Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wkleję:) Może ktoś zajrzy...;)

[FONT=lucida grande]
[/FONT]

[FONT=lucida grande]
[/FONT]

[FONT=lucida grande]

[/FONT]
[FONT=lucida grande][/FONT]
[FONT=lucida grande][/FONT]

Posted

Też uwielbiam taaaakie zakończenia:) A do tego Pani, która na pytanie czy nie za wiele teraz jest szaleństwa i zamieszania, twierdzi, że przecież o to chodzi:)
Ech..... Szkoda, że mało jest takich ludzi:(

Posted

Cioteczki,
bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu. Nasza sytuacja finansowa jest bardzo słaba, kończą się pieniądze na hotel i niedługo zostaniemy z psami pod bramą. Mam jakieś rzeczy na bazarek ale nie uzbieramy z tego miesięcznie ok 2 tysięcy, żeby wszystko poopłacać:-( BARDZO PROSIMY O WSZELKĄ POMOC: WPŁATY, BAZARKI, OGŁOSZENIA. Mamy 6 psów pod opieką. Dużo i niedużo ale trzeba sporo pieniędzy, żeby je utrzymać

Posted

nawet bazarkami nie pomogę, bo mod mi grozi zawieszeniem za reklamowanie czyli spam, a bez reklamowania - kicha.
Sama nie mam teraz kasy, ale mogę dać pudło rzeczy na bazarek

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

a ja mam takie info o Rudości i reszcie zwierzyńca:)

Wszystkie cztery zwierzaki maja sie swietnie. Rudy i Velma maja naprawde niewyczerpane poklady energii i ogladanie ich zabaw zawsze polepsza nastroj. A jak mam dosc odglosow wzajemnego podgryzania sie, ganiania po domu i powarkiwania, wyciagam z glebi szafy dwie skorzane kosteczki i wtedy pieski przez jakis czas maja spokojne stacjonarne zajecie :). Czasem probuja bawic sie kotami, ale koty nie sa tym zachwycone.... bywa tez, ze leza wszyscy niedaleko siebie i jest dobrze. Poniewaz Rudy strasznie ciagnie na smyczy, umowilam sie z nim na szkolenie. Tak poza tym to jest super, duzo rozumie i reaguje na proste domowe polecenia, puszczony luzem przychodzi na wolanie, ale chcialabym go troche bardziej "opanowac" i nauczyc sie lepszej komunikacji z psem od madrzejszych. Tym bardziej , ze okazalo sie, ze bardzo roznie reaguje na mezczyzn. Hydraulika mocno obszczekiwal, a na innego fachowca skoczyl bez wyraznego powodu, po prostu byl obcy na terenie domowym. W innych wypadkach widac, ze jest nieufny albo spiety - musial doswiadczyc przykrosci od jakiegos faceta i to pamieta. Na razie jestem umowiona na lekcje teorii, bo to jest szkolenie pozytywne "clickerowe" i bede miala cos zadane do cwiczenia w domu..... Zobaczymy co z tego bedzie, zadnego z moich poprzednich psow nie szkolilam, wiec jestem ciekawa. Jak bedzie jakas nowa ladna fotka, to dorzuce tu do albumu, ale ja niestety zapominam o robieniu zdjec (a potem zaluje...). Na razie serdecznie pozdrawiam, U.