Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buuu, nie zobaczę jutro Rudego w hotelu :(

[quote name='sambo_os1']Dzięki wszystkim,którzy angażują się w sprawę Rudego ;-)
Od początku widać było że on wie co to smycz,nawet wtedy kiedy Kosiek go zapięła i pomaszerował,wygląda na psinkę z miasta....ale nie ma co rozpamiętywać,ważne że piesia zadowolona i już nie taka samotna ;-)
Teraz czekamy na domek stały, taki kochający :-)[/QUOTE]

Ale Rudy nigdy nie miał domu, to potwierdzone info. Jest synem Smoka i czekoladowej suki.

Posted

wiem, że nie miał:)
ale biorąc pod uwagę zachowanie w domu, musiał pomieszkiwać z ludźmi na tych działkach i nocować z nimi w domkach, bo jest zupełnie bezproblemowy. Nie szczeka, nie popiskuje, nie drapie itp. Jedynie w nocy przychodzi na głaski i nosem trąca dopominając się:)

a dzisiaj jedzie na grilla zabawiać dzieciaki:)

Posted

Ja bym tak do końca nie wierzyła w to co mówią na działkach,raz słyszałam że Rudego ktoś wyrzucił z samochodu,raz że nawiał z Palucha.....Osobiście miałam wrażenie że to pies domowy,pieszczoch i nauczony jazdy samochodem,bo do samochodu podbiegał jakby szukał swojego człowieka,który go tam zostawił.Ale teraz to najmniej istotne a Rudy najlepiej wie ;) jak było naprawdę.

Posted

Jedna z osób mających tam działkę, kojarzy Rudego od szczeniaka. Sądząc po zachowaniu, spokojnie można założyć, że mieszkał z ludźmi na tych działkach. I nikt go nie krzywdził. I to jest najważniejsze:)

Posted

Rudy w domu zadowolony:) Dzisiaj będę go na chwilę widziala:) Napoczął z lekka ławę, więc musimy kupić jakiegoś spraja odstraszacza, żeby ława pozostała w całości:)

Posted

Nie wiem jak z jedzeniem, bo o t o nie pytalam. Z dziećmi i zgromadzeniami za to bardzo dobrze:)
Nie miał okazji zostać sam, tylko na chwię wczoraj. Na początku chwilę szczekał, wiec opiekunka zawróciła, pogadała z nim i się uspokoił:)
Ma zostawać trochę, zeby zobaczyć co się będzie działo:)

Posted

Cioteczki, obecny tymczas jest bezpłatny (w kwestii pobytu oczywiście)
Ciastek pojechał z worem karmy (105), zakupiłam mu na zapas gryzaki i spray odstraszający, żeby nie gryzł mebli (42) i zostawiłam 50 zł na jakieś ew. wydatki.
Ciastek dostał też aniprazol, żeby go ponownie niedługo odrobaczyć, potem zaszczepić (bo prze babeszjozę nie został w końcu zaszczepiony) no i chcemy wykorzystać domowy tymczas, żeby chłopaka wykastrować od razu.
Piszę to w związku z Waszymi wpłatami, żebyście wiedziały na co zostaną przeznaczone albo ew.mogły się z nich wycofać.
Wam pozostawiam decyzję:)

Posted

dziewczyny ja deklarowałam 55 zł na Rudka i Smoka - może to porozkładać jakoś na inne psiny też w potrzebie??? w związku z tym, ze Rudek ma dt bezpłatne i oczywście ma potrzeby jak żarełko itd ale moze coś z tego też na inną bide wrzucicie z tego ode mnie????

Posted

Mamy Hankę i Tośkę bez deklaracji niestety. One są w hotelu, więc hotel razy 2 plus papu itp.
http://www.dogomania.pl/threads/204673-!!-HANIA-DZIK!-POTRZEBNY-DT-!!-PROSIMY-O-POMOC!-TOSIA-szuka-domu
Próbujemy ostatnio na nie trochę wybazarkować ale uzbierać 700 zł co miesiąc z bazarków jest mało realne, więc jeśli się zgodzisz, to przenieś może na nie swoją deklarację?
Na kastrację Ciasteczka postaram się wystawić jeszcze jakiś bazarek najwyżej:)

Posted

Ludwa, nie ma problemu, jeśli na razie ejst tutaj w miarę , w miarę ok a można pomóc innym to moze tak by było dobrze??? to wpłacę tą swoją stałkę i zapiszę , ze to na Hankę i Tośkę.