Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja banerków chętnie, tylko jest dogo ograniczenie:roll:

Za to Rudość robi się niedobra. Startuje do psów na spacerach i skacze na ludzi. No i pracuje sobie na kaganiec...

Ciotki, ja nie wiem co z nim robić. Miał sporo ogłoszeń i ani jednego telefonu. Dobrze mu tam gdzie jest ale tam nie zostanie a zaczyna się rozbrykiwać. I do tego ten zaklęty telefon...

Nie wiecie moze kto ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń i mógłby trochę porobić?:oops:

Posted

[quote name='inga.mm']za darmo czy odpłatnie?
Przepraszam, że tak obcesowo, ale znam kilku "zarabiaczy"[/QUOTE]

oczywiście za darmo,ogłoszenia wykupowałam bo nie mam czasu...

Posted

[quote name='ludwa']a nie wiecie kto by porobił trochę ogłoszeń harytatywnie? Bo Rudość ma trochę ponawianych ale sporo tez wykupowałam a wiadomo....kasa...[/QUOTE]
Na którymś z "moich" wątków oferowała się dziewczyna
Chyba u Rudiego, ona to chyba Agata P

Posted

Ciotki, sytuacja Rudego się zmieniła. Pilnie potrzebny mu dom!!!!
Rudzielec ma w domu towarzysza. Samca amstaffa, są izolowane ale nie na wszystko można zareagować na czas. Dwa dorosłe samce w niewielkim mieszkaniu. Bardzo pilnie musimy mu znaleźć dom:(
Sambo, mozesz zmienic tytuł?

Posted

Ojejku, ale się porobiło... A może mógłby jechać do yumnaji? Miał tam jechac inny psiak, ale został w Poznaniu, więc moze jest wolne miejsce. A u Kasi? Ale mi szkoda Rudego.

Posted

[INDENT]zapraszam na bazarzysko dla naszych podopiecznych

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210709-****-Ciuchy-buty-torebki-biżu-na-Nadię-i-resztę.-Do-16.07"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2107...ztę.-Do-16.07[/COLOR][/URL]*** [/INDENT]

Posted

No i jeszcze czipem chłopak przy okazji zaliczył:)

Kosztcałkowity kastracji, to 200 złotych...:( ( o ile łobuz nie będzie gmerał a stara się jak może!!!!)