inga.mm Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='ludwa']:) Ciotki, dziękuję:) A nie macie może jakiejś zbędnej faktury? :)[/QUOTE] Na co ta faktura ma być? Quote
malvaaa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 mysle ze najlepszych domkiem bylby dom z ogrodem, oczywiscie z mozliwoscia skorzystania z kanapy w duzym pokoju :) chlopak by sie w dzien wyszalal, a najlepiej go polecac do jakis sportow moze? tyle ma energi w sobie. sama nie wiem... kurcze taki fajny chlopak z niego, a tu cisza. Quote
ludwa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 faktura na weta, akcesoria albo sama nie wiem co On by się pewnie nadał docelowo do domu z ogródkiem, tylko zanim się przyzwyczai, to może zwiewać. I to jest właśnie problem Quote
ludwa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 a ja zaproszę na bazarki ciuchowo itp http://www.dogomania.pl/threads/207102-Ciuchy-buty-torebki-i-kostiumy-kąpielowe-do-10.05-dla-Hanki-i-Tośki oraz dziecięcy http://www.dogomania.pl/threads/207195-Dziecięce-rzeczy.-Do-15.-05.-Na-Hankę-i-Tosię Quote
ludwa Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 wpłynęła wpłata od Anna T.-20 zł. Dziękuję:) Sambo, to TY? Dobrze pamiętam? Bo ja z nazwiskami to mam problem Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-)?p=16801354&viewfull=1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :( Quote
ludwa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ;) Już wiesz:) Napiszę i reszcie Ciotek:) Rudziak pojechał dzisiaj na domowy tymczas:) Resztę napiszę wieczorem:) Quote
sambo_os1 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 :multi: ojej super wieści ;-) i tak ma szczęście że nie wegetuje na działkach a to dzięki WAM ;-) Cioteczki ;-) Quote
inga.mm Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 gdzie pojechał? Sądzisz, że tam bedzie sie lepiej czuł? Biedny on jest. Z jednej strony chciałby ludzia, z drugiej strony wolna dusza. Quote
ludwa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Jest w Wawie:) I świetnie sobie radzi. Samochody nie robią na nim wrażenia, miejski hałas również, schody też żaden problem, dzieci są fajne;) i nawet jak go obstąpiły, to się nie zestresował:) To rodzinny pies:) W domu jest 8-letnia dziewczynka i pięknie się bawią:) Niestety okna w mieszkaniu są dość nisko i tutaj może być zagrożenie. Są już zabezoieczone ale chłopak jest kombinator... Poza tym super:) Quote
Lu_Gosiak Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ale zrelaksowany - w koncu trafil na swoje miejsce:):) juz wiadomo jakiego domku szukac - DOMOWEGO!!:D:D Quote
inga.mm Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='ludwa'] co za uśmiech! powinien występowac w reklamach Quote
ludwa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='inga.mm']co za uśmiech! powinien występowac w reklamach Szczególnie wybielającej pasty do zębów;) ale zrelaksowany - w koncu trafil na swoje miejsce juz wiadomo jakiego domku szukac - DOMOWEGO!! Jeszcze musimy sprawdzić jak będzie z zostawaniem w domu... Quote
ludwa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Zapraszam na bazarek z magnesikami:smile:) http://www.dogomania.pl/threads/2073...4#post16834214 Quote
Asiaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='ludwa'] Rudziak pojechał dzisiaj na domowy tymczas:) Resztę napiszę wieczorem:)[/QUOTE] Hohoho, ależ super nowinka:) [quote name='Lu_Gosiak']ale zrelaksowany - w koncu trafil na swoje miejsce:):) juz wiadomo jakiego domku szukac - DOMOWEGO!!:D:D[/QUOTE] dobrze gadasz:) Pzdr. Quote
malvaaa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ale wiesci! na zdjeciach widac ze chyba domowa atmosfera mu bardziej sprzyja :) obawiam sie troszke tego zostawiania w domu ale co bedziemy gadac na zapas, trzymam kciuki :) a jest szansa ze dt zmieni sie w ds? tak tylko sobie pomyslalam :) Quote
sambo_os1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Dzięki wszystkim,którzy angażują się w sprawę Rudego ;-) Od początku widać było że on wie co to smycz,nawet wtedy kiedy Kosiek go zapięła i pomaszerował,wygląda na psinkę z miasta....ale nie ma co rozpamiętywać,ważne że piesia zadowolona i już nie taka samotna ;-) Teraz czekamy na domek stały, taki kochający :-) Quote
sambo_os1 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='malvaaa']ale wiesci! na zdjeciach widac ze chyba domowa atmosfera mu bardziej sprzyja :) obawiam sie troszke tego zostawiania w domu ale co bedziemy gadac na zapas, trzymam kciuki :) a jest szansa ze dt zmieni sie w ds? tak tylko sobie pomyslalam :)[/QUOTE] Ja też tak pomyślałam z tym ds,:loveu: może się w nim zakochają:evil_lol: Quote
ludwa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Raczej nie będzie to DS. I osobiście wolałabym, żeby jednak został DT;) Nie mamy obecnie takiego a bardzo są poszukiwane:) Dziewczynka wyciąga Rudemu zabawki z paszczy;) Rudy nic. Fajny chłopak z niego. Nie dzwoniłam już dziś wieczorem, zadzwonię jutro po ralacje z dnia dzisiejszego:) Quote
Recommended Posts