sambo_os1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 To kochane Rudziątko,już sobie wyobrażam jak tam dziecko z dzieckiem się zabawiają ;-) czekamy na dobre nowinki z dt ;-) Quote
maczekxp Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 jest dobrze:)a teraz, żeby było jeszcze lepiej, niech się w końcu trafi Rudziakowi dobry DS. Hawk! Quote
koosiek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Buuu, nie zobaczę jutro Rudego w hotelu :( [quote name='sambo_os1']Dzięki wszystkim,którzy angażują się w sprawę Rudego ;-) Od początku widać było że on wie co to smycz,nawet wtedy kiedy Kosiek go zapięła i pomaszerował,wygląda na psinkę z miasta....ale nie ma co rozpamiętywać,ważne że piesia zadowolona i już nie taka samotna ;-) Teraz czekamy na domek stały, taki kochający :-)[/QUOTE] Ale Rudy nigdy nie miał domu, to potwierdzone info. Jest synem Smoka i czekoladowej suki. Quote
idusiek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 no rzeczywiscie buuuu, powinien nadal gryżć kraty w kojcu.... Quote
ludwa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 wiem, że nie miał:) ale biorąc pod uwagę zachowanie w domu, musiał pomieszkiwać z ludźmi na tych działkach i nocować z nimi w domkach, bo jest zupełnie bezproblemowy. Nie szczeka, nie popiskuje, nie drapie itp. Jedynie w nocy przychodzi na głaski i nosem trąca dopominając się:) a dzisiaj jedzie na grilla zabawiać dzieciaki:) Quote
sambo_os1 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Ja bym tak do końca nie wierzyła w to co mówią na działkach,raz słyszałam że Rudego ktoś wyrzucił z samochodu,raz że nawiał z Palucha.....Osobiście miałam wrażenie że to pies domowy,pieszczoch i nauczony jazdy samochodem,bo do samochodu podbiegał jakby szukał swojego człowieka,który go tam zostawił.Ale teraz to najmniej istotne a Rudy najlepiej wie ;) jak było naprawdę. Quote
ludwa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Jedna z osób mających tam działkę, kojarzy Rudego od szczeniaka. Sądząc po zachowaniu, spokojnie można założyć, że mieszkał z ludźmi na tych działkach. I nikt go nie krzywdził. I to jest najważniejsze:) Quote
ludwa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Rudy w domu zadowolony:) Dzisiaj będę go na chwilę widziala:) Napoczął z lekka ławę, więc musimy kupić jakiegoś spraja odstraszacza, żeby ława pozostała w całości:) Quote
malvaaa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 a jak sobie radzi jak zostaje sam? jak minął grill? Rudy nie pozjadal wszystkich kielbasek :) Quote
ludwa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Nie wiem jak z jedzeniem, bo o t o nie pytalam. Z dziećmi i zgromadzeniami za to bardzo dobrze:) Nie miał okazji zostać sam, tylko na chwię wczoraj. Na początku chwilę szczekał, wiec opiekunka zawróciła, pogadała z nim i się uspokoił:) Ma zostawać trochę, zeby zobaczyć co się będzie działo:) Quote
koosiek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='idusiek']no rzeczywiscie buuuu, powinien nadal gryżć kraty w kojcu....[/QUOTE] No tak, bo przecież właśnie o to mi chodziło. Quote
ludwa Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 A dzisiaj przy okazji wpadłam na chwilunię do Ciastka:) Quote
koosiek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Może warto załatwić mu chustkę "szukam domu", żeby się lansowała na spacerach? Quote
sambo_os1 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Piękny jest ;-) z takim uśmiechem na pysiu i te jego białe ząbki...;-) Quote
ludwa Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 No, ząbale ma cacy:) Aż biel w oczy razi:) W ogóle fajny chłopak jest i taki wyluzowany i łatwo się z nim dogadać:) Quote
ludwa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Cioteczki, obecny tymczas jest bezpłatny (w kwestii pobytu oczywiście) Ciastek pojechał z worem karmy (105), zakupiłam mu na zapas gryzaki i spray odstraszający, żeby nie gryzł mebli (42) i zostawiłam 50 zł na jakieś ew. wydatki. Ciastek dostał też aniprazol, żeby go ponownie niedługo odrobaczyć, potem zaszczepić (bo prze babeszjozę nie został w końcu zaszczepiony) no i chcemy wykorzystać domowy tymczas, żeby chłopaka wykastrować od razu. Piszę to w związku z Waszymi wpłatami, żebyście wiedziały na co zostaną przeznaczone albo ew.mogły się z nich wycofać. Wam pozostawiam decyzję:) Quote
megi_winters Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 dziewczyny ja deklarowałam 55 zł na Rudka i Smoka - może to porozkładać jakoś na inne psiny też w potrzebie??? w związku z tym, ze Rudek ma dt bezpłatne i oczywście ma potrzeby jak żarełko itd ale moze coś z tego też na inną bide wrzucicie z tego ode mnie???? Quote
ludwa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Mamy Hankę i Tośkę bez deklaracji niestety. One są w hotelu, więc hotel razy 2 plus papu itp. http://www.dogomania.pl/threads/204673-!!-HANIA-DZIK!-POTRZEBNY-DT-!!-PROSIMY-O-POMOC!-TOSIA-szuka-domu Próbujemy ostatnio na nie trochę wybazarkować ale uzbierać 700 zł co miesiąc z bazarków jest mało realne, więc jeśli się zgodzisz, to przenieś może na nie swoją deklarację? Na kastrację Ciasteczka postaram się wystawić jeszcze jakiś bazarek najwyżej:) Quote
megi_winters Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ludwa, nie ma problemu, jeśli na razie ejst tutaj w miarę , w miarę ok a można pomóc innym to moze tak by było dobrze??? to wpłacę tą swoją stałkę i zapiszę , ze to na Hankę i Tośkę. Quote
ludwa Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ciocia, dzięki serdeczne:) Jak chcesz, to możesz podjechać do hotelu, Tośka Ci za to z radością da buziaka;) Quote
Recommended Posts