ludwa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 idusiek napisał(a):a jak Rudzielec w ogole? o tak:)... Super facet z niego Z każdym się dogaduje A jak małe łobuzice za bardzo juz mu dokuczają, to wskakuje na budę. Tam ma azyl. Co do kojca. Trudno powiedzieć, bo ma ciągłe zmiany towarzystwa...nadal mu sie tam nie podoba i kombinuje. Tyle, że na spacerach biega juz po placu bez linki Quote
ludwa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ciotki, jest problem z RUdym, bo on ciągle szczeka i zaczynają się juz problemy, ludzie przychodzą i zaczynają się czepiać... Trzeba go będzie przenieść, tylko pytanie gdzie? Bo domu ani widu ani słychu... Błagam o masę ogłoszeń dla niego...Postaram sie wieczorem też usiąść i trochę porobić ale im więcej, tym lepiej Quote
koosiek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Odświeżę mu to, co ma u mnie... Może ktoś wyróżniłby mu ale.gratkę? To niecałe dwa złote, zamawia się smsem, a efekty są... I moruska też chyba warto wyróżnić. Quote
ludwa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 to napisz mi jak to odświeżyć albo linka prześlij i ja potwierdzę sms-em czy co tam potrzeba, bo zaczyna się nieciekawie robić. Już była SM dzisiaj dzięki życzliwości sąsiadów... Quote
koosiek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Na gratkę wysyłasz SMS o treści G5 na numer 7136 - dostaniesz kod, podeślij mi go na pw, to wyróżnię. Moruska nigdy nie wyróżniałam, także nie wiem, jak to działa. Quote
Iljova Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Koosiek masz chyba pełną skrzynkę, a mam do Ciebie sprawę Quote
sambo_os1 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 nie mam pojęcia co poradzić na to jego szczekanie...:roll: może lepiej by się czuł przy budzie na łańcuszku? może te kraty go przerażają? może nie lubi być zamknięty,czy nie byłoby to rozwiązanie? dać mu ze 3 metry łańcuszka,jeśli właścicielka hoteliku się zgodzi? no a ogłoszenia to i tak swoją drogą. Quote
ludwa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ja podejrzewam, że dla niego, to tylko swobodne bieganie a to jest niemożliwe obecnie...Ciężka z nim sytuacja i strasznie go szkoda. Tylko naprawdę robi się problem a my nie mamy gdzie go przeniesć... Quote
sambo_os1 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 co tam u Rudziaczka kochanego? tak mi go żal,a tu cisza .....domku nie widać,może zmienić temat? dajcie jakieś propozycje....bo już nie wiem co robić? Quote
ludwa Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Nic noweo to i nie piszę...Telefon nadal milczy a on czeka.... a ja na bazarek ciuchowy zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/206269-MEGA-CIUCHOWY.-Duże-i-mniejsze...Nowości-cała-masa-i-na-TOSIĘ-i-HANKĘ-kasa-do-27.04 Quote
malvaaa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 moze tekst ogloszen jakos bardziej zdramatyzowac,zeby chwycilo za serce, nie wiem sama... rudy rudy, zeby kazdy mogl cie poznac na zywo, napewno domek by sie znalazl.. Quote
ludwa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 No...bo to takie rude ciacho jest:) I chyba tak powinien się nazywać;) Szkoda, że nikt tego nie widzi...Ja nie umiem dramatyzować jeśli dramatycznie nie jest a u Ciastka jest zupełnie zwyczajnie. Historia za serce nie chwyta... Quote
Lu_Gosiak Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 skonczylo sie allegro dla Rudaska - moze jesli psiak majakas kase to zrobimy Mu wyroznione co?? koszt 12,60 Quote
ludwa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ciocia, poczekaj chwilę, bo rozmawiałam o allegro z Selengą. Po spalonym Kubie ma sporo odwiedzających, więc może wystawi ze swojego konta. Ida też mu wystawiła i też wyróżnione i ani głuchego telefonu, więc spróbujmy z konta Selengi, może się poszczęści przy większym gronie stałych "klientów". Bo ja juz nie wiem w jakim kluczem myśleć, bo takiej głuchej ciszy to dawno nie było!!!! Nawet juz nie dzwonią o Gretę. A o nią było sporo telefonów i wiele razy mi się zdarzało, że psy juz dawno dom znajdowały a ludzie jeszcze wydzwaniali po miesiącach....A teraz zupełnie nic:( Chyba urok jakiś. Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 noo czasami tak bywa niestety...ja mam juz od 11 miesiecy w hotelu u Jamora pieknego psa, mlody, przyjacielski, uwielbia ludzi i inne psy i...nicc...byl 3 razy w metrze, ma mase ogloszen..jakas masakra..czasami na dobry domek o prostu trzeba poczekac Quote
koosiek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja od dwóch miesiecy nie mogę wydać czteromiesiecznego, puchatego szczyla... Z Cosmo też nie idzie... O reszcie nawet szkoda wspominać, bo to zwykłe kundle i przez kilka miesięcy nie miałam o nie żadnych telefonów... Quote
ludwa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Mi się już nawet podrzucać nie chce i pisać, bo ile razy można pisać to samo? Kurczę, naprawdę jeszcze takiej ciszy nie było, żeby ŻADNYCH telefonów przez tyle czasu nie odbierać? Quote
sambo_os1 Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 to ja podniosę,masakra jakaś,niech się w końcu coś ruszy....:-( Quote
ludwa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 a bardzo proszę:)))) [FONT=Times New Roman]16 1370 1109 0000 1706 4838 7315[/FONT] [FONT=Times New Roman]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZT VIVA![/FONT] [FONT=Times New Roman]ul. Kopernika 6/8[/FONT] [FONT=Times New Roman]00-367 Warszawa[/FONT] i ogromnie DZIĘKUJĘ:))))) Quote
yoko100 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 a dziekuje orzelewam obiecane pieniazki z bazarku 200 zl Quote
ludwa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Nikt nie dzwoni. Chłopak jest już miesiąc w hoteliku a kojec znosi nadal tak samo źle. I wciąż próbuje go pożreć... Quote
Recommended Posts