Selenga Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Obiecane allegro dla Rudzielca - wyróżnione http://allegro.pl/show_item.php?item=1571914337 jak go zobaczyłam na jednym z pierwszych zdjęć, to myślałam, że on na tle moich drzewek stoi i mój domek się załapał troszkę - ale niestety, po moich drzewkach i domku to już tylko wspomnienie zostało, teraz tam jest ta budowa właśnie... Quote
ludwa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Selenga, wielkie dzięki:)))) Czyli właściwie Twój sąsiad:) Prześlij mi dane na maila;) Quote
Selenga Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 ludwa napisał(a):Selenga, wielkie dzięki:)))) Czyli właściwie Twój sąsiad:) Prześlij mi dane na maila;) były sąsiad chyba jeśli on jest z działek na Paluchu, to ja tam miałam działkę do niedawna - teraz moja działka będzie kawałkiem pasa ruchu na obwodnicy... Quote
koosiek Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 koosiek napisał(a):A on teraz jest w kojcu z Tosią czy sam? A ja się powtórzę ;) Quote
ludwa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Teraz sam. ALe nawet jak był z Komciem, to kojec dalej podgryzał....Tosina obcnie z Hanką;) Quote
Selenga Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ludwa napisał(a):Selenga, wielkie dzięki:)))) Czyli właściwie Twój sąsiad:) Prześlij mi dane na maila;) Spoko ciotka :) Zafunduję wyróżnienie "sąsiadowi" Quote
ludwa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Dzięki:) A może wzamian wesprę wskazanego psiaka? Obopólna korzyść by była;) Quote
ludwa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 a jakby ktoś chciał obejrzeć rude Ciacho, to zapraszam;) http://www.youtube.com/watch?v=gQfAIi_Ct_M Quote
Selenga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='ludwa']Dzięki:) A może wzamian wesprę wskazanego psiaka? Obopólna korzyść by była;) To może to biedactwo http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Ca%C5%82a-%C5%82ysa-mikro-sunia... myślałam żeby ją wziąć na DT, ale jest prawdopodobne, że może być zakaźna, więc dopóki jej nie wyleczą to jest skazana na lecznicę o ona straszny tchórzyk jest Quote
ludwa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Przelew przygotowany, najpóźniej w środę puszczę:) Quote
inga.mm Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dzień dobry nocą. W Tulinkowym sklepiku zebrało się sporo deklaracji. Dla Rudego przeznaczone jest 80 zł. A może już niepotrzebne? Może wszystko układa się wspaniale? Quote
ludwa Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Nic się nie układa, wszystko jest bez zmian. Rudy siedzi i wyje w kojcu, jest szczęśliwy na spacerach tylko. Telefonów ZERO! Quote
inga.mm Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 cholerny świat. Dziś byłam na paluchu. Załamka Quote
inga.mm Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 W schronie. Jest taka ilość nowych psów, że ręce opadają Quote
sambo_os1 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Psów jest masa i nowych i starych i tak jak ktoś napisał w pewnym artykule,do puki nie będzie odpowiedniej ustawy o obowiązkowej sterylizacji i obowiązkowemu czipowaniu to nie ogarniemy tego bo,,nie wystarczy podstawiać wiadra pod przelewającą się wannę tylko trzeba zakręcić kran'' Niektórzy nie mają pojęcia jakim problemem jest bezdomność zwierząt i jakie to są ilości.Karałabym też pseudo hodowców takimi kwotami że odechciało by im się tego procederu. Quote
ludwa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 No i właśnie z tego powodu mam ciągłe przepychanki z tz o zajmowanie się psami. Bo to studnia bez dna i Jego wkurza, że końca tego nie widać...I ma trochę racji, tylko nie wszystkie psy można ominąć. No i trzeba coś z tym robić a nie tylko patrzeć...ale to naprawdę studnia bez dna... Cioteczki, życzę Wam aby ta studnia kiedyś jednak dno pokazała i obyśmy musiały się licytować o psy, którymi trzeba się zająć;) (nie piłam a bredzę:)) A z realnych życzeń, to życzę Wam spokojnych i rodzinnych Świąt. Odpoczynku od codzienności i samych pyszności. A w poniedziałek, żebyście nic suchego na sobie nie miały;) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Podniosę i dzisiaj... W W-wie Lany Poniedziałek juz się zaczął dzisiaj. Mokro, wilgotno, fuj... Pzdr. Quote
ludwa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 nie tylko w wawie;) Mam nadzieję, że jutro będzie ładniej, bo dzieciowi pistoleta kupiłam w nadziei, że będę oblana;) (jak za dawnych czasów;))))) Quote
yoko100 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 wlasnie poszlo 200 zl dla Rudego, male opoznienie bo rzadziej siedze teraz na dogo, i przy okazji zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/206618-Bazar-ciuchowo-kosmeyczno-biżu-pso-)-na-Opcia-i-Mielec-do10.05.-do-22.00 Quote
sambo_os1 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 dziękuję za życzenia świąteczne ;-) Rudy ma piękny banerek i podnoszę Rudziaczka. Quote
ludwa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Yoko:), dziękuję za wsparcie A CIoteczkom za zagladanie na wymarły wątek Spokój tu, bo i pisać nie ma co. Wciąż to samo tylko... O tyle dobrze, że chociaż nic złego też się nie dzieje. Nie licząc oczywiście tego, że chłopak świruje w kojcu...Jego najbardziej mi żal ze wszystkich obecnych podopiecznych, bo reszta dobrze to znosi i odbiera wszystko jako poprawę losu. A Rudy? Trudno zgadnąć. Dobrze mu jak jest człowiek ale nie ma człowieka 24/dobę, więc większość czasu jest mu chyba źle...:( Quote
idusiek Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 tak czy siak - wszędzie cisza jak makiem zasiał... Quote
Recommended Posts