ludwa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 No i pochwalę się w końcu:) RUDOŚĆ kochana w domu jest:) Wrócił w okolice palucha:) Koło zatoczył:) Ma do dyspozycji duuży dom, ogród:) Ma też Panią i dwójkę dzieci do zabawy oraz kocie towarzystwo:) Quote
ludwa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 NARESZCIE:) No i chyba chłopak dostanie trochę dyscypliny w pakiecie:) Quote
sambo_os1 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [SIZE="5"]Dziękuję Ludwie za poprowadzenie wątku,wszystkim którzy wątek odwiedzali i przyczynili się do tego że Rudy w końcu znalazł swoje miejsce na ziemi i jest psem który ma domek i swoją rodzinkę. :-) Quote
ludwa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 a szalona Rudość szaleje jak zwykle:) Kocham takie zakończenia:) Quote
inga.mm Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 czy to ds, zapytam nieśmiało? I czy Rodzina wie, że on z tamtych okolic? Żeby nie nawiał, chłopak. Dobrze by było go cipnąć. Zapraszam do Guinnessa Inga.mm mówi, że jestem cudowny, więc dlaczego nie mam domu?????? miałyśmy nadzieję na dom, ale chyba nic z tego nie wyjdzie, więc potrzebujemy pomocy Quote
sambo_os1 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Domek stały i chłopak ma czipa ;-) Quote
malvaaa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 super ze w koncu sie doczekal :) gratuluje dziewczyny sukcesu :) Quote
ludwa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 zaczipowany przy okazji kastracji:) i wg czipa mój ci on:) Ale już ma dom:)!!!!! Quote
winter7 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Bardzo się cieszę. Zasługuje na super domek Quote
azalia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Rudasek pięknie sięprezentuje w nowym domku,oby był już zawsze szczęśliwy i kochany. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jacie! Ale się chłopakowi poszczęściło:) Pzdr. Quote
ludwa Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 No czas najwyższy:) Już tyle czasu szukał domu a taki fajny psiak:) Quote
sambo_os1 Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Pewnie że długo czekał ale opłacało się :multi: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Rozumiem, że kontakt z nowym domkiem będzie zachowany? Jak mineły pierwsze godziny/dni? Pzdr. Quote
ludwa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Rudziak jest wesołym i otwartym psiakiem, wiec kontakt z nowymi właścicielami zstał nawiązany ekspresowo. Na razie tylko jest zamykany w klatce jak zostaje w domu sam, bo otwiera sobie drzwi a z podwórka moze chciałby nawiać? Więc siedzi w klatce dla własnego bezpieczeństwa:) Ale poza tym wszystko dobrze:) Nie zjadł kotów i chyba nie zamierza, z dziećmi też fajnie:) Quote
inga.mm Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Teraz u mnie mnożą się psiny. Heeeelp!!!!! Hiiiifeeee!!!!! Pomogitie!!!!!!! Ratunku!!!!!!!!! Quote
ludwa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 no....kochana.... jak Ty mnożysz a nie sterylizujesz to co się dziwić;) A jak Ci pomóc? Quote
inga.mm Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Nie mogę sterylizować! Chyba, że sobie mózg wysterylizuję! Potrzebuję i kasy i domów dla Guinnessa, Maleńczuka i Maciejki Quote
Recommended Posts