Asiaczek Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='ludwa']a 7.07 nasza Rudość przestanie dyndać jajcyma;)[/QUOTE] I bardzo dobrze:) Pzdr. Quote
sambo_os1 Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 osoba z poza dogo jest chętna do robienia banerków,podaje kontakt milenawysocka@wisegate.pl Quote
inga.mm Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 za darmo czy odpłatnie? Przepraszam, że tak obcesowo, ale znam kilku "zarabiaczy" Quote
ludwa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 ja banerków chętnie, tylko jest dogo ograniczenie:roll: Za to Rudość robi się niedobra. Startuje do psów na spacerach i skacze na ludzi. No i pracuje sobie na kaganiec... Ciotki, ja nie wiem co z nim robić. Miał sporo ogłoszeń i ani jednego telefonu. Dobrze mu tam gdzie jest ale tam nie zostanie a zaczyna się rozbrykiwać. I do tego ten zaklęty telefon... Nie wiecie moze kto ma szczęśliwą rękę do ogłoszeń i mógłby trochę porobić?:oops: Quote
sambo_os1 Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='inga.mm']za darmo czy odpłatnie? Przepraszam, że tak obcesowo, ale znam kilku "zarabiaczy"[/QUOTE] oczywiście za darmo,ogłoszenia wykupowałam bo nie mam czasu... Quote
ludwa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 a nie wiecie kto by porobił trochę ogłoszeń harytatywnie? Bo Rudość ma trochę ponawianych ale sporo tez wykupowałam a wiadomo....kasa... Quote
inga.mm Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='ludwa']a nie wiecie kto by porobił trochę ogłoszeń harytatywnie? Bo Rudość ma trochę ponawianych ale sporo tez wykupowałam a wiadomo....kasa...[/QUOTE] Na którymś z "moich" wątków oferowała się dziewczyna Chyba u Rudiego, ona to chyba Agata P Quote
ludwa Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Dotarły wpłaty od Asiaczek i Sambo_os1. Dziękujemy bardzo Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 No to dzisiaj najwyższa pora na spacerek:) Pzdr. Quote
ludwa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [FONT=Arial]wpłynęła wpłata od Katekermit - 10 zł Dziękujemy[/FONT] Quote
inga.mm Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 pozwalam sobie zaprosić na bazarek który zwierzak jest w największej potrzebie ratowania życia? możesz zdobyć pieniądze dla swojego podopiecznego [SIZE=2]- karmy, książki, kwiaty, kosmetyki Codziennie dokładam nowe oferty Wspomogłam wiele zwierząt m.in. Rudego, proszę teraz o pomoc dla innych. Może coś kupicie, może poreklamujecie, może podniesiecie? Quote
ludwa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ciotki, sytuacja Rudego się zmieniła. Pilnie potrzebny mu dom!!!! Rudzielec ma w domu towarzysza. Samca amstaffa, są izolowane ale nie na wszystko można zareagować na czas. Dwa dorosłe samce w niewielkim mieszkaniu. Bardzo pilnie musimy mu znaleźć dom:( Sambo, mozesz zmienic tytuł? Quote
Lida Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ojejku, ale się porobiło... A może mógłby jechać do yumnaji? Miał tam jechac inny psiak, ale został w Poznaniu, więc moze jest wolne miejsce. A u Kasi? Ale mi szkoda Rudego. Quote
ludwa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ciężko go będzie umieścić w kojcu znowu. Nie wiem co robić Quote
sambo_os1 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 No to się narobiło....:-( sama nie wiem co wymyślić? Quote
ludwa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 [INDENT]zapraszam na bazarzysko dla naszych podopiecznych [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210709-****-Ciuchy-buty-torebki-biżu-na-Nadię-i-resztę.-Do-16.07"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2107...ztę.-Do-16.07[/COLOR][/URL]*** [/INDENT] Quote
ludwa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 No i stało się....Od wczorsj Rudy śpiewa cienkim głosikiem:) Quote
ludwa Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 No i jeszcze czipem chłopak przy okazji zaliczył:) Kosztcałkowity kastracji, to 200 złotych...:( ( o ile łobuz nie będzie gmerał a stara się jak może!!!!) Quote
Recommended Posts