Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny jest możliwość wrzucenia tego nr konta na 1 strone wątku? tak zeby odwiedzajace osoby od razu sie tam kierowaly gdyby chcialy wplacic? co wpisac w tytule platnosci zeby na pewnoe poszlo na te 2 sieroty? dla Rudego i Kudłatka???

Posted

megi_winters napisał(a):
dziewczyny jest możliwość wrzucenia tego nr konta na 1 strone wątku? tak zeby odwiedzajace osoby od razu sie tam kierowaly gdyby chcialy wplacic? co wpisac w tytule platnosci zeby na pewnoe poszlo na te 2 sieroty? dla Rudego i Kudłatka???

to musi zrobic sambo.
Chyba, że zgłosi do moda przeniesienie prawa do autoryzacji wątku na którąś z nas. Byle nie na mnie, bo już nie ogarniam podopiecznych.

Posted

Słuchajcie, wstępnie umawiamy się na łapanie psów w sobotę.
Rudy, o ile nie będzie mu nic dolegać, pojedzie prosto do hotelu, z kudłatym chciałabym zahaczyć o jakąś lecznicę po drodze (na Strzeleckiego albo Kosiarzy). Malvaaa może przewieźć jednego psa, potrzebny jeszcze transport dla drugiego.

Kto może pomóc w transporcie? Kto w łapaniu?

Inga, ile kudłaty ma deklaracji?

Posted

[quote name='koosiek']Słuchajcie, wstępnie umawiamy się na łapanie psów w sobotę.
Rudy, o ile nie będzie mu nic dolegać, pojedzie prosto do hotelu, z kudłatym chciałabym zahaczyć o jakąś lecznicę po drodze (na Strzeleckiego albo Kosiarzy). Malvaaa może przewieźć jednego psa, potrzebny jeszcze transport dla drugiego.

Kto może pomóc w transporcie? Kto w łapaniu?

Inga, ile kudłaty ma deklaracji?

Na mnie w sobotę nie liczcie. nawet nie wiem czy w przerwie będe mogła dopaść dogo.

Deklaracje Kudłatka sa w # 160, bo w Rudym zakochała sie Ludwa i wzięła go na siebie, więc póki nie ma nadwyżek i alarmu z Rudym, na razie wszystko idzie na Kudłatka.
Ludwa, proszę o potwierdzenie lub sprostowanie.

Posted

Napisałam do Szamanki:

>Czy jest możliwość przerzucenia postu rozliczeniowego #160 na miejsce #2, oczywiście za potwierdzeniem autora?
Dotyczy http://www.dogomania.pl/threads/203869-Wyrzucony-Rudy-szczeniak-mieszka-na-gruzowisku-pilnie-DT-lub-sta%C5%82y
Rozliczam deklaracje i wpłaty i byłoby prostsze dla wszystkich uczestników odwoływanie się do poczatkowego postu, niż latanie po stronach.<

Sambo, możesz potwierdzić, że zgadzasz się?
Mogłabym wtedy umieścić namiary na wpłaty w tym samym poście. Księgowość byłaby w kupie.

Posted

Jesli zmieszcza sie we dwoje do samochodu to ja moge ich zabrac, o to chodzi... Niby jeden sie zmiesci do bagaznika (wezme wiekszy samochod) a drugi na tyna kanape... I chcialabym zeby ktoras z was tam podjechala, ja bede z TZ ale nie wiemy jak psy zareaguja na chec pomocy i samochod :) a ty koosiek chcialabys sie ze mna zabrac?

Posted

inga.mm napisał(a):
Na mnie w sobotę nie liczcie. nawet nie wiem czy w przerwie będe mogła dopaść dogo.

Deklaracje Kudłatka sa w # 160, bo w Rudym zakochała sie Ludwa i wzięła go na siebie, więc póki nie ma nadwyżek i alarmu z Rudym, na razie wszystko idzie na Kudłatka.
Ludwa, proszę o potwierdzenie lub sprostowanie.

