Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 911
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludwa napisał(a):
Selenga, wielkie dzięki:)))) Czyli właściwie Twój sąsiad:)
Prześlij mi dane na maila;)

były sąsiad chyba
jeśli on jest z działek na Paluchu, to ja tam miałam działkę do niedawna - teraz moja działka będzie kawałkiem pasa ruchu na obwodnicy...

Posted

ludwa napisał(a):
Selenga, wielkie dzięki:)))) Czyli właściwie Twój sąsiad:)
Prześlij mi dane na maila;)

Spoko ciotka :) Zafunduję wyróżnienie "sąsiadowi"

Posted

Dzień dobry nocą.
W Tulinkowym sklepiku zebrało się sporo deklaracji.
Dla Rudego przeznaczone jest 80 zł.
A może już niepotrzebne?
Może wszystko układa się wspaniale?

Posted

Psów jest masa i nowych i starych i tak jak ktoś napisał w pewnym artykule,do puki nie będzie odpowiedniej ustawy o obowiązkowej sterylizacji i obowiązkowemu czipowaniu to nie ogarniemy tego bo,,nie wystarczy podstawiać wiadra pod przelewającą się wannę tylko trzeba zakręcić kran'' Niektórzy nie mają pojęcia jakim problemem jest bezdomność zwierząt i jakie to są ilości.Karałabym też pseudo hodowców takimi kwotami że odechciało by im się tego procederu.

Posted

No i właśnie z tego powodu mam ciągłe przepychanki z tz o zajmowanie się psami. Bo to studnia bez dna i Jego wkurza, że końca tego nie widać...I ma trochę racji, tylko nie wszystkie psy można ominąć. No i trzeba coś z tym robić a nie tylko patrzeć...ale to naprawdę studnia bez dna...

Cioteczki, życzę Wam aby ta studnia kiedyś jednak dno pokazała i obyśmy musiały się licytować o psy, którymi trzeba się zająć;) (nie piłam a bredzę:))
A z realnych życzeń, to życzę Wam spokojnych i rodzinnych Świąt. Odpoczynku od codzienności i samych pyszności.
A w poniedziałek, żebyście nic suchego na sobie nie miały;)

Posted

nie tylko w wawie;)
Mam nadzieję, że jutro będzie ładniej, bo dzieciowi pistoleta kupiłam w nadziei, że będę oblana;) (jak za dawnych czasów;)))))

Posted

Yoko:), dziękuję za wsparcie
A CIoteczkom za zagladanie na wymarły wątek
Spokój tu, bo i pisać nie ma co. Wciąż to samo tylko... O tyle dobrze, że chociaż nic złego też się nie dzieje. Nie licząc oczywiście tego, że chłopak świruje w kojcu...Jego najbardziej mi żal ze wszystkich obecnych podopiecznych, bo reszta dobrze to znosi i odbiera wszystko jako poprawę losu. A Rudy? Trudno zgadnąć. Dobrze mu jak jest człowiek ale nie ma człowieka 24/dobę, więc większość czasu jest mu chyba źle...:(