wet., także na hotel dla jednego psiaka chyba się uzbiera... A czy faktura za leki dla psa kupione w aptece też się przyda? Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 i facebooka udostępniajcie itp, bo inaczej to takie martwe wydarzenie i nikt nie zagląda a głupio pisać do siebie samej:) Quote
megi_winters Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 dziewczyny, ja ogranę do ndz wydarzenie na facebooku - bo nie powstało jeszcze prawda? wydarzenie myśle, że bedzie prosiło o pomoc fin. , dobrze by bylo zeby juz mozna bylo pisac gdzie sa psiaczki. Jeśli chodzi o bazarek to moge sie tym zajac...nigdy tego nie robilam ale przysiade na spokojnie jak tylko pozbieram reszte fantow i ogranę temat:) Quote
ludwa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='megi_winters']dziewczyny, ja ogranę do ndz wydarzenie na facebooku - bo nie powstało jeszcze prawda? wydarzenie myśle, że bedzie prosiło o pomoc fin. , dobrze by bylo zeby juz mozna bylo pisac gdzie sa psiaczki. Jeśli chodzi o bazarek to moge sie tym zajac...nigdy tego nie robilam ale przysiade na spokojnie jak tylko pozbieram reszte fantow i ogranę temat:) http://www.facebook.com/event.php?eid=141378329262331 Quote
megi_winters Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ludwa!!!!!!!!! to mnie to w ogóle ominęło...dzięki za link, promuję zatem!:) Quote
edek Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Cioteczki czy znacie jakiś hotelik w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego lub koło Warszawy dla tego Dużego Ciapka ???????? http://www.dogomania.pl/threads/203574-Duży-Ciapuś-psie-dziecko-na-mrozie!Całe-noce-płacze-pod-balkonami!Tomaszów-Maz/page7 Quote
Recommended Posts