Tak, zgadza się:) Ale mam marzenia o nadwyżkach:)

Posted

[quote name='inga.mm']Napisałam do Szamanki:

>Czy jest możliwość przerzucenia postu rozliczeniowego #160 na miejsce #2, oczywiście za potwierdzeniem autora?
Dotyczy http://www.dogomania.pl/threads/203869-Wyrzucony-Rudy-szczeniak-mieszka-na-gruzowisku-pilnie-DT-lub-sta%C5%82y
Rozliczam deklaracje i wpłaty i byłoby prostsze dla wszystkich uczestników odwoływanie się do poczatkowego postu, niż latanie po stronach.<

Sambo, możesz potwierdzić, że zgadzasz się?
Mogłabym wtedy umieścić namiary na wpłaty w tym samym poście. Księgowość byłaby w kupie.

No nie!!!
Szamanka jest niesamowita "najszybciejodpowiadający mod na dogo"
Księgowość już jest w poście 2
zaraz dorzucę informacje o koncie i aktualizację wpłat.

Posted

kurcze tak mysle o tym lapaniu, przydaly by sie jakies obroze, smycz zeby zlapac psiaki. rudy podchodzi bez problemu tak? a jak jest z tym staruszkiem? czytalam w ktoryms poscie ze jest troszke niesmialy. trzeba wziasc duzo smkolykow. ja mam jedna smycz dla duzego psa(wezme ja), i taka do 10kg wiec sie nie nadaje.

Posted

Dzisiaj u Rudego....Misiek- Kudłatek (to pies,dziś widziałam dokładnie) wycofał się z pokorą,nawet nie skusił się na jedzenie,nie ufa ludziom.

Rudy zajadał,nawet dał mi buzi ;-) fajny z niego psiak

Zostawiłam połowę dzisiejszej porcji kobitce z działki dla Kudłatka,aby zjadł gdy wróci.
Będę tam jutro....

Posted

ja juz sie totalnie pogubiłam...:nerwy:Proszę o legende do n/w:
1.co oznacza skrót TZ?
2.na czym polega tzw. bazarek i jak np. ja mogę w tym pomóc?
3.deklaracje stałe-jak długo sie wpłaca? do końca życia psa?do czasu znalezienia mu domu? ktoś da mi znać, kiedy jest koniec?
4.wyjaśnijcie proszę, kto kogo łapie, ile jest w końcu tych psów, czy inga mm. ma cieczkę,czy Rudy jest farbowany, a ja przypadkiem nie powinnam pójść do lekarza?:confused:

Posted

haha, dobre to :)
1. tz to partner :)
2. bazarek z tego co mi wiadomo to watek na ktorym sa powystawiane rzeczy np. ciuchy, kosmetyki itp. ludzie je kupuja i kaska z tego idzie na psiaki, a ty mozesz dac wlasnie rzeczy na ten bazarek
3. deklaracje stale wplaca sie dotąd dokąd pies jest w hoteliku czy platnym domu tymczasowym, zostaniesz poinformowana albo jesli sledzisz watek to sama sie zorietujesz ze psiak juz w domu :)
4. 2 psy, rudy jest naturalny, z cieczka ingi to nie wiem jak tam jest :) w sobote lapiemy psy, jak narazie koosiem, sambo i ja, jakby cos to zapraszamy :)

jesli ja cos pomylilam to ja sie wybieram z toba do tego lekarza :)

Posted

dzięki, dzięki, dzięki:) -juz kumam:), jeszcze tylko jedno:
- rzeczy na bazarek wysyła się do osoby organizującej takie cuś? gdzie się szuka tych bazarków, gdzie można coś kupić, by pomóc psiakom?
- z łapanką Wam nie pomogę, bo za daleko nieco, ale kasiorkę wysłałam, zrobiłam zlecenie stałe-chociaż tyle..
Dobrze, że Rudy naturalny, zaoszczędzimy na farbie,inga mm.jak ma, to i tak lepiej, niż nie mieć (wtedy zamiast na psy, na pieluchy trzeba;)), a TZ to skrót od tylny zderzak, czy cos w tym stylu?
Łapcie dziewczyny bezdomniaki, niech mają ciepło:)