Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli to ta Gosia, to mam od niej Tośkę. Najcudowniejszą ratlerzycę pod słońcem, chociaż żre ją 10 chorób albo nawet 11.
Nazwiska ma dwa, ale nie pamiętam. Musiałabym wyciągać umowę

Oczywiście dwa nazwiska ma Gosia, nie Tośka

Posted

Ja mam sklerozę, jak sobie nazwiska nie zapiszę, najlepiej w telefonie, to kaplica;)
A jak to ta sama i masz od niej psa, to chyba będziesz spokojna, gdyby przyszło nam na tę wersję:)

Posted

Ktoś prosił o numer konta:) A ja z moją sklerozą dopiero sobie przypomniałam:)

[FONT=Times New Roman]16 1370 1109 0000 1706 4838 7315[/FONT]

[FONT=Times New Roman]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZT VIVA![/FONT]
[FONT=Times New Roman]ul. Kopernika 6/8[/FONT]
[FONT=Times New Roman]00-367 Warszawa[/FONT]

Posted

[quote name='ludwa']Ktoś prosił o numer konta:) A ja z moją sklerozą dopiero sobie przypomniałam:)

[FONT=Times New Roman]16 1370 1109 0000 1706 4838 7315[/FONT]

[FONT=Times New Roman]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA![/FONT]
[FONT=Times New Roman]ul. Kopernika 6/8[/FONT]
[FONT=Times New Roman]00-367 Warszawa[/FONT]

zjadłaś "Ą" - smacznego.

Czy nie powinno być dopisku celowego np. rudy?

Posted

Niech będzie dopisek celowy albo nick z dogo, tylko niech ktoś zbierze w jeden post deklaracje na kudłate ONO:) (Ono, bo nie wiadomo czy to on czy ona:))

Posted

[quote name='inga.mm']- koosiek, w # 145 napisałaś: wezmę kudłatego na siebie.
Czy to oznacza 350 miesięcznie?

Nie, to znaczy to, co napisałam tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/203869-Wyrzucony-Rudy-szczeniak-mieszka-na-gruzowisku-pilnie-DT-lub-sta%C5%82y?p=16502582&viewfull=1#post16502582 Tzn. wciąż szukamy deklaracji do pełnych 350 zł, ale jeśli nie znajdą się do dnia złapania psa, to i tak niech jedzie do hotelu, ja dopłacę.

Posted

idusiek napisał(a):
ahca...t o on...

Mam nadzieję, że Ci się podoba i będę żyła:)
Idek, jakoś sobie poradzimy. Musimy:)
No przecież nie mogłabym Pogosława zostawić jak juz go zobaczyłam....

Posted

malvaa 20zł stałych deklaracji prosze dopisac :)
dziewczyny a moze zrobic kazdemu psiakowi oddzielny watek pozniej? nie pogubimy sie z ta cala trojka :)?
jak jest potrzebna pomoc w zlapaniu i przewiezieniu to ja chetnie pomoge, piszcie i dzwoncie w razie czego 509 050 404

Posted

[quote name='koosiek']Nie, to znaczy to, co napisałam tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/203869-Wyrzucony-Rudy-szczeniak-mieszka-na-gruzowisku-pilnie-DT-lub-sta%C5%82y?p=16502582&viewfull=1#post16502582 Tzn. wciąż szukamy deklaracji do pełnych 350 zł, ale jeśli nie znajdą się do dnia złapania psa, to i tak niech jedzie do hotelu, ja dopłacę.

ok. pokumałam, naniose poprawki.
Tak mi wydawało się, że byłoby zbyt piękne, a do tego masz te swoje nieszczęścia podrzucane w rejonie Otwocka, więc musiałabyś być milionerką, czego Tobie i nam wszystkim życzę.

Posted

malvaaa napisał(a):
malvaa 20zł stałych deklaracji prosze dopisac :)
dziewczyny a moze zrobic kazdemu psiakowi oddzielny watek pozniej? nie pogubimy sie z ta cala trojka :)?
jak jest potrzebna pomoc w zlapaniu i przewiezieniu to ja chetnie pomoge, piszcie i dzwoncie w razie czego 509 050 404

malvaa, dopisałam, sprawdź.

* Jeszcze do sprawdzenia: <a moze zrobic kazdemu psiakowi oddzielny watek pozniej? nie pogubimy sie z ta cala trojka>
Ja doliczyłam sie dwóch: Rudy i Kudłatek. Trzeci pies/suka mieszka z kimś na działce 756.
Proszę o weryfikację informacji.

Posted

O ile ja dobrze zrozumiałam, to ten kudłaty, który się błąka, miał być sunią, ale ostatecznie okazał się psem. Ten za płotem natomiast miał być psem, a okazał się suką z cieczką.

Posted

Ja wiem o rudym plus kudłate Ono:) Więcej miejsc do dostąpienia nie mam:(((

Kiedy ktoś mógłby przywieźć psiaki? Proszę o kontakt: 501 588 482, przekażę telefon do hotelu:)

Posted

koosiek napisał(a):
O ile ja dobrze zrozumiałam, to ten kudłaty, który się błąka, miał być sunią, ale ostatecznie okazał się psem. Ten za płotem natomiast miał być psem, a okazał się suką z cieczką.

też tak zrozumiałam.
Myślę, że sambo mogłaby jeszcze dokładnie zbadać sytuację.
Ja mogę zająć się rozliczeniami, skoro i tak już zaczęlam

Posted

niech sambo napisze czy to psy czy suki czy to i to, bo jesli pies i suka to zaraz bedziemy mialy szczeniaki do kompletu. Rudy to pies to chyba wiadomo napewno... a gdzie dokladnie jest ten hotelik,w Tłuszczu czy gdzie?
przelalam 20zl, z dopiskiem ,malvaa'

Posted

ludwa napisał(a):
OK:), to zajmuj się rozliczeniami, ja będę potwierdzała wpłaty na konto:)

w rozliczeniu napisałam: <Ludwa, w # 102 napisalaś: jest jeszcze 30 stałych i 80 jednorazowo.
30 - zlokalizowane - maczek xp
80 - nie moge doczytać gdzie to jest zadeklarowane>

nadal nie mogę znaleźć tych 80 zł